Metallica OAKA 9/5/2026

Ωραίο σετάκι, αλλά δεν μπορείς να κλείσεις συναυλία με My Friend of Misery για κανένα λόγο. Τραγουδάρα, αλλά όχι να κλείσεις συναυλία

1 Like

Τι σκατά, μου ήρθε μεηλ εκεί που ετοιμαζόμουν να την πέσω ότι συνεχίζεται η προπώληση για τα μέλη του fan club και ότι λύθηκαν τα προβλήματα…
Χάρηκα κι εγώ μπαίνω μέσα και έχει μερικά διάσπαρτα σε κάποιες θύρες πέταλο και άνω διάζωμα, και πάλι μη διαθέσιμη η αρένα…

Φανταστείτε ότι πολλοί που πήγαιναν τα προηγούμενα χρόνια μόνοι τους ή έστω με φίλους αυτή τη φορά θα πάνε με την οικογένειά τους (όπως εγώ) που σημαίνει +2-3 άτομα
Το ΟΑΚΑ στο προσφέρει αυτό να πας με την οικογένειά πχ το Terra Vibe δεν στο προσφέρει.

1 Like

Μετά το Dyers Eve χρειάζεται ένα encore να ξεκουραστεί ο Λαρς :stuck_out_tongue:

1 Like

same here. Αυτη την φορα με τον γιο μου, την γυναικα μου και την αδερφη της. αυτη ακριβως ειναι και η λογικη των stadium tour για ολες αυτες τις μπαντες.

1 Like

Η λογικη των stadium tour δεν ειναι το να μπορεσει ο κοσμος να φερει τους/τις συζυγους τους και τα παιδια τους, αλλα το οτι αντι να βγαλουν 1-2 εκατομμυρια μπορουν να βγαλουν 9-10 εκατομμυρια :stuck_out_tongue:

8 Likes

Εσένα σε βλέπω να κάνεις preview review στο YT για τη συναυλία :stuck_out_tongue:

Αν πήγαινα μόνος θα προσπαθούσα να πάω σνεικ πιτ αλλά δεν με νοιάζει αρκεί που θα πάω με την οικογένειά και ειδικά για το γιο μου θα είναι wow με τα πυροτεχνήματα και τα φωτορυθμικά

2 Likes

Τα προβλήματα στα οποία αναφέρονται είναι στη Γερμανία και την Ελβετία όπου ο κόσμος έκανε check out, χρεωνονταν η κάρτα του και τους έβγαζε error message με αποτέλεσμα να μην έχουν εισιτήρια.
Η παράταση δίνεται για να κάνει η Ticketmaster τις επιστροφές χρημάτων και να διαθέσει τα εισιτήρια που δε δόθηκαν.

Εγώ με την γυναίκα μου πήγαινα ούτως ή άλλως σε όσες μπάντες ακούει και γουστάρει, αλλά θα είναι η πρώτη συναυλία του 7χρόνου του χρόνου γιού μου. Αν γινόταν Terra Vibe δεν ξέρω αν θα τον έπαιρνα μαζί, αλλά στο ΟΑΚΑ στην εξέδρα είναι πιο διαχειρίσιμο για να είναι για αυτόν μια αξέχαστη εμπειρία. Τον παίρνω πολύ συχνά και στο γήπεδο και τα περνάμε τέλεια. Μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν θα είμαι αρένα αλλά είναι ευκαιρία για να τον πάρω μαζί, συν του ότι θα έχω καλή οπτική σε όλη την συναυλία για να απολαύσω το show.

4 Likes

Σε νιωθω 100%. εμενα με καθυστερηση βεβαια, αρχισε να βλεπει ποδοσφαιρο. εγω βλεπω μονο Ισπανια και ειμαι Barca. πηρε το proficiency και τον πηγα στην Βαρκελωνη να δει ματς και τρελαθηκε. Metallica το λεμε δυο χρονια. Εχει τρελαθει ηδη. Η γυναικα μου γουσταρει επισης, ειμασταν και μαζι το 2010. Οσοι παμε με τα παιδια μας και με τις οικογενειες μας, θα ζησουμε μεγαλες στιγμες.

2 Likes

ψαχνω χορηγο για χαρτομαντηλα. θα κλαιω συνεχεια απο συγκινηση! χαχαχα

2 Likes

Με τη συγκεκριμένη σκηνή, και αρένα να ήσουν πάλι περίεργο θα σου φαινόταν, απλώς για άλλους λόγους :stuck_out_tongue:

4 Likes

Και εγώ είμαι φανατικός Barca αλλά πρώτα απ’ όλα Ολυμπιακός και ο μικρός ακολουθεί και γουστάρει την ζωή του. Τον έχω πάρει και μπάσκετ και ποδόσφαιρο και του άρεσε πολύ όλες τις φορές, ειδικά τώρα που έχει συνηθίσει παρακολουθεί στα σοβαρά και τα ματς γιατί τις πρώτες φορές “χανόταν” κοιτώντας γύρω γύρω…

1 Like

Στο site της ticketmaster ενώ όλα προχωράνε κανονικά, δεν δέχεται πληρωμές τώρα :rage:

Μακριά τα παιδιά από τα ελληνικά γήπεδα, μη γίνουν σαν τα μούτρα μας.

Αν έφυγαν 15,000 αρένα χτες πόσα θα έχει αύριο;
Και πόσα θα έχει σύνολο;

2 Likes

Αυτό ακριβώς γίνεται και σε μας από το πρωί με τη διαφορά ότι δεν χρεώνεται η κάρτα.Σου λέει η τράπεζα σου για επιτυχία στην πληρωμή αλλά δεν παίρνει ποσό ούτε το δεσμεύει.Και η ticketmaster βγάζει error, λέει η πληρωμή σου απέτυχε και δεν σου δίνει τικέτο.

Ticketmaster, εγγύηση!
Τουλάχιστον δεν έχουμε τις εξωφρενικές περιπτώσεις στη Γερμανία που κάποιοι πάτησαν 5-6 φορές για αγορά και χρεώθηκαν 1.000-1.500 ευρώ, χωρίς να πάρουν εισιτήριο και για κανένα τρίωρο δεν απαντούσε κανείς από την εταιρεία.

Φαντάζομαι εδώ θα το λύσουν γρήγορα, όταν είναι να πάρουν λεφτά βρίσκουν άμεσα λύσεις.

1 Like

To 93 θεωρω γενικα ως πηκ.

1 Like

Δηλαδή πας να τους πληρώσεις και έχει μπλοκάρει η τραπεζικη συναλλαγή? Καλύτερα ρε μάγκες hard copy και ουρά παρά αυτό το πράγμα.Να κάθεσαι τόσες ώρες πάνω από το κινητό η το pc είναι μαρτύριο.

1 Like