ο araya τραγουδαει ? υπερslayerιζει . war ensemble μου θυμησε …lol !!!
Eυτυχως δεν τριτωσε το κακο.
Εγώ άκουσα προχθες ένα τραγούδι στο ράδιο αλλά δεν το πέτυχα απ την αρχή και δεν ξέρω ποιο είναι. Πάντως μου άρεσε πολύ και με την πρώτη ακρόαση. Ξαφνικά έχω ένα καλό προαίσθημα.
Τι σας νοιάζει θα μου πείτε, αλλά είπα να το γράψω.
μόνο εμένα μου φάνηκε χειρότερο από τα τρία ? κ ο Λάκης ήταν γρήγορος, αλλά αυτό δεν τον έκανε όφερμαρς…
με σωστό ήχο κάτι μπορεί να γίνει.
Τώρα αν πω ότι το κομμάτι μου θυμίζει λίγο mastodon (προσέξτε τη μελωδία στο refrain + τους στίχους) θα είμαι υπερβολικός;:-k
Το κομμάτι γαμεί, ευγε!
SPIT IT OUT!! κομματαρα κ η αποκαλυψη…
Εμενα παλι δεν μου αρεσε…Ασυνδετο μου φανηκε και παρατραβηγμενα τα φωνητικα απο τον James…Ασε που σε αρκετα σημεια εχει και τα κατσρολικα του St.Anger…
Μεχρι στιμης το μονο που μου αρεσε απο τα 3 που εχω ακουσει ειναι το The Day That Never Comes…
[media]http://www.youtube.com/watch?v=JeryLp1saKI&fmt=18[/media]
Lyrics
Claustrophobic
Crawl out of this skin
Unexplosive
Reach in pull that pin
Fear thy name extermination
Desicrating …(?) Fire
So we cross that line
Into the crypt
Total eclipse
Suffer onto my apocalypse
Deadly vision
Prophecy reveal
death magnetic
pulling closer steal
fear thy name annihilation
desolating …? fire
So we cross that line
Into the crypt
total eclipse
suffer onto my apocalypse
My apocalypse… GO!
Crushing metal …(help?)
Spilling blood, bleeding (?)
Mangled flesh …(help again?)
Splitting glass, split apart split apart…
(solo kirky solo!)
What makes me drift alittle bit closer
Dead man takes the stiring wheal
What makes me know what time to cross over…
(Help?)
See the end in me!
Claustrophobic
Climb out of his skin
Unexplosive
Reach in pull that pin
Violate Annihilate
Come closer to my eye
Obliterate Exterminate
And …? tonight
Fear thy name this hell awakens
Destiny in hell of fire
So we cross that line
Into the crypt
Total eclipse
Suffer onto my apocalypse
Tyrant awake in my apocalypse
Demon awake in my apocalypse
Heaven awake in my apocalypse
Suffer forever my apocalypse
Λοιπον καταρχας με ωραια εισαγωγη. Μ’αρεσε, λιγο χαζοχαρουμενο το ριφ αλλα δε βαριεσαι τι να γινει. Ο ρυθμος θυμιζει Dave Mustaine - βλεπω να τους κυνηγαει παλι Οι στοιχοι λιγο ότι να ναι ή μου φαίνεται ; Το ρεφραιν δεν μου άρεσε εκτος απο το σημειο που λεει My Apocalypse. Μετα γινετε λιγο βαρετο. Απο το 2ο λεπτο αρχιζει η εκκριση που θυμιζει Kill Em All. Και το σολο ερχετε να θυμισει παλιες καλες thrash εποχες. Γαμωτο δεν το πιστευω ! ! ! Megadeath σε πιο light εκδοση μου θυμιζει. Παντως σιγουρα ειναι come back στα παλια τους, καμια σχεση με St.Anger. Kill em All θυμιζει εκτος απο τα φωνητικα του James. Βεβαια ο ηχος δεν ειναι πια και οτι καλυτερο, ειναι πιο μοντερνος (μεχρι και phaser εφε εχει στο Go η κιθαρα).
Μετα το 3.30 γινετε αρκετα βαρετο. Ισως θα μπορουσαν να βαλουν μια καινουρια ιδεα μεσα.
Αλλα οπως και να εχει.
They are back!!!
Χαριτωμένο… Δε συγκλονίστηκα, αλλά καλό είναι.
Το άκουσα 2 φορές μέχρι τώρα μόνο. Στην αρχή φοβήθηκα ότι θα είναι ‘‘St. Anger’’ στυλ, αλλά τελικά μου θύμισε thrash εποχής ‘‘Ride the lightning’’. Πιστεύω ότι κατάφεραν να ακουστούν όπως τότε, από άποψη ‘‘ατμόσφαιρας’’. Αν το έκαναν εσκεμμένα,΄βέβαια. Σε αντίθεση με το ‘‘The day that never comes’’, όμως, το κομμάτι δεν είχε κάτι το τόοοσο ξεσηκωτικό, εκτός από το γεγονός ότι κατάφεραν να γράψουν ένα αξιόλογο thrash metal κομμάτι.
