Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Ναι ρε, προφανως και ειναι υπερβολη, γιατι πρωτα απο ολα εδω ειναι ΑΜΕΡΙΚΑ. Αυτο σημαινει οτι αμα σκας λεφτα, ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΝΤΑΙ. Οταν ξερουν οτι εχεις δωσει ενα χιλιαρικο, θα κανουν τα παντα ωστε η εμπειρια σου να ειναι αυτο που πληρωσες. Αλλιως θα φανε κραξιμο, και προφανως δε θελουν να φανε κραξιμο. Business.

Εκτος αν πιστεψατε οτι οντως πιστευα οτι υπαρχει περιπτωση να σου πεταξουν κουβα με σκατα οι Metallica. Εγω πιο πολυ δινω εμφαση στην ψυχολογια του πωρωμενου φαν που θα παει να τα σκασει, παρα στην επιχειρηση των Metallica. Εννοειται θα σε προσεξουν. Αλλα θα σε προσεξουν γιατι υπαρχει κοσμος που τα σκαει. Και ο κοσμος τα σκαει γιατι η πωρωση φτανει σε δυσθεωρητα επιπεδα.

Ενας αλλος παπαρας στο official forum ειχε ανοιξει τοπικ που εκραζε τον James, επειδη πηγε στο ξενοδοχειο που εμεναν στη Γαλλια, και τους εκανε κανονικο stalking με τη βουλα, και περιμενε να του υπογραψουν τα παντα και να πιασουν κουβεντουλα λες και ειναι κολληταρια. Και μετα ελεγε πως ο James ειναι μαλακας γιατι δεν εκανε τιποτα απο αυτα, και τον απεφυγε, ενω ταυτοχρονα φαινοταν ενοχλημενος απο την παρουσια του οπαδου των Metallica που νομιζε οτι ειχε το δικαιωμα να απαιτησει και το οτιδηποτε. Το μυαλο οδηγει σε αρρωστημενες καταστασεις αμα η πωρωση ξεφευγει απο ενα σημειο και μετα… :joy: Γι’αυτο οταν ειναι regulated ολη η φαση, με meet and greet, με λεφτα, με security, κτλ ειναι προφανως καλυτερα. Αλλα εμενα προσωπικα με χαλαει η φαση ουτως ή αλλως. Δε θελω να γνωρισω και ποτε τους Metallica. Δε θα με θυμουνται μετα απο 10 μερες, αρα σταρχιδια μου κιολας.

Οσον αφορα αυτο, θα αστειευεσαι ε. Καποιοι θα ειναι οπως λες. Αλλοι θα ειναι τυφλωμενοι απο την πωρωση που δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να μπορουν να εχουν κριση και λογικη εκεινη τη στιγμη. Μην κοροιδευομαστε, κι εγω αμα τους εβλεπα διπλα μου θα κολλουσα εστω και λιγο, και δεν ειμαι 18 χρονων πλεον.

:joy:

ντρενι δεν το επιασε το αστειακι αλλα εγω το επιασα

2 Likes

Ρε σεις ΜΙΑ φορα ειναι ΜΙΑ…

Δεν εχετε πει ποτε οτι πχ θα παω να δωσω αυτα τα λεφτα ΜΙΑ φορα ετσι για να δω πως ειναι?
Πχ σε ενα καλο εστιατοριο

1 Like

Ναι και μετα εχοντας πληρωσει $70 για ενα πολυ καλο γευμα ομολογουμενως, ενιωθα μαλακας. Γιατι ζητημα να αξιζε $30 και γιατι δεν ηταν και κατι συγκλονιστικο. Ολες αυτες οι “μοναδικες” εμπειριες ειναι υπερεκτιμημενες, γιατι ακριβως ετσι τις πουλανε. Ως κατι το μοναδικο, ενω δεν ειναι.

το πιο πιθανο ειναι ο Lars οντως να σε θυμαται αν ανοιξετε καλη κουβεντα.

@plex27 Ναι σιγουρα δεν θα συγκρινω τον Tremonti Με το Hammett των τελευταιων ετων αλλα ο δευτερος μου εχει δωσει τοσες καυλες παλιοτερα που οκ δεν τρεχει και τιποτα αν τα σολο του δεν ειναι απιαστα και δεν ειναι επιπεδου πχ Unforgiven ή wherever. Εξακολουθω να θεωρω κορυφαιο το σολο και στο Halo Και στο Confusion και σε καμποσα ακομα να δενουν τοσο πολυ με τα κομματια που να μην τα βλεπω ως αδυναμο κρικο.

Καλα μπορει ο Lars μετα απο 10 μερες να με θυμαται… ως τον τυπο που ψιλοεμοιαζε με τον Vin Diesel και του ελεγε μαλακιες. Μετα απο 2 μηνες δε θα θυμαται ουτε ποια τραγουδια επαιξε στη Δανια.

Θα πληρωνες για να οδηγησεις σε μια πιστα ενα supercar για 15 λεπτα? Καπως ετσι

εεεεεεε μοναδικη εμπειρια ειναι να γνωρισεις τους Metallica (ή οποια αλλη μπαντα θεωρει καποιος σπουδαια και εχει αντιστοιχα εισιτηρια) απο κοντα αρκει να σου αφιερωσουν ποιοτικο χρονο και οχι ξεπετα.

Και δεν πανε μονο καυλωμενοι 18αρηδες ρε. Πανε ανθρωποι που εχουν προφανως τα λεφτα αλλα ταυτοχρονα εχουν μεγαλωσει και με την μπαντα.

