Metallica OAKA 9/5/2026

Έχεις καταλάβει σωστά.

7 Likes

@jonkyr θα ορκιζόμουν ότι στο Παρίσι είχαν 110 ευρώ ανα ημέρα το 2023, θυμάμαι ότι έδωσα 220 ευρώ, τόσο λάθος να κάνω ; 2 χρόνια μετά μαλλον ακρίβυναν τα πούρα του Τζειμς

παιδιά, μπέσα τώρα χωρίς διάθεση περαιτέρω πλάκας - ειρωνείας και δεν ξέρω πόσο είναι ευθύνη της κάθε μεγάλης μπάντας αυτό ( πιστεύω στα μεγέθη Metallica Coldplay Maiden υπάρχει ευθύνη, αλλά καθαρά προσωπική άποψη )

αλλά με έχει κουράσει απίστευτα το θέμα με τις ουρές αναμονής, να σε πατάει έξω το σαιτ κλπ για να σου πάρει και 6-7 ευρώ για τις τρομερές αυτές “υπηρεσίες” του

Μπήκα να πάρω , είδα ότι για τα φιφθ μεμπερς δεν πουλάνε άλλα εισιτήρια αρένας, αυτά που ζητάνε για κερκίδα δεν τα δίνω, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να είμαι και Ελλάδα όπως έχω πει , οπότε πάμε παρακάτω

sold out θα γίνει την Παρασκευή. Δεν είναι ότι δεν θέλω να πάω ή δεν θα τα έδινα , ούτε ότι δεν αγαπαω κι εγώ Μεταλλικα ( όχι όσο άλλες μπάντες αλλά οι Μεταλλικα είναι σημαντική μπάντα και για μένα ). Τα παιδιά που με δέχθηκαν στην παρέα τους για το Παρίσι και τους είμαι ευγνώμων ξέρουν πόσο γούσταρα και ήθελα και πόσα έσκασα στο pop up store και πόσο μου άρεσε όλη η φάση

αλλά κάπου ώπα , αναμονές και ερορς και να σου βάζουν τόσο μεγάλα καπέλα στην τιμή δεν τα δέχεται ο εγωισμός μου

ακόμα θα επιδιώξω να έρθω να τους δω , φυσικά

7 Likes

Εδώ θα είσαι και θα γλεντάμε :stuck_out_tongue:

1 Like

το παιξιμο του Λαρς , φαντάζομαι

1 Like

Maiden καμία σχέση εμπορικά με τους Metallica,coldplay. Πολύ πιο κάτω. Είναι terravibe act στην Ελλάδα (παρότι έχουν περισσότερους φανατικούς φανς), δεν είναι για ΟΑΚΑ.Οι guns σε σχέση με το πώς τραγουδάει ο Άξελ μια χαρά κόσμο μάζεψαν. Η συναυλία αυτή σε δημοτικότητα μπορεί να συγκριθεί μόνο με u2 , Madonna, peppers. Και ναι είναι στα όρια της κλοπής. Αλλά θα πάμε. Γιατί θα ξανάρθουν σε άλλα δέκα χρόνια…

1 Like

δεν σχολιασα αυτό ρε συ, το ξέρουμε αυτό

ίσως ήθελες να ταγκάρεις άλλον

στο θέμα τιμολογικής πολιτικής και διάθεσης εισιτηρίων, πιστεύω έχουν λόγο με ποιον θα συνεργαστούν και συνεργάζονται με αλήτες με αποτέλεσμα αυτό που βλέπουμε ξανά σήμερα

οι κάθε Γκοτζιρα Α7Χ πχ ίσως δεν έχουν λόγο, σου λέει ο Ριλιζ βιβα , ε βιβα τι να κάνεις

Μετά από 8 ώρες ταλαιπωρίας (κλαίω τα 18€ προμήθεια που πλήρωσα) και αφού έφαγα άπειρες φορές πόρτα μέσα έξω και 3 φορές ενώ έκανα την πληρωμη (ΓΜΣΤΕ)…να θες να δώσεις τα μπόλικα λεφτά σου και να μην βρίσκεις εισιτήριο πρώτη φορά το βλέπω…
Ξεκινήσαμε για PL4 που μας το έβγαζε και limited view και κατάφερα να κλείσω τελικά 3 εισιτήρια στην PL6 10Γ ψηλά…δεν θέλαμε αρένα με τίποτα και μετά από τα δικά σας σχόλια πολύ αγχώθηκα ότι παρασκευή δεν θα μείνει τίποτα…ελπίζω να πράξαμε καλά.

Στην τελική, έχουμε τικετα για λάιβ που περιμέναμε πάνω από 15 χρόνια (μιας και το 10 δεν πήγαμε) και για το τελευταίο μπαντ που προσωπικά μου είχε μείνει να δω λάιβ και επομένως nothing else matterrrrrrrr

ΥΓ. λαιβ στο οακα πλεον εχουν τοσο hype και τόσο προσέλευση από το εξωτερικό που πιστεύω και εγώ πως θα γίνει sold out. Cu theree!

1 Like

Μα από τη συγκεκριμένη πολιτική κερδίζουν και οι ίδιοι. Με αυτή τη συμφωνία επιτρέπουν στην Ticketmaster να πουλάει με αυτόν τον τρόπο τα εισιτήριά τους. Στην αρχή το κάνανε μόνοι τους :stuck_out_tongue:

αλλά μετά καταλαβαίνω ήρθανε σε συμφωνία (όχι μόνο αυτοί, προφανώς, αλλά όλοι όσοι επιτρέπουν την αλητεία του “official platinum tickets”) και παίρνουν κανονικά μερίδιο. Νόμιμη μαύρη αγορά.

Προσωπικά, δεν έχω αγοράσει ποτέ. Ακόμα και σε συναυλίες που ήθελα να πάω, περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή (2-3 μέρες πριν) που τους έμεναν απούλητα και τότε, αντί να τα βάλουν στον πάτο τους, τα έδιναν είτε στην κανονική τιμή, είτε φτηνότερα. Πάντοτε ρισκάρεις να μη μπεις, εννοείται, αλλά ως καταναλωτής δεν μπορώ να επικροτήσω με τίποτα αυτή την αλητεία.

7 Likes

3 Likes

Εγω πάντως εκλεισα σχετικα εύκολα για αρένα, αν και ο σκοπος ηταν snake pit, αλλα ο περιορισμενος χρόνος που ειχα στη διάθεση μου δεν αφηνε περιθώρια να ρισκάρω.
Ξερω πολλους που έγιναν fifth members απλα για να παρουν εισιτήριο σημερα ενω δεν ειναι φανς, ισως ξερουν τα βασικά.
Πέρσι τους είδα με 115 ευρώ περίπου στην Βαρσοβία πάλι στην αρένα, θεωρώ οτι οι τιμές είναι ακριβές, αλλα ολοι έχουμε ξεκάθαρα FOMO, δεν εξηγείται αλλιώς όλη αυτή η φασαρία.
Οι Metallica έπαιζαν κάποτε περισσότερο χρόνο, περισσότερα τραγούδια και σιγουρα ηταν πιο νέοι και σκοτωναν live και οντως δεν γέμιζαν ΟΑΚΑ ουτε για αστειο. Τωρα παιζουν λιγότερο ειναι μεγαλύτεροι σε ηλικία, και αν και ειναι πολυ καλοί, δεν ειναι το ιδιο με πριν, ειναι πιο legacy band και παρόλα αυτά θα γεμίσουν το ΟΑΚΑ . Σημεια των καιρών.

7 Likes

To μόνο λάθος είναι ότι το κάνουν για να πάνε να δώσουν με άνεση λεφτά στο merch. Tο συγκεκριμένο πακέτο ουσιαστικά σου εγγυάται (γιατί δεν είναι άπειρα τα εισιτήρια, αλλά μετρημένα) τη θέση στο rail και ειδικά στο χαμηλό κομμάτι της σκηνής. Με λίγα λόγια ότι θα τους βλέπεις στα 2 μέτρα. Όσα κλωτσομπουνίδια και να ρίξει ο rebel, εκεί δε θα φτάσει.

Είναι το ανάλογο “first to the barrier” των Maiden.

