Σκηνικά με αλλοδαπές αιθαίριες υπάρξεις να λείπουν παρακαλώ.
τους ειδα χτες κολονια.
οι sword μετροιοι εως βαρετοι για τα γουστα μου.
οι machine head γαμησαν το συμπαν.ενταξει οι ανθρωποι ειναι σε τρελη φορμα και τα τραγουδια απο το blackening ακουγονται ισως ακομα καλυτερα λαιβ.επαιξαν to Aesthetics of Hate μαζι με τον hetfield επιδη ηταν η τελευταια τους μερα ως σαπορτ στους μεταλικα.ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΛΕΠΕΙ:ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ MACHINE HEAD ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΑΜΑΝΕ
metallica: σε πολυ καλυτερη κατασταση απο το 2007 που τους ειχα ξαναδει.αψογες εκτελεσεις των κοματιων.ο hetfield εκανε μονο 3-4 φαλτσα σε ολη τη συναυλια.το στησιμο στη σκηνη και το συνεχες τρεξιμο γυρω γυρω πολυ πορωτικο.το σοου με τα λειζερ σε 2-3 κοματι παρα πολυ ωραιο και κανει την εισοδο τους πολυ εντυποσιακη.επαιξαν και fade to black(ναι ρε μ@#$α).απεδειξαν για αλλη μια φορα γιατι ειναι μια απο τις μεγαλυτερες μπαντες(αν οχι η μεγαλυτερη):πανω απο δυο ωρες σετλιστ,τελειως απροβλεπτο,δινουν στο κοινο οτι εχουν και δεν εχουν,μετα το τελος καθνται στη σκηνη καμποση ωρα για να ευχαριστησουν το κοινο.
Γενικα μια απο τις καλυτερες συναυλιες που εχω παει.Δυο μπαντες σε τρελη φορμα,σε αψογο χωρο με αψογη διοργανωση.Ελπιζω να τις δουμε και τις δυο συντομα στην ελλαδα.
ΥΓ παραπονακι για το σετλιστ των μεταλικα:η μεγαλωστε το λιγο η μειωστε τα κοματια απο το Death magnetic( δισκαρα παρεποιπτωντος και λαιβ δεν εριξαν καθολου την ατμοσφαιρα.αλλα δεν νοειται συναυλια των μεταλικα χωρις creeping death,battery ktl.τουλαχιστον επαιξαν and justice kai dyers eve)
Πωωωω, ζημια μου εκανες τωρα… ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩ ΓΑΜΩ.
και εγω σκεφτομαι να παω sonisphere
Μην με φτιαχνετε τωρα…Θελω και γω 3η φορα γαμω τα κερατα…!!!
Έπαιξαν και το King nothing, Holier than Thou, Outlaw Torn sτις συναυλίες τις τελευταίες.
Μακάρι να ήταν και άλλοι έτσι.
Μακάρι να σέβονταν τους εαυτούς τους και άλλοι.
Δηλαδή μένει τώρα να ακούσουμε το Escape (παίξτε το ρεεεε), Frayed Ends of Sanity, To Live is To Die.
Αν βάλουν και κανα Where the Wild Things Are μέσα…8O
Εχουν παίξει όλο το Garage στην προηγούμενη περιοδεία, όλα τα τραγούδια δηλαδή.
Τι να πω, άλλες μπάντες είναι μεν καλύτερες πλέον στον τομέα Live από απόδοση αλλά παίζουν και μηχανικά κιόλας.[-X
8O
Load ρεεεεεε8)
απλα απιστευτο!!!δεν το εχουν παιξει μου φαινεται και ποτε ολοκληρο σε live…καιρος να αρχισουν να το σκεφτονται!!
Μόλις γύρισα από το live.
α) Επιτέλους είδα Mastodon με καλό ήχο και … απογοητεύθηκα! Μετριότατη εμφάνιση, μηδέν σκηνική παρουσία (ρε μπόμπο, είσαι σε μια σκηνή που είναι στο κέντρο ενός γηπέδου και εσύ περνάς όλη τη συναυλία ακίνητος, για να βεβαιωθείς πως το μισό γήπεδο θα βλέπει την πλάτη σου;), μισή ώρα με 2 κομμάτια Blood Mountain και 3 Crack The Sky. Highlight της βραδιάς οι 3 διαφορετικοί πωλητές των official merchandise των Mastodon που προσπαθούσαν να με πείσουν πως το Blood Mountain είναι ο πρώτος τους δίσκος
β) Lamb of God. Not my cup of tea, αλλά κατάλαβα πως έκαναν καλή εμφάνιση. Πόρωσαν το κοινό και πήγαιναν πέρα δώθε, πάνω κάτω
γ) Μετάλικα.
