Metallica & Lou Reed - Lulu

Το είδα πριν λίγο στο φεις

…αν το δει και ο Δανός αυτό, θα ζήσουμε ιστορικές στιγμές:p :slight_smile: :!:

Ξερουμε mail να του το στείλω???:lol:

Προσκυνώ. :smiley:

Ίσως το καλύτερο πράγμα που μπορούσα να κάνω είναι να διαβάσω ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ για αυτή τη συνεργασία και ΜΕΤΑ να ακούσω το album και πραγματικά χάρηκα πολύ που έγινε έτσι γιατί α) ασχολήθηκα και β) μου άρεσε
Δεν είναι το καλύτερο album στο κόσμο αλλά ούτε και το χειρότερο, και θα γούσταρα πολύ να μάθω παραπάνω πράγματα για την υπόθεση και το background του θέματος.
Αν το βρώ σε προσφορά σε κάποια φάση θα έδινα κανα 10αρικο για να το πάρω…
Επίσης καλύτερα να αντιμετωπίζεται σαν soundtrack με αφήγηση παρά σαν καθαρόαιμο album μπάντας :wink:

[SPOILER]πάντως ίσως να ήταν πολύ καλύτερο αν είχαν δουλευτεί λίγο παραπάνω τα φωνητικά[/SPOILER]

Ωχ, ένας μετριοπαθής με περιέργεια! Φάτε τον! :lol:

τυχερός ειναι πάντως,…εχει πέσει ήδη στα £5.99 …διπλός δίσκος…σε ενα 3μηνο θα κάνει £2.24 όπως το chinese…

κι εδω στην Ελλαδα ποσο εχει παει?

χαχα εμείς χαλάμε τη πιάτσα ρε :stuck_out_tongue:

Ντάξει… χτες το άκουσα κατα λάθος. Το είχε βάλει να παίζει ο φίλος μου και μόλις μπαίνω στο δωμάτιο λέω ‘’ κλείσε τη δεύτερη μουσική είναι πολύ ενοχλητικό έτσι όπως ακούγεται το ένα πάνω από το άλλο’’. Φυσικά είχα την εντύπωση ότι είχε παράλληλα ανοιχτό το ραδιόφωνο το μουρμουρητό του οποίου ακουγόταν ταυτόχρονα πάνω στις μελωδίες των μετάλλικα. Πέθανε στο γέλιο και μου λέει δεν έχω τπτ άλλο ανοιχτό είναι το νέο άλμπουμ lulu.
Πραγματικά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναακούσει. Το αποτέλεσμα ακούγεται πολύ γελοίο εξαιτίας των ‘‘φωνητικών’’ (ο θεός να τα κάνει!). Απορώ πριν το κυκλοφορήσουν δεν το άκουσαν??? Το πόσο αταίριαστες είναι μεταξύ τους οι δύο πλευρές και το αστείο τελικό αποτέλεσμα δεν τους θορύβησε? Θα το χαρακτήριζα ως άλμπουμ ανέκδοτο μιας και με έκανε να γελάσω μέχρι δακρύων.

Τουλαχιστον προσφερουν απλοχερα το γελιο στις δυσκολες εποχες που ζουμε,αυτο πρεπει να τους το αναγνωρισουμε…αν και δε νομιζω οτι ηταν αυτος ο σκοπος τους…:lol:

το αλμουμ ειναι τρελο μαγκες

Lou Reed & Metallica: The View (Directed by Darren Aronofsky)

lou reed facepalm, απιθανο γνωθι σαυτον

Λοιπόν, το άκουσα με συνειδητά μεγάλη καθυστέρηση για να απολαύσω απρόσκοπτα τα εκατέρωθεν σχόλια, τις κριτικές και το αναμενόμενο θάψιμο και θα συμφωνούσα 100% με το ποστ του ioanniskont, αν δεν θεωρούσα ότι πρόκειται για [U]καταπληκτικό[/U] έργο.

Μακάρι κάποτε να το παρουσίαζαν μαζί ζωντάνα, ολόκληρο, με τα κατάλληλα σκηνικά.

Ακομα δεν το εχω ακουσει γιατι φοβαμαι μην ειναι τοσο κακο οσο ακουω απο σχολια. Να καταλαγιασει λιγο ο χαμος και θα το ακουσω να το κρινω με τα δικα μου αυτια.

http://www.rocking.gr/news/Lars_Ulrich_O_Lou_Reed_duskoleutike_pio_polu_ap_olous_na_dextei_tin_kaki_kritiki/12138/