Αυτα μην τα λες σε μενα, να τα λες σε αυτους που ασχολουνται ΔΙΑΡΚΩΣ με οσα εγραψα στη λιστα. Προφανως και εμενα μου ειναι επισης αδιαφορα…
απαντησε για μενα ο pantelis79.
Αντε πουλο τωρα
10 δευτερολεπτα ακομα. Την κοκκινισες και σε τσουζει ε;
Να τον δω τώρα…
Ινδαλμα του η κομανετσι αρα μαλλον θα κανει τριπλη κωλοτουμπα και θα κατσει εκει που ειναι.
Εγώ πιστεύω πως θα κάνει τετραπλό τόλουπ, τριπλό άξελ(όχι Ροουζ) και πιρουέτα
εντάξει όλα αυτά είναι στο καλλιτεχνικό πατιναζ, αλλά δεν είναι πιασάρικα;;
Και το shoot the duck πολύ πιασαρικη έκφραση για φιγούρα
Κοντε πουλά και βγάλε εισιτήρια
Κοίτα να δεις που τους στίχους για το Hardwired τους έγραψε για το ίδιο του το συγκρότημα του , ανταποκρίνονται στη σημερινή πραγματικότητα και γίνονται καλύτεροι και από Σαίξπηρ έτσι όπως έχει έρθει το πράγμα !
Συν ότι θα πάνε να ηχογραφήσουν τον επόμενο δίσκο στην Κοπεγχάγη άρα θα είναι καλύτερος και από το Ride και από το Master.
Trump made Metallica great again !
Άδωνις έγινε!
σε προλαβα,
νομιζω ολη η συζητηση με το fan base (εσας δηλαδη) για κωλοτουμπες ηταν προφητικη.
Τωρα θα σας δειξει ο Lars πωs γινονται οι σωστες για να μαθετε να μην εκτιθεστε.
Τα 10 δευτερολεπτα τωρα φαινονται πραγματικα πολλα.
Θελω να δω ποσο θα κοκκινισει τωρα που θα προσπαθειτε να εκλογικευσετε τισ κωλοτουμπεσ του καραφλοχεταιου.
ναι οτι πεις παιδακι.
Μην ασχολεισαι αλλο μαζι μου.
Προφητη πες μας και τα νουμερα του τζοκερ να κερδισουμε…
Μεγαλη πρεμουρα εχεις για τη μεγαλυτερη μπαντα του πλανητη γιατι?
γιαυτό ακριβώς
Σε ερώτηση σχετικά με το αν ο Cliff ήταν ζωντανός κλπ κλπ ο αγαπητός James είπε:
I would certainly think that in the Load and Re-Load [era], I would have had an ally that was very against it all – the reinvention or the U2 version of Metallica.”
Ο ίδιος ο James το περιγράφει τελικά καλύτερα από όλους νομίζω, the U2 version of Metallica. Εγώ ΔΕΝ ΘΕΛΩ U2 στους Metallica μου, τώρα το καταλαβαίνεις quintom γιατί το βλάκ άλμπουμ και τα τυριλόαντ τρώνε άκυρο? Γιατί δεν είναι metallica αγορίνα μου, είναι ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ με επίγευση Μεταλλικα, χτύπα τον κώλο σου όσο θές τώρα, το είπε ο εραστής σου δεν το είπα εγώ. Έλεος με τα γαμωφανμποιλίκια εδω μέσα, σ αρέσει δεν σ αρέσει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ έτσι είναι. Με σφραγίδα του αρχηγού…cheers
Αυτός είναι ο υπότιτλος του thread, απλά ξέχασαν να τον βάλουν…
Δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά δεν λέει για την μουσική αλλά για το image…και το έχει ξαναπεί
Εισαι προφανως παντελως ασχετος με τους Metallica, οποτε καλυτερα να μην το κουραζεις αλλο. Τα Load/Reload ειναι μουσικα 97% αν οχι 100% ετσι οπως ειναι, λογω του James. Σε μυριαδες συνεντευξεις εχει αναφερει τις επιρροες του απο country, απο Alice In Chains, απο Black Sabbath και πολλα αλλα, επιρροες που φαινονται ΟΛΕΣ σε αυτα τα αλμπουμ. Επισης ο ιδιος εχει δηλωσει οτι για μια φορα εγινε ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ σε αυτα τα αλμπουμ, και αντι να γραψουν τραγουδια των 6-7 λεπτων, περιορισαν τις διαρκειες, κατι που ο ιδιος το προτιμαει.
