Metallica OAKA 9/5/2026

τους γ@μείς ή όχι κύριε πρόεδρε? Από τις 11 αναμονή και σκάει μύτη αυτή η π@π@ρι@???

έλα μην πέφτουμε - πάμε λίγο :clap:

4 Likes

ξαναμπές από την αρχή ή refresh … το κρατάει για λίγο το ID

ναι, εμεις, εχουμε βγάλει εισιτήρια από τις 12. Μάλλον απλά τα κάναμε όλα σωστά πολύ τυχαία. Πραγματικά εύχομαι απλά να βιάστηκε χωρίς λόγο ο κόσμος σήμερα και να είναι χαλαρά την Παρασκευή

Μπορεί να μου πει κάποιος που μπήκε τώρα αν έχει διαθέσιμα pl4 και σε τι τιμή;

Οχι δεν εχει

Αυτή τη στιγμή έχει θύρες 7 και 11 στα 132.

Στο σχεδιάγραμμα ποια ειναι για arena?

Ένας μου λέει έχει ένας δεν έχει…σίγουρα βλέπουμε όλοι τα ίδια δεδομένα; :laughing:

Για να δούμε…

για καποιον λογω, ξαναμπηκα. εχει ακομα 15000 εισητηρια (προχειρο μετρημα), ελαχιστα pl4. αυτο αφορα διαθεσιμα στο fan club pre sale. σημαινει οτι Πεμπτη και Παρασκευη θα υπαρξουν και αλλα. το 15000 αφορα τα pre sale και οχι το συνολο!!! ειναι πιο πολλα τα διαθεισμα στο συνολο!!

υπομονη!!

1 Like

Επειδή προσπαθώ να καταλάβω με το φτωχό μου μυαλουδάκι, για Arena τι επιλέγουμε; Παντού για κερκίδα βλέπω στο σχεδιάγραμμα.

Το PL3, το πράσινο

1 Like

PL3 143,75 Ευρώ

2 Likes

Ευχαριστώ, αλλά για κάποιο λόγο δεν το βλέπω το PL3.

Δεν έχω εικόνα αυτή τη στιγμή του σάιτ, όμως είναι πιθανό να εξαντλησαν τα σημερινά διαθέσιμα. Θα ξανανοίξει όμως

1 Like

H ανακοίνωση της εταιρείας:

Σας ευχαριστούμε για την συγκλονιστική ανταπόκριση! Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για τα εισιτήρια γενικής εισόδου της Αρένας στο πλαίσιο των Fan Club Presales.

Επιπλέον εισιτήρια θα διατεθούν την Πέμπτη 29 Μαΐου στην προπώληση για τους συνδρομητές του www.highpriority.gr και την Παρασκευή 30 Μαΐου στη γενική προπώληση.

Η διαθεσιμότητα των εισιτηρίων ανανεώνεται συνεχώς. Επίσης, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για τα πακέτα Snakepit και Mouth Into Flame.

Παρακαλούμε επισκεφτείτε το site της Ticketmaster για updates σχετικά με τα Experience Packages.

3 Likes

Τσάμπα η αναμονή, α ρε Ticketmaster!

Λιγο παρωδια η ολη διαδικασια,αλλα τι μπορεις να κανεις.

1 Like

Θεωρώ ότι γνώριζαν από την αρχή τον αριθμό των Legacy και Fifths (ας πούμε τους Έλληνες) καθώς επίσης γνωρίζουν ήδη και τους High Priority subscribers. Άρα έχουν μία τάξη μεγέθους και θεωρώ ότι έχουν κάνει τα κουμάντα τους έτσι ώστε να περισσέψουν για τις 30/5.

Εκτός και αν όλα τα παραπάνω αθροίζουν σε 100.000. Ξέρω γω. Δεν νομίζω ότι κάνω για event manager, θα με είχαν πετάξει με τις κλωτσιές έξω με αυτά που γράφω. Σκέψεις κάνω

1 Like

αμ, που τα δίνουν χρυσάφι, αμ που πρέπει να κάνει το σταυρό σου για να τα πάρεις. με το μπαρδον παιδιά. επειδή έχω δει στο παρελθον, αρκετές φορές και το βρίσκω και ακριβό (μαζί με το περα δώθε) και νταξ, κουράστικ, να περάσετε κάλα όσοι πάτε. αν βγάλουν κανα τίμιο lineup σε ξένο φεστιβαλάκι, νομίζω οτι θα ξανακάνω βολτούλα του χρόνου. δλδ δεν είναι το χρήμα, αλλά το τι αγοράζει. να δω τους μετάλλικα και 2 παντελώς αδιάφορα γκρούπ, για τιμή 3-4 φορές υψηλότερη κανονικής συναυλίας ή μικρου φεστιβάλ, it’s a no no…