Metallica-Death Magnetic (2008)

Αμα έχεις φαγούρα ξύσου. Τη γνώμη μου είπα, αλλά άμα καίγεσαι τόσο όταν κάποιος “ιερόσυλος” πει οτι το Ιερο Τέρας που λέγεται Metallica βγάλει έστω και ένα μέτριο κομμάτι, ε δε φταίω γω… Πάω στοίχημα κι όλας πως με μόνο το sample των 15’’ εσύ το έβγαλες κομματάρα. ΟΚ.

@shadowking69: Ok αγορίνα, οτι πεις.

Το ακούω 3η φορά κ μου φαίνεται αρκετά μέτριο…:-s
Θα δείξει…

Πολυ ωραιο το τραγουδι! :smiley:
Κανει κατι ακυρα ο Lars κλασσικα αλλα ειναι τοσο αξιοπρεπες το κομματι που δεν θα ασχοληθω διεξοδικα με τα ντραμς…Προς το παρον το βαζω να παιζει συνεχεια και οσο η νυχτα απλωνει η πωρωση μεγαλωνει λεμεεεεε! :yahoo:

Σκεφτομαι να ειμαι απο κατω στο live τους και να ακουω αυτη τη μαγευτηκη δισολια και απο κατω να γινεται της κολασεως που θα γινεται γιατι ειναι στυλ One και ετσι… :vibrate:

Σαφως καλυτερο απο το Cyanide που δεν θα ελεγα οτι μου αρεσε…

Τι λε ρε μάστορα? Επειδή λέω πως είναι κομματάρα έγινα και φανμπόις; Ή θα πρέπει να διαβάζω τα “16α” και τα 16,1223α" χωρίς να σχολιάσω. επειδή δεν μπορούμε να ακούμε βλακείες είμαστε φανμπόιδες? Παρτο αλλιώς#-o

Ναι, γενικά έχεις δείξει ότι δεν είσαι φανμπόης με τα ποστ σου.

Δεν απευθύνθηκα σε κάποιον ξεχωριστά, απορώ γιατί μυγιάστηκες. Oh wait…

Τρίτη φορά που το ακούω και γίνετε ακόμα καλύτερο, έχει κι άλλο!!!

Ρε ξεκολλήστε. Είπα για τα 16α γιατί δε μπορούσα να το προσδιορίσω αλλιώς. Ούτε τεχνικούρας είμαι ούτε τπτ, ελεος.

Ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος “κομπλεξικός” που δε του αρέσανε τα drums.

Οι δισολίες γαμάνε πάντως, και γενικά το σόλο!

Eμενα μου φανηκε αρκετα καλο.Ο ηχος οντως ειναι μετριος αλλα αυτο ελπιζω ν’αλλαξει στη τελικη εκδοση του.Εγω παντως λεω να περιμενουμε το δισκο, εκει θα φανουν ολα.

Ωραιο κομματι, αλλα να μαι ειλικρινης; Ολες οι κιθαρες δε νομιζω να φτανουν το riff του Dirty Window.

Εγω παω παλι στοιχιμα οτι βρισκεσαι στην 51η ακροαση!..Τραβα αγορασε το αυριο για να’χεις μια ολοκληρωμενη αποψη και οχι να ακους κομματι σε 48Kbits

Όταν ειπες “σκάστε” δεν εννοούσες και μένα? Αν όχι οκ.

Του καθενα του θυμιζει και κατι διαφορετικο!Ευστοχη η παρατηρηση σου παντως!

Εγω λεω οτι ολο το St.Anger δεν ξεπερναει την γαμηστερη δισολια του The Day That Never Comes που θα τη ζηλευαν και οι Maiden! :smiley:

Δεν ειπα οτι μου θυμιζει κατι. Οτι δε με πωρωνει ειπα.

Το συγκεκριμενο στα 80’ς θα το χαν βγαλει σε καμια προβα ή καθισμενοι στον καναπε.

Ειχα μεγαλες προσδοκιες αλλα τελικα αρχισα να στραβωνω. Και μη βιαζεστε ν’ αποθεωσετε, ε. Και τις πρωτες μερες του St.Anger, οι μισοι οπαδοι καναν σα παλαβοι… Ας μη τα ξεχναμε αυτα ετσι;

Εντάξει ειλικρινά ποιος περίμενε τέτοιες δισολίες από τους Metallica εν ετη 2008??? Φοβερό κομμάτι και η ερμηνεία του Het είναι καλή, αλλά ρε γαμώτο ο ήχος είναι σκ@τ@, και με ακουστικά δεν φτιάχνουν τα πράγματα και πολύ.

Από τις δισολίες και μετά γίνεται χαμός. Τέσπα, περίμενα περισσότερα πάντως. Περιμένουμε τα υπόλοιπα.

Ρε μην τσακωνεστε πια! Η μουσικη μας ενωνει !! :hippy:

Α! εμενα μια χαρα μου φαινετε το κομματι. Τελικα ο θεος της ροκ ακουσε τις προσευχες μας… :stuck_out_tongue: Τελικα οι προσδοκιες μου για το καινουργιο αλμπουμ πραγματοποιηθηκαν. Και που να ακουσουμε και τα υπολοιπα κομματια !!! :vibrate:

γιατι τα album των 80’s πως τα γραψανε στο ορθιο???:p:p το ενα στο σπιτι του ulrich και το αλλο στου hetfield μου φαινεται καθισμενοι σε καναπεδες οντας ολοι λιωμα απο το αλκοολ:D…

Κάτσε ακόμα λίγο θα ακούσεις κι άλλα. :lol:

Το βρηκα πολύ ωραίο το τραγουδι!:D=D>
δε περιγραφω άλλο…

…συγκινηθηκα

Α ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ!:respect: