Metallica OAKA 9/5/2026

Εγώ είχα μπει άνετα το πρωί, αλλά μετά έγινε time out (καθότι δεν είμαι και legacy), οπότε είπα να μπω 10:41 ώστε να έχω περιθώριο μέχρι τις 11 που θα άνοιγε. Ίσως και να μην ήταν το optimum εν τέλει.

1,5 ωρα στην ουρα.
Δεν εχει κουνηθει ουτε χιλιοστό η γραμμή.
Θέλω απλά να κουνηθεί λίγο η γραμμή να παρω ελπίδα😭

1 Like

Παιζει να εχουν μπει καμια 20ρια χιλιαδες χωρις κωδικο κ να μπλοκαρουν το συστημα

Όπως πάει παίζει να μη βρω για αρένα μεθαύριο :thinking:

Θα σε πέταγε, έκανα το ίδιο μάλιστα κρατώντας ενεργή την σελίδα. Με έβαλε πάλι στην ουρά κατά τις 10:20.

Σε άλλα νέα, με πληροφόρησαν ότι δεν έχει άλλο snake για σήμερα. Φαντάζομαι θα το επιβεβαίωσω και εγώ σε λίγο.

Δεν έχει με 555. Έχει με περισσότερα :joy:

3 Likes

Εχουμε εικονα ποσα διαθεσιμα βγαζει ακομα στην αρενα; Το πρωι που καταφερα να ριξω μια ματια ηταν γυρω στα 14000!

Εξαιρετικες τιμες για ελληνικους μισθους…

Γνωμη μου, καλυτερα να δωσει καποιος 144 για αρενα, παρα οπουδηποτε κερκιδες.
Ουτως ή αλλως και ολες οι κερκιδες εκτος απο αυτες που ειναι στον θεο, πανακριβες ειναι.

6 Likes

Πριν περίπου 15’ είχε 11.500, αλλά αυτά τα νούμερα αλλάζουν.

1 Like

Ισχυει απολυτα αυτο. Ελεγα νωριτερα οτι σχεδον μετανιωνω το οτι θα αγορασω εισιτηρια χαχαχα. Ενταξει, τους εχω δει δυο φορες στο τουρ, παιζει ρολο.

3 Likes

Εγώ δεν μετανιώνω καθολου που δεν θα αγοράσω.

Ίσως άν υπάρχουν τις μέρες πριν το λάηβ.

4 Likes

True that.
Έκλεισα αρένα τελικά να έχω και βλέπουμε.

Αρχίζω να βλέπω την εξέδρα με άλλο μάτι :sob:

Βέβαια αν έχεις δει τις τιμές των tool, τα λές και οικονομικά χαχαχα

Κουνήθηκε η μαλακία, λίγο αλλά κουνήθηκε. Hope, there is!

Habemus tickets.

Άντε να κάνουμε και καμία δουλειά τώρα…

Πουλάω τη σειρά μου 30€ . Όποιος ενδιαφέρεται pm

EDIT: Π Ο Υ Λ Η Θ Η Κ Ε

image

2 Likes

είναι τόση η αναμονή που είναι πραγματικά πολύ κρίμα να μην κλείσεις και ας μην πας

2 Likes

Μολις κατάφερα και έκλεισα. Στα φούξια, θύρα 31Β, έκλεισα εξέδρα γιατί θα πάρω και τον μεγάλο μου γιο μαζί που θα είναι 7 του χρόνου και αρένα δεν θα την πάλευε… Πρώτο του live θα πάθει ΣΟΚ…

7 Likes

Ελπίζω το (διαφαινόμενο) sold out της αρένας να είναι τουλάχιστον σαν αυτό των Rammstein.

1_x1O-mHYGpXKjJA27Ped5mQ