Πάντως η κουβέντα άνοιξε στο θέμα “Σιγα τα κατω τα σαγονια που ακουμε απο αλλους δηλαδη.” Και απάντησα ότι ο Tremonti π.χ. είναι σταθερά καλύτερος τα τελευταία χρόνια από τον Hammet (που ναι, έχει γράψει σόλο ιστορικά). Τι να πουν και οι Maiden βέβαια τόσα χρόνια… Γενικά φαίνεται οι μεγάλοι σολίστες των 80ς να έχουν στερέψει από έμπνευση. Λογικό…

Στο μυαλό μου είχα τις παλιοσειρες και ότι ο hammett έχει και 2-3 κορυφαίες στιγμές στο δίσκο .

Δεν ήταν σύγκριση με όλους τους σόλο μουσικούς εκεί έξω . Αλίμονο αν θεωρώ κορυφαίο των κορυφαίων τον Hammett.

1 Like

Μαλλον οχι, δεδομενου οτι το πιο πιθανο θα ηταν να σκοτωθω :joy:

Δεν ξερω, εχω γνωρισει τους Paradise Lost και εχουμε πιασει κουβεντα, εχουμε βγαλει φωτος κτλ 2-3 φορες κατα την πρωτη πενταετια της χιλιετιας που διανυουμε, και ενω τοτε ημουν σουπερ ενθουσιασμενος οτι θα ειναι μια φοβερη εμπειρια (αλλωστε το διαστημα 2000-2005 ηταν ΜΑΚΡΑΝ η αγαπημενη μου μπαντα μιας και οι Metallica τον επαιζαν) και τελικα μετα απο καιρο συνειδητοποιησα οτι οκ… καλα ηταν… ξερω γω… και να μην το ειχα ζησει, δε θα ειχε καμια φοβερη διαφορα στη ζωη μου. Και ηταν και τζαμπα προφανως, οι παλιες καλες εποχες που περιμενες απεξω απο ενα venue και η οποιαδηποτε μπαντα οντως μοιραζοταν στιγμες μαζι σου και ενδιαφεροταν.

Προφανως Metallica και Paradise Lost αλλα μεγεθη ως φημη, αλλα αμα το σκεφτεις, αυτο ειναι και η μονη διαφορα. Κατα τα αλλα, 4 ανθρωποι ειναι οι μεν, 4 αλλοι ειναι και οι δε (δεν τον μετραω τον ντραμερ μιας και δεν ηταν ο Lee Morris :heart: ). 4 ανθρωποι που παιζουν μουσικη, και που απλα ειχες μια αλληλεπιδραση μαζι τους. Σιγουρα μια θετικη εμπειρια και μια ωραια αναμνηση, αλλα δε μου αλλαξε και τη ζωη τοσο ωστε να ειχα δωσει $1000 για 15 λεπτα αλληλεπιδρασης και για να ειμαι στο snake pit. Για μενα προσωπικα δηλαδη.

τελος παντων. Παω να βοηθησω τον Lars !

OK τότε δεκτό. Μόνο κάτι thrashάδες θα μπορούσες να πεις αλλά δεν είναι δίκαιη η σύγκριση (Testament, Overkill κτλ.)

1 Like

Καπως ετσι ! και παλι με τον Skolnick (και αυτος λατρειας) ενω γουσταρω παρα πολυ και τον ηχο του και τα ωραια του σολο , ισως δεν με κερδιζει απολυτα επειδη οι Testament τα τελευταια χρονια δεν μου λενε και παρα πολλα παρολο που ειναι καλες οι δουλειες τους. Λιγα κομματια μου μενουν. Και δεν θεωρω οτι εχουν τετοια διαφορα στην ποιοτητα των σολος ωστε να δινω credits στον εναν και ο αλλος να μου περναει αδιαφορος.

Λοιπον οπου να’ναι ξεκινανε.

https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16298760_10206684633074551_7680696120286230214_n.jpg?oh=7387ace9d9ffd9a48a0642350ae05d91&oe=590A4BD9

Οι Hatesphere Που ανοιξαν αρκετα δυνατοι !!

Η αξία δεν είναι ίδια για όλους. Η τιμή είναι.Αλλος βγάζει 500 ευρω την μέρα οποτε με 2 μεροκάματα κάνει το κέφι του άλλος βγάζει 1000 ευρώ σε 3 μηνες δουλειάς οπότε ουτε καν το σκέφτεται.Είχα την τύχη να τους δω απο κοντα το 2007 με κληρωση και είδα και τον Hetfield. Αν είχα την άνεση θα τα έδινα τα χρήματα.

2 Likes

@drenie το ξεχασα πριν να το γραψω οτι κι γω πιστευω οτι η σκηνη ειναι μια οθονη

1 Like

https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/16402670_1418540634863466_7296089344025598232_o.jpg?oh=a06c0d215427d89c925ce33ceb3b58e9&oe=5908CF7C

Οντως ειναι οθονη το πανω και το κατω μερος της σκηνης.

Ανοιξαν με Hardwired Και τωρα παιζουν το Atlas , Rise ! Ο ηχος οσο μπορει βεβαια να καταλαβει καποιος μεσα απο τα κινητα ειναι παρα πολυ καλος !

1 Like

Συγγνώμη, η αρένα είναι σε δρόμο που λέγεται Hanneman;;;

Δε θα αναφέρω καν το όνομα της αρχιφλωράτζας, φαντάσου ότι ο Scott Stapp ήταν καλύτερος :yum:.

Hetfield λιγακι κρυωμενος! Το επιβεβαιωνει και η γυναικα του μηχανικου ηχου που εχουν (Mike Gillies)

Αυτο μπηκα να γραψω, ακουσα το For whom the bell tolls και το unforgiven και δεν μπορουσε…

Θα επιστρατευτει ο Jason Newkid ή ο John Βush