Metallica OAKA 9/5/2026

δεν έχω πάρει όχι

εδιτ, μπηκα ινκογκνιτο, ΧΑΜΠΕΜΟΥΣ ΤΙΚΕΤΣ

2 Likes

Βιάσου, ευκαιρία είναι τώρα :stuck_out_tongue:

5 Likes

Για όποιον θελει να μπει κατευθείαν…
Ειναι προς το τέλος η γραμμή

Είμαι στο 80%, λογικά δε θα προλάβω αρένα. Καλά κρασια

Μπορεις να στειλεις το λινκ απευθειας πλιζ;

Επισης, αν παιζει κωδικος ΗΡ, θα σας ευγνωμωνει ενας πιτσιρικας που δινει πανελληνιες την Παρασκευη και σκεφτεται μονο τη συναυλια.

Θενκς

Και εγω μολις εκλεισα για Αρενα

1 Like

Ναι κι εγώ κομπλέ!

‘Κλάψα mode’ off

*Εδιτ: μόλις το έκλεισα μου έστειλε μνμ φίλος που ήθελε να πάρει 4 ότι είχε μείνει μόνο ένα για αρένα. Πρέπει να πρόλαβα στα τελευταία δέκα ξερωγω

1 Like

HPPQC3MPE5

Αν θέλει κανεις

Το χρησιμοποίησαν απο οτι βλεπω…

1 Like

Μπραβο σε οποιον αγορασε :slight_smile: Ευχαριστω.

Το εστειλα μολις τωρα. Δεν εχω νεα, αν προλαβε. Ευχαριστω παντως.

2 Likes

Eκλεισα κερκιδα PL7,δεν βρηκα τιποτε αλλο διαθεσιμο εκτος αρενας,αν τα ξεκλειδωσουν αργοτερα η απο αυριο αγνωστο,κατι θα δουμε,κατι θα ακουσουμε,δεν ειχα και ιδιαιτερες επιλογες ουτε αρκετο χρονο να σκεφτω τι και πως.Σε καθε περιπτωση,δηλωνω παρων,παμε. :smiley:

1 Like

Οριακα ο μπαμπας του μικρου εβαλε στο καλαθι τα εισιτηρια, πηγε να πληρωσει, τον πεταξε εξω και επειτα εβγαλε οτι ηταν σολντ αουτ η αρενα.

Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια, θα προσπαθησει αυριο στην γενικη προπωληση.

3 Likes

Τί διάολο θα βρούμε αύριο, δεν μπορεί.

2 Likes

image

Θα μας φάει η γκρίνια…

4 Likes

Πωπωπωπω απαράδεκτο άρθροοοοο… .

Θα μπορούσε να είναι κόμμεντ στο φβ κάπου με φώτο προφίλ αξύριστο σαγόνι από χαμηλά, με μαύρο γυαλί, σε αυτοκίνητο

6 Likes

η απορία μου είναι από ποιον διευθυντή σύνταξης πέρασε αυτό το άρθρο.
λες και γράφουμε σχόλια στο κψμ στο facebook ξερωγω…

τελικά θέλουμε μεγάλες συναυλίες με φασέους, ή θέλουμε να γκρινιάζουμε πως “δεν έρχεται κανένας”;
και στο κάτω κάτω ποιον πρέπει να ρωτήσω για να πάω σε ένα λάηβ; ήμουν coldplay, θα πάω και metallica. και στα δύο τουρίστας. έτσι είχα δει και Maiden το 2022. για τη “ΦΑΣΗ”.

8 Likes

Ξενέρωσα φουλ… Ούτε τηλέφωνο, ούτε πρόσβαση, ούτε διαθεσιμότητα… Ουστ!

Έχω μια κρυφή ελπίδα ότι θα δούμε τους Iron Maiden το '26, αν και φοβάμαι ότι ο Έλληνας διοργανωτής δεν τους θεωρεί επικερδής μπίζνα…

2 Likes

Αυτό χτυπάει άσχημα. Δεν γίνεται να έχεις τόσο μεγάλη παραγωγή (οποιαδήποτε εδώ που τα λέμε, αλλά ναι) και να μην κάνεις τα βασικά

3 Likes

Χμ, γνωριζω τον αρθρογραφο. Δεν θα επεκταθω.