Metallica OAKA 9/5/2026

Πάντως αναφορικά με τη χωρητικότητα, θα γίνει απαραίτητο test drive του χώρου από τον ΛΕΞ φέτος - no worries, όλα θα λυθούν :handshake:

1 Like

Ο λεξ δεν θα παίξει εκεί αλλά απέξω στο πάρκινγκ αν παίξει κ εκεί δλδ γιατί το έχουν αφήσει μετέωρο…

Εγώ δεν μπορώ να κλείσω κερκίδα 3 εισιτήρια κοντινά παραιτουμαι…
Μια περιμένω την Παρασκευή…

Εκτός και έχει κάποιος σας κωδικό για αύριο οπότε Τελ μι πλιζ…

Για να πιάσει φουλ χωρητικότητα χρειάζεται 360 σκηνή. Οι άλλες ακυρώνουν το 1/3 των κερκίδων.

Πάντως ρε παιδιά υπάρχουν θύρες πχ πέταλο που δίνουν όλα τα εισιτήρια διαθέσιμα από τώρα…θα μείνει τπτ σε κερκίδα πέρα από αρένα για την παρασκευή!!!

Κεντρικές θύρες εκατέρωθεν ελάχιστα ως μηδαμινά εισιτήρια

Στο αποδεικτικό αγοράς εκεί που λέει το τμήμα είναι ουσιαστικά η θύρα?

Ναι

@drenie εσύ τιμής ένεκεν έπρεπε να είσαι στην κονσόλα δίπλα στον Big Mick

1 Like

Θα το ξαναπώ: Η High Priority μάς δουλεύει. Στους Guns N Roses πρόπερσι το σύστημα έδειχνε πάντα πολύ λίγες διαθέσιμες θέσεις και σε κερκίδες και στην αρένα. Τόσο που την τελευταία μέρα πολλοί πιστέψαμε ότι θα δούμε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ. Παρόλα αυτά στις κερκίδες υπήρχαν πααααρα πολλές άδειες θέσεις αλλά και στην αρένα υπήρχε αρκετός χώρος. Χωριά που από το πρώτο τρίωρο ήταν εξαντλημένα τα οικονομικά εισιτήρια των 55 ευρώ. Που τελικά ακόμα και σε εκείνες τις κερκίδες υπήρχαν κενές θέσεις…
(Μετά το πρώτο τρίωρο της προπωλησης, οι πιο φτηνές διαθέσιμες θέσεις καθήμενων ήταν αυτές των 99 ευρώ.)

1 Like

Πιθανότατα αν δεν τελειώσει η σημερινή προπώληση δε θα επιτρέψει την εγγραφή νέων χρηστών η Ticketmaster.

Μπορειτε να μπειτε και με το google account απ’ οσο ξερω, δε χρειαζεται εγγραφη στην τικετμπασταρντ.

δεν έχει καμία διαφορά. αν μπεις με το google account απλά την εξουσιοδοτείς να διαβάσει όλα τα δεδομένα του προφιλ σου από τη google.

1 Like

Και όπως πολύ σωστά αναφέρεται στο παρακάτω άρθρο:

“Το στοίχημα πλέον είναι η ολοκλήρωση του έργου σε 14 μήνες, όπως προβλέπει η σχετική σύμβαση”

:joy:

https://www.kathimerini.gr/society/563634643/oaka-ypografi-symvasis-61-35-ekat-gia-tin-apokatastasi-ton-stegastron/

1 Like

PL6 αυτες. Νομιζω 109€.

1 Like

Εγώ που πήρα PL4 Platinum έμαθα πως οι platinum θέσεις είναι απλά overpriced κανονικές, ουσιαστικά η ticketmaster που κάνει η ίδια το scalping :joy:

Ας γελάω να μην κλαίω.

2 Likes

Α, ηρθε κι αυτη η πουστια στην Ελλαδα μας; Τι καλα…

2 Likes

Ελλάδα 360

1 Like

κλασσικά νταβατζηλίκια της μονοπωλιακής Ticketmaster. Στο μέλλον το πρώτο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να πατάς το drop-down menu με τους τύπους εισιτηρίων και να απόεπιλέγεις τα platinum. Φυσικά η Ticketmaster σε σκέφτεται και το έχει προεπιλεγμένο

1 Like

Κατάφερα κι έκανα εγγραφή. Φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει λόγος να αποπειραθώ να αγοράσω εισιτήριο σήμερα, καθώς θα μου ζητήσει κωδικό που δεν έχω, καθώς δεν είμαι στο fun club.
Επίσης, οι θέσεις που προτιμώ, φαίνονται “εξαντλημένες”.
Την Παρασκευή σίγουρα θα διατεθούν ξανά.

χάζευα λίγο τα enhanced experiences και είτε δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά , είτε παίρνουν ναρκωτικά οι τύποι που τα σκέφτηκαν

με πιθανότητα λάθους λοιπόν, το Frantic χρεώνει τα ΔΙΠΛΑ για αρένα για να πάρεις ενα παγούρι , ένα ποτό , να μπεις νωρίτερα για να δώσεις με την άνεση σου άλλα 100 ευρώ στο merch μέχρι να μπει ο Rebel που είναι κάφρος και κάνει ντου στο πρώτο ριφφ και φτάσει μπροστά με κλωτσομπουνίδια

έχω καταλάβει λάθος ;

11 Likes