Metallica-Death Magnetic (2008)

Βγηκε επιτελους!!!

http://metallica.com/index.asp?item=601119

Εχω μεινει με το στομα ανοιχτο!!!METALLICA’S BACK BABY!!!

πω ρε φιλε επιτελους metallica Ξανα…ετσι για να γουσταρουμε…να φανταστω θεωρειται η ‘μπαλαντα’ του δισκου σαν 4?

έλα δεν περίμενα να σου αρέσει!
ο άλλος το έβγαλε μπούρδα με τη μια. (που δεν το λες).
ρε τι τραβάμε.

ακούμε και ξανακούμε.

Καλό! Γουστάρω. Τα drums λίγο φτιάξιμο θέλουν και η φωνή ακούγεται λίγο πιο δυνατά από όσο θά 'θελα.

Metallica - The Day That Never Comes (yeahhh)

Είμαι στο 4λεπτο. Το μόνο που έχω να πω ειναι οτι τα ντραμς ειναι για γέλια. Ωραία ριφάκια, ωραίο το slow μέρος της κιθάρας, θα έχουμε και άλλες ακροάσεις. Το πρώτο συναίσθημα πάντως είναι απογοήτευση.

Εύχομαι να μην ειναι ο υπόλοιπος δίσκος έτσι.

Μπα δεν το κόβω να αλλάζω άποψη. Πολύ μέτριο για single. Μόνο τα τέσσερα πρώτα λεπτά που πάει σα μπαλάντα λένε κάτι. Μετά το κομμάτι πάει κατά διαόλου. Τα ντραμς είναι όντως χάλια.

Το κομμάτι απλά τα σπάει!!! Σε στυλ ΟΝΕ δισολίες και κακό, ατελείωτα σόλο, το ακουστικό μέρος είναι καταπληκτικό και το τέλος επικό! Αν η μπαλάντα του δίσκου είναι έτσι φανταστείτε τι θα γίνετε στα γρήγορα κομμάτια!

η παραγωγή στα drums είναι κακή, πάλι το ταμπούρο ακούγεται “κάπως” αν και γενικότερα ο ήχος δεν είναι πολύ καλός. Επίσης, το solo δεν ακούγεται και τόσο εμπνευσμένο, κάποια σημεία κάπου τα έχω ξανακούσει.

Από μελωδία είναι οκ μια χαρά.
Ποιά 80’s?

Απογοήτευση?8O
Τα ντραμς είναι τα καλύτερα που έχει παίξει εδώ και χρόνια ο Λαρς.
“Τόσες” κιθάρες επίσης έχω να ακούσω κάτι χρόνια
Μελωδία -κλασσική Μετάλικα

Το γουστάρω τρελά…

Υ.Γ.:Η ποιότητα του ήχου είναι κάκιστη παίδες…στα 48 kbps είναι η συμπίεση. Η άριστη είναι στα 320kbps.

Τα ντραμς μετά φτιάχνουν κάπως, αλλά στην αρχή που βαράει κάτι 16α στο snare είναι αστεία. Τα έκανε και στα λαιβ ο Lars, στο Fade to Black πχ αλλά ήλπιζα δε θα τα βάλει και στο δίσκο… Το σόλο αν και μονότονο, μου ψιλοαρέσει μπορώ να πω. Φωνητικά είναι οκ, αλλά και πάλι, 2 ακροάσεις και πάλι απογοητευμένος είμαι. Κρίμα κρίμα κρίμα.

Πάντως ο ήχος δεν είναι και πολύ καλός…είναι κακός θα έλεγα.

σωστος η ποιοτητα χαλια λογω συμπιεσης στο αλμπουμ θα ειναι οκ!..τα ντραμς μια χαρα ειναι απλα δεν ακουγονται σωστα λογω ποιοτητας Mp3 αλλα το παει καλα το κομματι ο δανος,.

Καλά έχω κάνει απίθανο γέλιο μ’ αυτά που διαβάζω. Ακούτε 48άρι mp3 και μιλάτε για το πως ακούγονται τα ντραμς?
ΤΑ ΣΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ? Μιλάμε δάκρυσα να’στε καλά. Όταν σταματήσω να γελάω θα ρωτώσω και γω αν είναι η δεν είναι KOMMATΑΡΑ και μπορεί να συμφωνήσετε, μάλλον επειδή θα το έχετε ακούσει καμιά δυο φορές παραπάνω. #-o

Και ειχαμε μια φαγουρα για τη δευτερη ακροαση σου…Ασε τωρα τα 16α και 30α και 55α…Ποσο κομπλεξικοι ειναι μερικοι!Τα ιδια λες για τα Kill 'em all Rtl?

εγω παντως ετσι οπως το ακουσα το γουσταρω το κομματι!!!τσαμπουκαλιδικο ειδικα στο τελος!!δειχνουν καλα σημαδια ειδικα για τα αλλα κομματια του album.ιδωμεν!!

Σκάστε πια. Σκάστε.

Έχει γίνει φανμπόηδες Vs haters το θρεντ.

Δεν προκειται να βγω αποψε για να περιμενω replies των επομενων σου ακροασεων…

Φίλε δεν σου αρέσανε ποτέ οι Metallica…deal with it!