Sabbath είχαν από 62 έως 110 Front of Stage.
Στην τιμή είναι και physical ή Digital copy του ΗΤSD. Σαφώς πιο ακριβά από τις τελευταίες Ευρωπαϊκές περιοδείες που ήταν αφενός σε φεστιβάλ (άρα παραπάνω κόσμος) αφετέρου με καλά ονόματα (από Big 4 και AIC μέχρι FNM). Και πιο ακριβά το λέω γιατί η τιμή ήταν χοντρικά η ίδια αλλά έβλεπες και 2-3 ακόμα καλά συγκροτήματα στο πακέτο. Έχω δώσει από 75 στην Πράγα για FOS μέχρι 100+ στην Αγγλία. Τώρα είναι στα ίδια επίπεδα χωρίς τα support που είχαν.
Επίσης, από το 2ο διάζωμα μια χαρά βλέπεις σε κλειστό γιατί η σκηνή είναι στο κέντρο. Από standing πρέπει να είσαι αρκετά μπροστά για να βλέπεις γιατί η σκηνή είναι χαμηλά.
Πρέπει να παίζει κάποιο πρόβλημα με το φόρουμ. Όσα refresh και αν έχω κάνει τις τελευταίες μέρες, δεν φορτώνει τίποτα πέρα από τα μηνύματα για τις τιμές των εισιτηρίων.
γενικό ξεπούλημα έπεσε…σε resellers τωρα με καπέλο κι αν…
τελικά πιστεύω πως αυτό που λέγαμε οι περισσότεροι πως θέλουμε να τους δούμε σε κλειστό χώρο μπλα μπλα μπλα…μας γύρισε μπούμερανγκ. Λίγες θέσεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ ζήτηση
Θα γινει σχεδον αμεσως Sold out. Και αφου ειναι περιορισμενη η χωρητικοτητα σε κλειστα γηπεδα γινεται χαμος.
Σε κανα μηνα θα ειναι πανακριβα. Τα αγοραζεις τωρα για οπου νομιζεις καλυτερα και αν τελικα δεν μπορεις να πας τα πουλας. Σιγουρα θα βρει καποιος αγοραστη.
Απο 50 μεχρι 110 ευρω επαιξαν οι τιμες, αναλογα την πολη.
Για reseller δύσκολο. Εδώ στο site που τα αγόρασα, έγραφε ότι θα ζητάνε και ταυτότητα ανά 2 άτομα (ΟΚ ίσως κλάιν) για να καταπολεμήσουν τη δευτερογενή αγορά.
Σίγουρα θα παίξει αλλά δεν θα είναι 100% σίγουρη η είσοδος.
νομιζω οτι οι Maiden κανουν πολυ καλη δουλεια σε τετοια πραγματα και καπου ειχα διαβασει οτι και οι Metallica θα προσπαθησουν σε αυτη την περιοδεια να ελαχιστοποιησουν το φαινομενο της δευτερογενης αγορας με τεραστιο “καπελο”.
μπορει να μου πει καποιος,απο τη στιγμη που δν εχουν βγει τα εισητηρια για το ευρυ κοινο,πως στο διαολο τα εχει η viagogo,για το αμστερνταμ…με το γνωστο ''καπελο΄΄?