Metallica OAKA 9/5/2026

Να τους παρουμε να τους ριξουμε κανα καντηλι να ξεθυμανουμε. Αλλα που να τους βρεις. Καποιοι μπηκαν, προσθεσαν το εισιτηριο και τους πεταξε, εμενα δεν μου ανοιγε ο browser τη σελιδα με το χαρτη και φανταζομαι θα εχουν προκυψει κι αλλα σε πολυ κοσμο.

Με πέταξε τελικά κι έχασα την ουρά. Αεισταδιάλα
Βουκουρέστι μηδέν αναμονή. Κ0πρίτες. :face_with_raised_eyebrow:

Πέσαμε
Σηκωθήκαμε
Ξαναμπήκαμε
Μας τα πήραν χοντρά με την δεύτερη
Στον 7ο ουρανό αδέλφια

2 Likes

Θέλω να δω τι θα γίνει άμα σκάσει κάνα κοβιντάκι ριλόουντιντ (παν) και σας πουν θα πάρετε τα λεφτά σας πίσω το 2030.

3 Likes

Για το Nottingham Else Matters να έχει άραγε;

2 Likes

Μια καλή ένεση δροσιάς, τώρα που ζέστανε λίγο ο καιρός :sweat_smile:

Εγώ γιατί νομίζω ότι δεν πρόκειται να γίνει sold out καθώς πέρα απ’ τους 65000 που χωράει στις κερκίδες θα βάλουν κι άλλους 15000 τουλάχιστον κάτω στην γενική…
80.000 σύνολο αποκλείεται να έχει…
Επίσης ο Έλληνας είναι της τελευταίας στιγμής…
Σε 3-4 μέρες και θα μπαίνεις πιο εύκολα στο site και θα βρεις εισιτήριο

Ουφ τα καταφέραμε!

3 Likes

Ο Μητσοτάκης θα έρθει κυρίως για Gojira, ακόμα θυμάμαι τη ξινισμενη μούρη του που έδειξε κάποια στιγμή στους ολυμπιακούς αγώνες όταν τραγουδούσαν Ah ca ira με τα σκηνικά , τα κομμένα κεφάλια κτλ…

2 Likes

Γραφτήκαμε και στο φαν κλαμπ μας, τώρα στα γεράματα, και θα περιμένουμε 2 το πρωί να πάρουμε άνετα τικετα.

Αυτή η μπλε μπάρα είναι επίτηδες έτσι αργή :stuck_out_tongue: για να θυμίζει τα χρόνια όταν κατεβάζαμε από Napster κλπ mp3 Metallica με γραμμή dial up και περιμέναμε να πάει 100%

6 Likes

Κάποιοι πριν είπαν ότι έφυγαν ήδη 14000 στην αρένα. Άρα με δεδομένο ότι την Παρασκευή θα δοθούν κι άλλα, η αρένα θα έχει πολύ παραπάνω από 15000, ίσως και 22-25.

1 Like

Επειδή το πάλεψα πάνω από μισή ώρα να βρω διπλανές θέσεις μάταια έως που με πέταξε … Υπάρχει κάποιος που σήμερα πήρε εισιτήριο και έχει πρόσβαση για τα αυριανα να να μου στείλει το κωδικό;

Επίσης μπορείτε σε καθισμένους να μου πείτε την καλύτερη επιλογή; Βλέπω ότι όλη η pl4 τλκ είναι limited view εξαιτίας των κολώνων…

Ξερει κανεις ποσα εφυγαν σημερα συνολο?

Προφανώς λόγω ταρτάν το ΟΑΚΑ χωράει πολύ περισσότερο από 15000 κάτω
Πάντως επιμένω ότι για Ελλάδα 80-90k κόσμου είναι πάρα πολύς για μια τέτοια συναυλία

Μακάρι να σπάσουμε το ρεκόρ των u2 που ήταν κάπου 82000

1 Like

Οι coldplay πόσους είχαν πέρυσι?

Αν σκεφτεις οτι επαιξαν δυο φορες στο Ολυμπιακο Σταδιο, σιγουρα ειχαν πολυ περισσοτερους απο οποιαδηποτε μπαντα επαιξε μια φορα μονο!

Αν διαβασει αυτο το τοπικ ο Λαρς θα τραβαει τα λιγοστα μαλλια που του εχουν μεινει που δεν κρατησε την υποσχεση του πριν 15 χρονια οτι πρεπει να ερχονται πιο συχνα, θα μπορουσε να εχει βγαλει τρελο παραδακι απο τους Ελληνες αν ερχοταν καθε 5-6 χρονια… αρκετα ωστε να μεγαλωσει η αναμονη.

1 Like

Λες για το '93 ή το '99;

Για κάποιο λόγο δεν μου έδινε τις κάτω θύρες