Λέτε να γίνει κάνα μπραφ και να χώσουνε καμιά δεύτερη μέρα στις 7 ; Θα πάω πανηγυρικό κουβά
Έχεις τα νεύρα της αναμονής
Έχεις και το Release να σου σκάει mail για τον Morrisey
Σταρχίδια μας ρε
Τι δεν καταλαβαίνετε
Me G5 ευρωλίγκα παραδίπλα θα είναι σούπερ.
Αναμονή μια ώρα και κάτι ψιλά από τις 11:00 που μπήκα. Με παύσεις και με τη μπάρα την περισσότερη ώρα να μην κουνάει. Ήθελα μωβάκια κάτω κερκίδα, αλλά μπήκα και δεν είχε. Αρένα λοιπόν να θυμηθούμε και τα παλιά.
όσοι μπουν από τις 30 του μηνός δλδ θα βρουν μόνο μια παλάμη ανοιχτή να τους περιμένει
Έχουμε πει πολλές φορές ότι απ’ όσο ξέρουμε, τα εισιτήρια γίνονται διαθέσιμα λίγα-λίγα. Αρένα θα έχει και στην προπώληση της High Priority στις 29, αλλά και στη γενική προπώληση στις 30. Όπως επίσης και κερκίδες - όσοι έχετε μπει, έχετε δει ότι υπάρχουν τμήματα των κερκίδων που δεν είναι διαθέσιμα.
Είπαμε, μεγάλο όνομα οι Metallica εμπορικά, αλλά δεν είναι και Coldplay
Θεωρώ αρένα και κερκίδες πάνω ψηλά θα έχει ακόμα. Παρασκευή βράδυ θα γίνει οριστικό sold out…
Δεν φαίνεται ποια δεν είναι διαθέσιμα επειδή είναι ακόμα κλειδωμένα και ποια επειδή έχουν ήδη αγοραστεί όμως
Για αρενα που εκλεισα τωρα ειχε 7863 ακομα
Έβγαλα 4.
Γενικά έχει πολλά ακόμα. Μην αγχώνεστε
Δεν πειράζει. Εσύ κράτα ότι υπάρχουν και εισιτήρια που δεν έχουν ανοίξει ακόμα.
Δλδ για πιτ θα ανοίξουν και για τους υπόλοιπους μεθαύριο;
Μην περιμένουμε τζάμπα σήμερα
Να δοκιμάσουμε την τύχη μας σε λίγες μέρες;
Μπήκα πριν λίγο και εγώ… αφού επέστρεψα από δουλειά. Η μπάρα στην αναμονή είναι στην αρχή εδώ και κανά τέταρτο. Μάλλον πάμε για Πέμπτη στο άλλο presale.
150 αρένα;;;; Πάνε καλά;;;; Και τελικά αρένα λέω να πάρω
Άγνωστο. Δεν το θεωρώ σίγουρο.
Μπηκα, παταω στην επιλογη ‘αγορα’ και μου βαζει τον browser σε παυση. Κοινως λευκη σελιδα. Χρειαζεται να περιμενω κι αλλο η εχει κολλησει;
Τουλάχιστον στην Ελλάδα είναι απλά αργή η όλη διαδικασία. Στη Γερμανία για ώρες προσπαθούσε κόσμος να πάρει εισιτήρια, χρεώνονταν και τους έβγαζε error message. Μόλις διορθώθηκε υπήρχε κόσμος που χρεώθηκε 4 και 5 φορές για ένα εισιτήριο.
Επίσης, Αγγλία τα fees ήταν 25-30 λίρες.
Ticketmaster σου εύχομαι χρεοκοπία και γρήγορα.
κανονικά πρέπει να σε ανακατευθύνει σε ένα queue και μετά από (αρκετή) ώρα θα σε βγάλει στη σελίδα αγοράς εισιτηρίων (στο χάρτη κοινώς) όταν έρθει η σειρά σου.
6 ευρώ εδώ, θα λέμε και “ευχαριστώ”…
Σίγουρα το πιο “φθηνό” καπέλο σε όλη την περιοδεία - μαζί ίσως με το Βουκουρέστι.
Εχω περασει το σταδιο της αναμονης για εισοδο στο ticketmaster. Ειμαι ηδη στη πλατφορμα. Επιλεγω ‘αγορα’ και τιποτα. Κανονικα εδω επρεπε να ανοιξει ο χαρτης για να επιλεξω θεσεις οπως το ειχα δει το πρωι.
Το ιδιο μου ειπες βασικα. Σορυ, δεν το καταλαβα. Να παιζει τιποτα με τον browser;
κάπου πρέπει να έχεις ένα queue id σαν αυτό:
Μπορείς να κάνεις το λινκ αντιγραφή και να ανοίξεις από διαφορετικό browser, ίσως λειτουργήσει έτσι