το βασικό βέβαια είναι ότι από το 1993, το 1999, ακόμα και το 2010 έχουν προστεθεί οπαδοί. Αν τους είδαν 20-25.000 σε Νέα Σμύρνη και Ριζούπολη, η πλειοψηφία θα είναι εκεί. Όπως και αυτοί που ήταν στο χωράφι. Αλλά θα είναι και άλλοι τόσοι που άρχισαν να τους ακούνε από τότε, τους έμαθαν από το Stranger Things, από τα social media κοκ.

1 Like

Σίγουρα θα έχει πολλους νέους, δεν ξεεω ομως αν θα ειναι όντως οπαδοί ή θα πανε απλα για το hype.
Δεν κρινω, προσωπικά δεν θα πήγαινα για το hype ειδικα με τοσο ακριβά εισιτήρια σε κάτι που δεν καίγομαι.

Κάποιοι, λίγοι θα πάνε για το hype. Αλλά όπως λες λίγοι που δεν έχουν μια Χ επαφή θα δώσουν έστω και 80-90 ευρώ να δούνε μια μπάντα που ξέρουν 2-3 τραγούδια της. Εγώ πχ που έχω επιδερμική επαφή ήθελα να πάω στον Kendrick Lamar στο Λονδίνο. Μπήκα είδα τα 250άρια στις κερκίδες και βγήκα όπως ήμουν.

Επίσης, για να έρθουν τέτοιες μπάντες χρειάζονται και αυτοί που πάνε για το hype. Oι οπαδοί δε φτάνουν να γεμίσει ένα ΟΑΚΑ. Και πλέον σε χώρους μικρότερους του ΟΑΚΑ δεν παίζουν.

2 Likes

Συμφωνώ και γι αυτό ανεβαίνουν και τοσο οι τιμές, ξέρουν οτι τα εισιτηρια θα πουληθούν.
Σίγουρα πάντως θα ειναι ωραία εικόνα το γεμάτο ΟΑΚΑ, όχι όπως στους Maiden που ηταν στεναχωρο να βλέπεις τις πάνω κερκίδες άδειες

Ωραιος. Το λιμπίζομαι και εγώ για Ρώμη Αύγουστο, οσο μενουν τα νορμαλ ακομα. Αλλα στη σκεψη θα μεινω λογικα.

Λογικά θα βρω κάτι σε resale στο τελευταίο 3ημερο (Παντελής mode on) και θα πάω. Δεν έχω το βραχνά του να κανονίσω ταξίδι μιας και μένω στο Λονδίνο οπότε το πρέπει του να έχω εισιτήριο στο χέρι πριν κάνω τον προγραμματισμό μου για τέτοια λαιβ πάει περίπατο.

1 Like

Παίδες εγώ έκλαψα με αυτό

2 Likes

Και ένα fantasy setlist της συναυλίας της 9ης Μαΐου 2026 για το 72S tour, χωρίς κάποιο τραγούδι από το 72S :stuck_out_tongue:

The Ecstasy of Gold
Dyers Eve
Ride the Lightning
My Apocalypse
The Outlaw Torn
Damage Inc.
Motorbreath
Here Comes Revenge
Wherever I May Roam
Fixxxer
Blackened
St. Anger
Disposable Heroes
Bleeding Me
All Nightmare Long
The Unforgiven II
Phantom Lord
My Friend of Misery

4 Likes

Εβαλες 2 τραγουδια παραπανω απο οσα παιζουν, αλλα αυτο σιγουρα δεν ειναι το λιγοτερο ρεαλιστικο κομματι της αναρτησης σου :stuck_out_tongue: Αντε, ας παιξω κι εγω μιας και δε θα ειμαι εκει, τζαμπα ειναι η συμμετοχη σε παιχνιδια φαντασιας.

1. Dyers Eve
  2. Escape
  3. Jump In The Fire
  4. Until It Sleeps
  5. The Outlaw Torn
  6. Hardwired
  7. Prince Charming
  8. The Unforgiven II
  9. Some Kind Of Monster
  10. To Live Is To Die
  11. ManUNkind
  12. Damage Inc.