σκατά και γω
κοίτα ρε που για εξωτερικό βρίσκεις πιο εύκολα από τη χώρα σου
Μπήκα το πρωί κύριος, βλέπω τελικά legacy κατά τις 9.30, ξαναμπαίνω 10.40, βάζω να μου στείλει mail πότε να ξαναμπώ, εισιτήρια αγόρασα 15.25, είχαν μείνει 300 στην αρένα.
Αυτά, καλά να περάσουμε
Με μεγεθυντικο φακο θα ψαχνεις τους μεταλλαδες. Οχι οτι εχει σημασια. Ουτε το λεω υποτιμητικα. Απλα σαν σημειο των καιρων. Εχουν ενδιαφερον ολα αυτα.
Επικός κουβάς κι έχω μπει από τις 11. ΕΓΙΝΕ.
Υπολόγισε ότι έχουν πλακώσει Βούλγαροι, Τούρκοι, Σέρβοι, Κροάτες και λοιποί Βαλκάνιοι. Γεωγραφικά καλύπτουμε όλη τη περιοχή. Μη σου πω και άλλες χώρες από Ευρώπη συνδυαστικά με διακοπές. Μετά παίζουν Ρουμανία και Πολωνία
Μετά από σχεδόν 4 ώρες και την μπάρα να έχει φτάσει στα 4/5
Σκάει ένα captcha και μετά αυτό
Περιορισμένη πρόσβαση
Επιχειρήσατε να εισέλθετε σε μια αίθουσα αναμονής, αλλά ο σύνδεσμος πρόσβασης δεν είναι έγκυρος. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον σωστό έγκυρο σύνδεσμο.
Σκέφτομαι σοβαρά να σπάσω την οθόνη και να πάρω καινούργια με τα λεφτά που θα έδινα στον Λαρς
Σημαντικο αυτο που μου διεφευγε. Φανταστηκα οτι θα εχει και αλλα εδω γυρω
Πάει η αρένα, πάνε και τα ροζ
καταστροφή
Αν θεωρούμε ότι έχουν μείνει τικετς αρένα και αν κάποιο καλό παιδί που εξυπηρετήθηκε σήμερα έχει κωδικό χαιπραιοριτυ και δεν τον θέλει, ας κάνει μια καλή. Ευχαριστώ.
Και μένα το ίδιο ρε συ! Έλεος.
Μόνο από την μόδα των τελευταίων χρόνων με τα reaction video εχουν αυξησει τρελα την δημοτηκοτητα τους…ολα παίζουν ρόλο…εγω ακομ σκεφτομαι αν θα κατέβω Ελλάδα η όχι για το λαιβ
Αυτό είναι πραγματική πληροφορία;
Είμαι μέσα από τις 11 και με πέταξε…πρόλαβε κάποιος να πατήσει το captcha?
Αρκέτους πέταξε. Και εμένα που ήμουν κανα 3ωρο και κάτι φίλους μου
έκλεισα! στο 11Α
και στα δικά σας οι υπόλοιποι
Τι έδινε τώρα διαθέσιμο;
Αν παει ετσι μ την παρασκευη τοτε πολυ πιθανο μα παει σε soldout
τιμούλα στο 11Α;
επίσης θυμάται κανείς τιμές στις θύρες 8 και 10 στο πάνω διάζωμα κέντρο, που τις έχει με μαύρο και χωρίς να γράφει PL;
132€
Ήμουν “τυχερός” όταν με έβαλε μέσα δεν με άφηνε να επιλέξω τίποτα από τις “λογικές” τιμές
Πρέπει να ελευθερώθηκαν θέσεις από παραγγελίες που δεν προχώρησαν και με άφησε να πατήσω
Ρε 'σεις, αλήθεια, έκανε κανείς εγγραφή σήμερα;;