Καθολου δεν προσπαθησα. Απλα δεν με ενδιαφερει αν ηταν οι Metallica που εβγαλαν το St. Anger, με ενδιαφερει οτι ηταν ενας δισκος που ειχε καλες (για μενα) συνθεσεις. Ασε που πιστευω πως αν το εβγαζε μια αλλη μπαντα ολοι θα μιλαγαμε για ενα ελπιδοφορο νεο σχημα που πρεπει να προσεξει την παραγωγη του.
Οσο για το οτι δεν αρεσει στους ιδιους, αφενος πιστευω οτι κυριως δεν τους φερνει καλες αναμνησεις η εποχη που το εγραφαν (βλ. και Some Kind Of Monster) αφετερου δεν με νοιαζει κιολας. Πχ. και οι Nightwish δεν εκτιμουν το ντεμπουτο τους ενω εγω θεωρω οτι ειναι η πιο ενδιαφερουσα δουλεια τους. Ή οι Helloween αποκηρυττουν το Dark Ride ενω εγω θεωρω οτι ηταν και γαμω τους δισκους.
Με φωναξε κανεις; Βεβαια ημουν κατι παραπανω τοτε αλλα η μαγεια που αναφερονται καποιοι για αυτα τα album εγω θα την παρουσιασω ως εξης . Προ Bob Rock οι Μetallica ηταν του λιμανιου και μετα Bob γινανε του σαλονιου με σαβουαρ βιβρ και τετοια.
Εγω τους αγαπαω οπως και να εχει γιατι οταν ξεκιναγανε πηγανε και προσκυνησανε με ευλαβεια τους Μotorhead φιλησανε το χερι του Lemmy και του ειπανε “μεγαλε , μπορουμε να παιζουμε κι εμεις τετοια ,με την αδεια σας , στο πιο σκληρο;”
Προς Rick Rubin : Mπασταρδε μην παιξεις πολυ με τα παιδια…σεβασου τους.
Τι παει να πει οτι μια μπαντα βαζει ψηλα τον πηχη? Δεν το καταλαβαινω… Γενικως δεν καταλαβαινω πως ειναι δυνατον να εχουμε απαιτησεις απο εναν καλλιτεχνη…
Αν ενας δισκος ειναι καλος τοτε ειναι το ιδιο καλος ειτε βγει απο μια underground μπαντα ειτε απο τους Metallica. Aν ειναι μετριος το ιδιο ισχυει…
Καθε μπαντα φτανει καποια στιγμη στο αποκορυφωμα της εμπνευσης. Αν ειναι να συγκρινουμε καθε δισκο των Metallica με τους 3 πρωτους, η καθε δισκο των Maiden με αυτους των 80’s η καθε δισκο των Lost με το Draconian, τοτε καλυτερα ολοι αυτοι να τα παρατησουν…
Λοιπον,εγω πιστευω η θελω να πιστευω οτι ο δισκος θα σπερνει κανονικα!Αν ομως ειναι ενας μετριος δισκος θα αποδειχθει περιτρανα πλεον οτι οι Metallica στερεψαν απο εμπνευση και δε τραβανε αλλο.Εγω δεν ειμαι σε καμια περιπτωση της αποψης οτι το Load ειναι για τα μπαζα γι’αυτο και εγω νομιζω οτι εχουν να προσφερουν ακομα πραγματα στη μουσικη μας.Αλλα και παλι το οτι στα 80’s βγαλαν 4 δισκους στα 90’s 5(ok το Garage και το S&M δεν εχουν σχεδον καθολου νεο υλικο)και στα 00’s 1 με τον καινουργιο δισκο να βγενει αρχες 2008 ειναι σιγουρα ανησυχητικο στοιχειο…Τεσπα ας βγει γαμιστερο αλμπουμ και ας βγει και το 2010! :lol: #-o
Εγώ εόμαι αισιόδοξος οτι θαναι καλό επιθετικό και τραχύ,αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες ότι θα οι κιθάρες να 'εχουν τον ήχο τον παλιό…καλός οιωνός είναι ότι θα εχει solo!!!:yahoo: :yahoo:
οι οιωνοί είναι αρκετά καλοί…έως εξαιρετικοί!!! Ορίστε μερικά αποσπάσματα από πρόσφατη συνέντευξη του Kirk Hammett σε αυστριακό περιοδικό…
Krone.at: Can you tell me some things about the new album you’re working on?
Kirk Hammett: I think it’s the best album we’ve put out in, say, fifteen years.
Krone.at: Oh, but that rules out quite a lot of work you’ve done in the past!
Kirk Hammett: Yeah, it’s our eleventh studio album, but it feels like our sixth. It’s just a really spectacular range of songs. This time we’re not afraid to refer to our past music in order to create future music. People will see that we’ve kind of embraced our old vocabulary again and are using that vocabulary to express new things. I’m super excited to make this album, finish it and release it ? 'cause then we can go out and play it to the people. We might have stretched our cores a little too much in the last fifteen years, but we’ve always came back to what we originally are and have been. I think with this album we’re definitely going a little more back into our roots.
Krone.at: Does this mean, you’re heading from “St. Anger” as a start further into, let’s say, the raw meat!?
Kirk Hammett: Yeah, it’s super raw! There are some songs on that album that are so fast, that James and I kinda look at each other and go, “Ouch! Our wrist are gonna fall off.” There are a lot of really, really fast songs, a whole lot of really heavy stuff. We changed our approach to writing the songs, all of us were working on the material this time. We also changed our tuning. With “St. Anger” we had the guitars really low. This time, we tuned the guitars back up to what they originally were for the first five albums. Because we’ve done that, James’ voice sounds more like it did in the '80s than it did in the '90s. There’s a lot of changes that we’ve made, but I believe that they are all for the better.
Εγω ελπιζω να ειναι ενας δισκος που ΘΕΛΟΥΝ οι ιδιοι οι Metallica να γραψουν… Γιατι πολυ αγχωμενος μου φανηκε ο Hammett να δειξει οτι ξαναγυρνανε στον ηχο των 80’ς… Anyway, δεν αγχωνομαστε, ας κυκλοφορησει και συζηταμε…
νταξ. με τοσες δηλωσεις, τοση δουλεια και τοσο κοπο, αν δε βγαλουν αυτη τη φορα καλο δισκο δε θα το κανουν ποτε. ειναι αυτο που λεμε “το μεγαλο στοιχημα…”
συμφωνω!!!
αν θελουν πραγματικα να βγαλουν ενα τετοιο δισκο και δεν εχουν πιεστει να γυρισουν στον ηχο των 80s θα βγει καλος δισκος.μπορουμε μονο να περιμενουμε και να ελπιζουμε στο come back μιας απο τις μεγαλυτερες μπαντες!!!
Συμφωνω αλλα οι Metallica δεν εχουν ξαναπει κατι παρομοιο ποτε και επιπλεον οταν ο Ulrich ρωτηθηκε για το πως θα ειναι το St.Anger εδωσε μια σωστη περιγραφη.Νομιζω οτι ολα αυτα ειναι καλοι λογοι για να πιστεψω τον Hammett που παντα ειναι χαμηλων τονων ανθρωπος…
Ασε που δεν ειπε “καλυτερο τις καριερας μας”.Ειπαι τα τελευταια 15 χρονια,που σημαινει οτι εχουν αποδεχτει πληρως οτι αλμπουμ σαν το Justice π.χ δεν ξαναβγαινουν.