σε αντιθεση με το the day αυτο δεν μου αρεσε τοσο…και μενα κατι μου θυμισε απο st. στο πολυ καλυτερο του βεβαια.αλλα και παλι δεν με ενθουσιασε.
Παιδια ειναι αυθεντικο thrash κομματι της παλιας καλης μεταλλικης σχολης…τα φωνητικα του james βεβαια δεν εχουν τις ιδιες δυνατοτητες με τοτε για να ερμηνευτει τετοιο κομματι.θυμιζει πολυ damage inc. και battery κι εγω γουσταρω πολυ…και ο ulrich θα μπορουσα να πω οτι ειναι αξιος…
Υπαρχει περιπτωση τα τραγουδια να μην ειναι ετσι στην τελικη τους εκδοση?Να ειναι demo για παραδειγμα οτι εχουμε ακουσει?Σε πολλα σημεια θυμιζει slayer,ιδιως η φωνη,και δε ξερω αν αυτο ειναι καλο.
απο αυτα που ηκουσα μου αρεσουν και τα 3
η σειρα με την οποια μαρεσουν ειναι
the day that never comes
my apocalypse
cyanide
Ακούγοντάς το στα 256 κάνω τις παρατηρήσεις
1)Είναι άκυρο σε σχέση με τα άλλα δύο
2)Είναι αδιάφορο άν εξαιρέσουμε το σημείο από το 2.25 και μετά,όπου πράγματι στα live θα γίνεται χαμός
3)Μου άρεσε η ταχύτητα ωστόσο.Οι metallica είχαν πολλάαααααα χρόνια να παίξουν έτσι
4)Πάλι ακούω κλαπατσίμπανα στάνγερ σε σημεία…:-k
5)Ας ελπίζουμε ότι θα έχει και καλύτερα κομμάτια,γιατί αν πρόκειται για ένα απ τα καλύτερα του δίσκου,τότε μακροχόνια θα μιλάμε για μία τρανή πατάτα με ένα απλά καλό σίνκγλ.
Επίσης,ιδέα μου είναι ή μήπως οι Metallica προσπαθούν να στριμώξουν όλη την καριέρα τους σε ένα δίσκο???
#-o
(Κακώς βέβαια,μόνο οι Theater τα κάνουν αυτά)
Βασικα δειτε τι παιζει. Οι Μεταλλικα εχουν βγαλει απο thrash και heavy μεχρι hard rock και πιο ελαφρια ακουσματα. Ετσι εχουν ενα ευρυ κοινο.
Δηλαδη οταν καποιος λεει προτιμω το The Day That Never Comes προφανως προτιμαει το Rock απο το Thrash. Δηλαδη δεν γινετε αμεση συγκριση τραγουδιων οταν ανηκουν σε αλλο μουσικο είδος.
Εμενα με κατα ενθουσιασε το My Apocalyose. Kill Em All φαση.
μπορείς να μου πεις που το ακούς με 256 kbps??? μη μου πεις απο το youtube, γιατί ο καθένας μπορει να το ανεβάσει και να γράψει ο,τι του κατέβει…
εμένα μου ακούγεται χάλια ο ήχος και με παραξενευει γιατί τα ανεβάζουν σε τόση κακή ποιότητα…
όπως και να΄χει, το τραγουδι μαμεί και αυτό…ευγε…πάμε για δίσκαρο τελικά, υπάρχουν υποσχέσεις…
προσωπικά αποστασιοποιούμαι απο τα παλιά τους αλμπουμ και για αυτό γουστάρω τα νεα τραγουδια τα οποία ετσι και αλλιώς τα βρίσκω όμορφα και όπως πρέπει…
tallica ρε… !!! 8)
Παιδια μην περιμενετε να δειτε ηχο. Αυτα ειναι δειγματα που ανεβαζουν οι Μεταλλικα για τους φανς τους για να παρουν μια ιδεα απο το αλμπουμ. Δηλαδη μην περιμενετε να βρειτε κατι αψεχαδιαστο χωρις φασαρια. Και τα 256 μονο 256 δεν ειναι!!! Εχει τρομερα χαλια ποιοτητα και clipping. Και αυτα δεν τα λεω εγω αλλα ολος ο κοσμος ειδικα στο επισημο forum τους. Ελπιζω φυσικα το album μην εχει τετοια χαλια ποιοτητα.
Το κατέβασα βασικά.
Και είναι στα 256.
Πολύ καλή ποιότητα.