και ομως μετα το 2016 οι Metallica ειναι μεγαλυτερη μπαντα απο το 1993. θες τα social, θες το youtube, Θες το marketing… αλλα ειναι σαφως μεγαλυτεροι!! τρελο!
και να έρθουν, ούτε που θα τους δεις.
αλλά και πάλι, τι σε νοιάζει αν εσύ θα δεις μια μπάντα που γουστάρεις; λες και έχουν κάποια αλληλεπίδραση με το κοινό αυτές οι μπάντες πλέον…
Σωστός.
Απλά το έκανα εικόνα και ξενέρωσα. Γενικά κλάιν…
Ειδικα ο Λιαγκας με το γιο του στανταρ θα ερθουν σε VIP των 2500 χιλιαδων ευρω και οχι μονο αυτο,μην ερθει και ο Μητσοτακης με το γιο του.
Δεν το νομιζω, αλλα οκ δεν μπορουμε να ξερουμε κιολας. Αν η αισθηση της αγορας ηταν αυτη θα κοιταγαν να τους βαλουν ΟΑΚΑ και οχι Ριζουπολη πχ η Πανιωνιο.
Μου κανει εντυπωση πχ οτι εδω ολο το γραφειο θελει να παει χωρις να χει καμια σχεση. Μονο το Enter Sadman ξερουνε πραγματικα
Που να δεις εδώ τί γίνεται. Προσπαθώ να το ξεπεράσω
Θα το ξεπεράσετε, εντάξει. Τους έχουν ανακαλύψει κι άλλοι παιδιά
Σορρυ τώρα είδα ότι είπες για ντουζένια … άρα εννοείς το 1993
Είμαι σίγουρος ότι 2007 και 2010 το γέμιζαν για πλάκα το ΟΑΚΑ
Για 1999 το σκέφτομαι
Aυτα που λες ειναι. Ουσιαστικα στο ιδιο πραμα αναφερομαστε νομιζω
Ισως επειδη ειμαι λιγο γεροντας θεωρω γενικα την εποχη Black Album τα ντουζενια τους
Επιτέλους το έκλεισααα
Καμία από τις προηγούμενες φορές που ήρθαν δε θα γέμιζαν κανένα ΟΑΚΑ ρε σεις. Ήταν άλλες εκείνες οι εποχές - ακόμα και το 2010.
σαν εμπορικη αξια και μεγεθος, απο το 2016 και μετα ξεφυγαν. τοτε (1991) εκαναν ενα μεγαλο μπαμ που το ειδαμε σε πωλησεις. τωρα που μετρανε τα εισητηρια εχει χαθει η μπαλα!!! εχουν παει σε επιπεδο περα απο το metal.
Για πείτε κανείς που είναι μέσα, πως πάμε από αρένα; Ετοιμάζομαι να μπω σιγά σιγα
το 2010 ηταν ΘΕΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ!!! τρομεροι, εχεις δικιο!!
Συμφωνώ. Και με λιγότερα εργαλεία (social, streaming, internet κλπ) σάρωναν τα πάντα στο διάβα τους. Μόνο MTV και δισκάδικα.
Τέλος πάντων, άλλες εποχές. Κάθε πράγμα στο καιρό του με διαφορετική δυναμική και με διαφορετικό τρόπο
Σκατά, δεν πρόλαβα. Sold out λέει.
το 1991, επαιζε το Enter Sandman, τρεις φορες την ωρα στο MTV… βαλε απο 5.30 που ειναι η διαρκεια του τι γινονταν!!! spam πριν ανακαλυφθει ο ορος!!!
Απλα τωρα νομιζω οτι η αγορα και τα νεα εργαλεια της ειναι ο παραγοντας που τους μεγαλωνει, ενω τοτε ηταν οι ιδιοι.
Τα ειδα στις 9:00 και είχε 13000κατι, στις 14:30 που εβγαλα εισιτήρια, είχε 4000 ακόμα.