Εγώ είχα μπει άνετα το πρωί, αλλά μετά έγινε time out (καθότι δεν είμαι και legacy), οπότε είπα να μπω 10:41 ώστε να έχω περιθώριο μέχρι τις 11 που θα άνοιγε. Ίσως και να μην ήταν το optimum εν τέλει.
1,5 ωρα στην ουρα.
Δεν εχει κουνηθει ουτε χιλιοστό η γραμμή.
Θέλω απλά να κουνηθεί λίγο η γραμμή να παρω ελπίδα😭
Παιζει να εχουν μπει καμια 20ρια χιλιαδες χωρις κωδικο κ να μπλοκαρουν το συστημα
Όπως πάει παίζει να μη βρω για αρένα μεθαύριο
Θα σε πέταγε, έκανα το ίδιο μάλιστα κρατώντας ενεργή την σελίδα. Με έβαλε πάλι στην ουρά κατά τις 10:20.
Σε άλλα νέα, με πληροφόρησαν ότι δεν έχει άλλο snake για σήμερα. Φαντάζομαι θα το επιβεβαίωσω και εγώ σε λίγο.
Δεν έχει με 555. Έχει με περισσότερα
Εχουμε εικονα ποσα διαθεσιμα βγαζει ακομα στην αρενα; Το πρωι που καταφερα να ριξω μια ματια ηταν γυρω στα 14000!
Εξαιρετικες τιμες για ελληνικους μισθους…
Γνωμη μου, καλυτερα να δωσει καποιος 144 για αρενα, παρα οπουδηποτε κερκιδες.
Ουτως ή αλλως και ολες οι κερκιδες εκτος απο αυτες που ειναι στον θεο, πανακριβες ειναι.
Πριν περίπου 15’ είχε 11.500, αλλά αυτά τα νούμερα αλλάζουν.
Ισχυει απολυτα αυτο. Ελεγα νωριτερα οτι σχεδον μετανιωνω το οτι θα αγορασω εισιτηρια χαχαχα. Ενταξει, τους εχω δει δυο φορες στο τουρ, παιζει ρολο.
Εγώ δεν μετανιώνω καθολου που δεν θα αγοράσω.
Ίσως άν υπάρχουν τις μέρες πριν το λάηβ.
True that.
Έκλεισα αρένα τελικά να έχω και βλέπουμε.
Αρχίζω να βλέπω την εξέδρα με άλλο μάτι
Βέβαια αν έχεις δει τις τιμές των tool, τα λές και οικονομικά χαχαχα
Habemus tickets.
Άντε να κάνουμε και καμία δουλειά τώρα…
Πουλάω τη σειρά μου 30€ . Όποιος ενδιαφέρεται pm
EDIT: Π Ο Υ Λ Η Θ Η Κ Ε
είναι τόση η αναμονή που είναι πραγματικά πολύ κρίμα να μην κλείσεις και ας μην πας
Μολις κατάφερα και έκλεισα. Στα φούξια, θύρα 31Β, έκλεισα εξέδρα γιατί θα πάρω και τον μεγάλο μου γιο μαζί που θα είναι 7 του χρόνου και αρένα δεν θα την πάλευε… Πρώτο του live θα πάθει ΣΟΚ…
Ελπίζω το (διαφαινόμενο) sold out της αρένας να είναι τουλάχιστον σαν αυτό των Rammstein.