Metallica-Death Magnetic (2008)

Το ποστ μου ή η δήλωση;

H δήλωση.

Ti είχε πει δηλαδή; ΄Οτι θα είναι ΣΚΑΤΑ; :stuck_out_tongue:

Τα δύο νέα κομμάτια μουσικώς με έχουν κάνει να ελπίζω τελικά στο comeback και να μην μοιάζει τόσο ουτοπικό όσο πριν, αλλά αυτό που με ανησυχεί πολύ είναι η φωνή του Hetfield.

βασικα δε θυμαμαι γενικά τον hammet να λέει μεγαλα λογια. εξ αλλου ρε παιδια, δειτε τι ειπαν. “το καλυτερο αλμπουμ εδω και 15 χρόνια”. ε, χαιρω πολύ. το στ ανγκερ δε την παλευει για τα μετάλλικα δεδομένα, αλλα ουτε και το reload. το garage διασκευες ειναι δε πιανεται, οπως επισης δε πιανεται το s&m που ειναι λαιβ. αρα το συγκρινει με το load. και παλι ομως, για μενα το load ειναι τρελη δισκαρα. το χα πει. περιμενω δισκο επιπεδου Load. αν ειναι ετσι, εγω τουλαχιστον θα γουσταρω τρελα αφου αυτον θεωρω τον τελευταιο υπερδισκο τους και οχι το black album…

ισως ειμαι υπερβολικος αλλα τι να κανουμε; το γουσταρω καργα!:smiley: bleeding me και τα μυαλα στα καγκελα!:smiley:

ρε παιδιά αφού το είπε ο άνθρωπος από τα 2 κομμάτια κράτησαν μόνο 1 riff,ας τους αφήσουμε και είδωμεν…εγώ απλά θέλω ένα album που να τον έχουν δημιουργήσει με ωριμότητα και εκφραστικότητα και όχι προχειρότητα…

Bleeding me!Μετα το The Thing That Should NOt Be ειναι το αγαπημενο μου κομματι απο δαυτους!:smiley:
Συμφωνω και με ολα τα απο πανω!

και γω δεν νομιζω οτι το load ειναι τοσο κακος δισκος, οπως επισης δεν νομιζω οτι το black album ειναι καλος δισκος
πιστευω οτι απλα στο load οι ανθρωποι βαρεθηκαν να ειναι…ποσο? 30-35 χρονων(?) και να το παιζουν μεταλαδες και καλα τα σπαμε αλλα οι τσεπες μας βγαζουν αιμα απο τα λεφτα (γι αυτο μαλλον γραφτηκε και το bleeding me) και σκεφτηκαν να κανουν κατι αλλο πιο ωριμο

Θα μπορουσαν να κανουν και κατι διαφορετικλο χωρις να βγουνε με κοστουμια μαλλλια με ζελε,φαβοριτες πουρα,γυαλια και κρασια…:wink:

Σε χαλασε δηλαδη το image?

ΜΟνο το Image με χαλασε γτ μουσικα μου καλοαρεσε κιολας!

Οκ, δεκτο! :wink:

Όσο επιτηδευμένο είναι το ένα ίματζ άλλο τόσο είναι και το άλλο…:wink:

To “Load” ειναι πολυ καλος δισκος! Με το Image δεν ασχολουμαι.

ποτε θα είναι περιπου διαθέσιμο το νεο ALBUM:? ??? υπάρχει κάποιο ελληνικό metallica club??

Master Of Puppets pt2…lol:D

Etsi elegan kai gia to St Anger#-o

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=76770

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=76759

Θα μπορουσαν να συννενοουνται παντως.:expressionless:

Nταξει, o James λέει πως μπήκαν στο κλίμα του Master και ο Kirk πως του ακούγεται σαν μίξη Justice με Black. Δεν είναι ασυνεννοησία.

Τουλάχιστον εχώ τρέφω μεγάλες ελπίδες και σιγουριά για τον νέο δίσκο και είμαι πεπεισμένος πως στην επόμενη European Tour θα μαστε και εμείς μέσα. :bounce:

Ναι, δεν ξερω γιατι, αλλα τον Lars τον πιστεψα την Τριτη…