Φυσικά πολύ καλή εμφάνιση και απίστευτα εντυπωσιακό σόου. Λέηζερ, φωτιές, φλογοβόλα που άλλαζαν το χρώμα της φλόγας με το ρυθμό της μουσικής, μπαλόνια, κινούμενα φέρετρα, ένα αυτιστικό στα τύμπανα, κλπ. Έπαιξαν 2 ώρες (ενώ Μαλακάσα 2,5) και η 1 ώρα ήταν κομμάτια του Death Magnetic και άλλα 10 λεπτά ο Hetfield να μιλάει. Το Death Magnetic ναι είναι συναυλιακό, αλλά και ναι είναι βλακεία. Μία συραφή όλων των κλισέ της μουσικής των Μετάλικα στα 80s. Λες και ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι, αποφάσισε στα γεράματα, πως για να μη τον λέτε γεροξεκούτη, θα ζωγραφίσει και μια ξανθιά Μόνα Λίζα… Ευτυχώς πάντως, έδωσαν ένα γερό tribute σε Ride the Lightning και ήρθα στα ίσια μου.
Σε γενικές γραμμές, Μαλακάσα ήταν καλύτερα.
ΥΓ1. Ο Ούλριχ όποτε έπρεπε να χτυπήσει κάποιο τύμπανο δίχως να κοιτάει, κρέμαγε όλη τη μπάντα. Είναι να απορεί κανείς πως αυτή η μπάντα έκανε τόσο μεγάλη καριέρα με αυτόν ντράμερ και ηγέτη…
ΥΓ2. Tribute σε Queen στο τέλος με Stone Cold Crazy. Αγνώριστο το είχαν…
Για το “drummer” συμφωνώ, αλλά για ηγέτης είναι άψογος. Πανέξυπνος, εγωϊστής (με τη θετική έννοια) και επιχειρηματίας.
Αν ήταν έξυπνος ηγέτης θα είχε μείνει στο εμπορικό κομμάτι και θα είχε πάρει κανέναν άλλο ντράμερ
Πάντως, έξω από το γήπεδο ήταν γελοίο αυτό που γινόταν με το guitar hero. 1 στα 4 μπλουζάκια ήταν “guitar hero Metallica”, παντού είχαν κονσόλες και σε μια στιγμή, έκαναν παύση οι Mastodon κι άκουγες έναν με μικρόφωνο από έξω να διαλαλεί για το διαγωνισμό guitar hero που θα έκαναν…
Ότι και να γράφεις, εγώ ζήλεψα:roll::!: Μάλλον δεν πάει στους Mastodon αυτή η σκηνή:!:
Σε είχα συμπαθήσει αλλά εδώ μου τα χαλάς…
Τον άκουσα πάρα πολύ το δίσκο τις τελευταίες μέρες, λόγω της συναυλίας, και επιμένω σε αυτό που είπα. Εκτός της συραφής των 80ς κλισέ που είπα ήδη, στο τέλος πιστεύω πως ο δίσκος θα καταλήξει και τέρμα σκονισμένος στα ράφια μου. Όποτε θα τον βάζω να τον ακούσω (και που θα τον βάζω 1 φορά το χρόνο, γιατί θα σκέφτομαι "χμ… είχα αγοράσει και το Death Magnetic κάποτε και έχω χρόνια να τον ακούσω, γιατί αυτό;), μετά από 2-3 κομμάτια θα τον βγάζω γιατί θα έχω μερακλώσει και θα θέλω να ακούσω τα παλιά. Τα original.
Επομένως, τζάμπα λεφτά ο δίσκος για μένα
Eμένα σε κάτι τέτοια μου τα φτιάχνει ο karvou. Τα ίδια πιστεύω και εγώ αν και νομίζω ότι εγώ θα πάω κατευθείαν στα παλιά…
ενταξει λοιπον αφηστε εμας τους φανμπουδες να το ακουμε:p:p
BOW DOWN REEEE
Phantom Lord
Last Caress