Metallica-Death Magnetic (2008)

επισης ενα πραγμα που δεν μ αρεσει ειναι οτι δεν υπαρχει ο γνωστος ογκος στις κιθαρες…δηλαδη αυτο που μ αρεσει στους metallica ισως περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο…

μη παρεξηγηθω που γραφω αρνητικα ε…:smiley:

Συμφωνώ, είναι λίγο τραβηγμένο, έτσι όπως φωνάζει ειδικά…

Σου φενεται πως δεν εχει ογκο επειδη δεν ακουγεται πολυ το μπασο,ισως στο cd να ειναι καλυτερα.Αλλα και παλι δε νομιζω να εχει τον ογκο που εδινε ο Bob Rock.Φταιει και το χαμηλο bitrateΟ Rubin κανει πιο νορμαλ αλμπουμ(ηχητικα).

Πάντως το τραγουδάκι έπεσε σαν αρνί στο λάκο με τα λιοντάρια. Το κατασπαράξανε θετικά ή αρνητικά. Και λογικό είναι, μέχρι τις 12 θα έχουμε να κάνουμε κριτική μόνο στο κομμάτι αυτο. Θα επιμεινω πάντως λέγοντηας πως περισσότερο διαφωνούμε στην παραγωγή παρά στο αν είναι καλό το σινγκλ. Με μία παραγωγή Τζάστις ή Μάστερ θα ακουγόταν σαφώς καλύτερο…:-k

ρε συ τα ρυθμικα του hetfield δεν εχουν τον ογκο και δεν τονιζονται τοσο πολυ…αυτο βεβαια κανει το δισκο ποιο ευπεπτο και δεν ματωνουν τα αυτακια,αλλα ο ογκος που εχει π.χ. το justice καποιους τους ξενιζει αλλα εγω τον καραγουσταρω…

βεβαια ξαναλεω οτι εν ετη 2008 το κομματι ειναι μια χαρα…και το cyanide αν ειχε καλυτερη μελωδια στα φωνητικα θα μπορουσε να γινει κομματαρα…εχει πολλα ενδιαφεροντα στοιχεια μεσα…

Ακπιβως αυτο σκεφτομουν…ακριβως… ειναι τελειως ξεκάρφοτα φωνητικα…

Mεχρι εκει που λεει ο James “Love is a four letter word
Here in this prison” το κομματι το λατρευω!
Απο εκει και περα εχω τις ενστασεις μου καθως θα μπορουσαν να ειχαν κρατησει καποιες πολυ καλες ιδεες οπως την καταπληκτικη maidenικη δισολια και 1-2 riff ακομα ετσι ωστε να ηταν σε ολα του τελειο.Αν εξαιρεσουμε καποια σημεια του τραγουδιου που ειναι ανουσια και κουραζουν τοτε μιλαμε για εξαιρετικο κομματι! :slight_smile:

διερευσε?

μην του λες τετοια . ειδες πως τον εκανες τωρα ?:stuck_out_tongue:

My Apocalypse :):D:p8):lol:8O:-k

Σαν πολυ πολυ πολυ γρηγορο δεν ειναι;;;;;;;;

τωρα το ακουω…!! πολυ αλητικο!!! γιεααααααα

http://www.metallica.com/index.asp?item=601136
mmmm…my apocalypse…

Ναι οντως ειναι γρηγορο!:stuck_out_tongue: Δεν μας χαλαει ομως.:stuck_out_tongue:

αντε να το βγαλουν στο myspace

Το ακούω αρκετή ώρα αλλά δεν του βρίσκω και κάτι που θα το κάνει αξιομνημόνευτο.

Ειπαν καποιοι οτι το The Day That Never Comes ειναι fade to black wanna be,διαπιστωσε κανεις κατι τετοιο?:-s:-k

Το My Apocalypse δειχνει καλο κομματι,γρηγορο,τα vocals ειναι καλα,ειχαμε καιρο να ακουσουμε ενα γρηγορο κομματι.

To My Apocalypse, μετά από συνεχείς ακροάσεις, μου φαίνεται το καλύτερο τραγούδι από τα τρία που έχουμε ακούσει. Και το καλύτερα δομημένο, νομίζω…

μια χαρα τραγουδι ειναι…βαρανε γερα…ενταξει μην περιμενει κανεις να βγαλουνε creeping death η disposable heroes εν ετη 2008…

Πολύ καλό παιδιά το κομμάτι!ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ!!!
αλα battery!
οι στίχοι υπαρχουν πουθενά?

Βαράει καλά το κομμάτι ε :smiley:
Νομίζω το καλύτερο απ’ αυτά που έχουμε ακούσει.
Είναι όντως πολύ γρήγορο!