Επειδη εχω και νευρακια αυτη τη στιγμη, θα σου συστηνω να κοψεις τα πολλα πολλα, και να μη γραφεις βλακωδεστατες γελοιοτητες του στυλ “εραστης σου”, γιατι πρωτον ξεφτιλιζεσαι και δειχνεις ενα χαμηλο επιπεδο (πιο χαμηλο απο οτι εχεις δειξει μεχρι τωρα) και δευτερον τα “αγορινα μου” να τα λες στον κολλητο σου με τον οποιον μοιραζεστε απο κοινου το IQ αμοιβαδας οταν συζητατε για την αγαπημενη σας μουσικη. Οχι σε μενα. Σου απαντησε ο Shadowking για το που αναφερεται ο Hetfield, κατι που εχει αναφερει δεκαδες φορες τα τελευταια 20 χρονια (για το image δηλαδη της μπαντας εκεινα τα χρονια).
Τα Load/Reload ειναι η Ε Π Ι Τ Ο Μ Η της εξελιξης των Metallica, δε πα να χτυπας κατω τον πατο σου, τα χερια σου, το κεφαλι σου και τη μαπα σου, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ. Απλα δε μπορεις να το παραδεχτεις γιατι σε ετσουξε ως σκληρο μεταλλακι που ησουν το 1991 και ακουγατε με 2-3 ατομα την αγαπημενη σου μπαντα και το παιζατε σκληρα αγορια, ξαφνικα ερχοταν το Κατερινακι απο το Γ2 και σου ελεγε “ρε συ τελειο αυτο το Nothing Else Matters”. Δεν πειραζει, υπαρχει θεση και για χιψτερομεταλλους σε αυτο το συμπαν. Χιλιοι καλοι χωρανε. Και το Κατερινακι, και εσυ.
“Αν” και “αν” και “αν”. Αν ζούσε ο Cliff και αν δεν έβγαζαν το τυροLoad και το Black Album και αν δεν άλλαζαν ύφος και “αν” και “αν” και “αν”. Ρε matia, δε βρίσκεις τίποτα ενδιαφέρον από το Black Album και μετά στη μουσική των Metallica. Τι ασχολείσαι τότε; Ειλικρινά το ρωτάω αυτό. Επειδή σου άρεσαν πριν 30 χρόνια; Δεν πρόκειται να σου ξαναρέσει κάτι καινούργιο τους και δεν πρόκειται στα 55 τους να ξαναλλάξουν τη μουσική, αυτό το έκαναν μερικές φορές στα 20 και στα 25 τους. Άσε εκεί πέρα τους φανμπόηδες στην ησυχία τους, μη τους τσιγκλάς .
Btw κατ’ εμέ μέχρι και το Load γαμούσαν μουσικά. Το Reload είναι κατά κάποιον τρόπο απομεινάρια του Load, δεν πα’ να λέτε ότι θέλετε εδώ μέσα - είναι κατώτερο. St. Anger δεν υπάρχει καν. DM τιμιότατο 7άρι. Έχουν πεθάνει εδώ και 20 χρόνια στουντιακά, υπό την έννοια ότι έχουν ξεζουμιστεί, όπως συμβαίνει με όλους. Δε μας νοιάζει. Αγαπάμε Metallica επειδή είναι πάνω απ’ όλα ΤΙΜΙΟΙ.
Κατα κανεναν τροπο. Τα εγγραφα αποδεικνυουν ακριβως το αντιθετο. Δε πα να θελεις οτι λες.
Ήθελα να βρίσω αλλά είπα να κρατηθώ .
Τι αν και αν ρε ; πέθανε ο Cliff ! Ξέρετε τι είναι να χάνεις κάποιον δικό σου και μάλιστα τόσο απότομα ;
Οπότε ο πόνος και ο θρήνος τους , τους οδήγησαν εκεί που τους οδήγησαν . Φτάνει αρκετά . Έτσι είναι η ζωή . Σε πάει όπου θέλει . Και αν νομίζετε ότι εσείς είσαστε ίδιοι με τα 25 σας ή θα παραμένατε ακριβώς όπως είσασταν πριν από τραγικά γεγονότα στη ζωή σας ξυπνήστε. Ελιτιστες ξερολες. It is what it is .
Το image ναι … ο james άφησε τον lars και το Kirk να κάνουν τις καυλες τους . Μουσικά όμως αυτό ήθελαν να κάνουν . Τέλος .
Τα Loads είναι υπέροχα για αυτό που είναι . Αν τσούζει για τους λόγους που είπε ο quintom κάποια στιγμή να πάτε να δώσετε εξετάσεις να πάρετε απολυτήριο λύκειο τουλάχιστον .
Πολύ πιο σοβαρό είναι αυτό που λέει ο Παντελής αλλά ακόμα και αυτό σε κάποιους τους έχει κάτσει βαρύ .
Και δεν υπάρχουν δικοί σου και δικοί μου metallica . Δικοί τους είναι . Αυτοί είναι . Take it or leave it. Στο έχει δείξει και ο Cliff λοιπόν σε φώτο Fuck off.