δεν έχω πάρει όχι
εδιτ, μπηκα ινκογκνιτο, ΧΑΜΠΕΜΟΥΣ ΤΙΚΕΤΣ
δεν έχω πάρει όχι
εδιτ, μπηκα ινκογκνιτο, ΧΑΜΠΕΜΟΥΣ ΤΙΚΕΤΣ
Είμαι στο 80%, λογικά δε θα προλάβω αρένα. Καλά κρασια
Μπορεις να στειλεις το λινκ απευθειας πλιζ;
Επισης, αν παιζει κωδικος ΗΡ, θα σας ευγνωμωνει ενας πιτσιρικας που δινει πανελληνιες την Παρασκευη και σκεφτεται μονο τη συναυλια.
Θενκς
Και εγω μολις εκλεισα για Αρενα
Ναι κι εγώ κομπλέ!
‘Κλάψα mode’ off
*Εδιτ: μόλις το έκλεισα μου έστειλε μνμ φίλος που ήθελε να πάρει 4 ότι είχε μείνει μόνο ένα για αρένα. Πρέπει να πρόλαβα στα τελευταία δέκα ξερωγω
HPPQC3MPE5
Αν θέλει κανεις
Το χρησιμοποίησαν απο οτι βλεπω…
Μπραβο σε οποιον αγορασε Ευχαριστω.
Το εστειλα μολις τωρα. Δεν εχω νεα, αν προλαβε. Ευχαριστω παντως.
Eκλεισα κερκιδα PL7,δεν βρηκα τιποτε αλλο διαθεσιμο εκτος αρενας,αν τα ξεκλειδωσουν αργοτερα η απο αυριο αγνωστο,κατι θα δουμε,κατι θα ακουσουμε,δεν ειχα και ιδιαιτερες επιλογες ουτε αρκετο χρονο να σκεφτω τι και πως.Σε καθε περιπτωση,δηλωνω παρων,παμε.
Οριακα ο μπαμπας του μικρου εβαλε στο καλαθι τα εισιτηρια, πηγε να πληρωσει, τον πεταξε εξω και επειτα εβγαλε οτι ηταν σολντ αουτ η αρενα.
Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια, θα προσπαθησει αυριο στην γενικη προπωληση.
Τί διάολο θα βρούμε αύριο, δεν μπορεί.
Θα μας φάει η γκρίνια…
Πωπωπωπω απαράδεκτο άρθροοοοο… .
Θα μπορούσε να είναι κόμμεντ στο φβ κάπου με φώτο προφίλ αξύριστο σαγόνι από χαμηλά, με μαύρο γυαλί, σε αυτοκίνητο
η απορία μου είναι από ποιον διευθυντή σύνταξης πέρασε αυτό το άρθρο.
λες και γράφουμε σχόλια στο κψμ στο facebook ξερωγω…
τελικά θέλουμε μεγάλες συναυλίες με φασέους, ή θέλουμε να γκρινιάζουμε πως “δεν έρχεται κανένας”;
και στο κάτω κάτω ποιον πρέπει να ρωτήσω για να πάω σε ένα λάηβ; ήμουν coldplay, θα πάω και metallica. και στα δύο τουρίστας. έτσι είχα δει και Maiden το 2022. για τη “ΦΑΣΗ”.
Ξενέρωσα φουλ… Ούτε τηλέφωνο, ούτε πρόσβαση, ούτε διαθεσιμότητα… Ουστ!
Έχω μια κρυφή ελπίδα ότι θα δούμε τους Iron Maiden το '26, αν και φοβάμαι ότι ο Έλληνας διοργανωτής δεν τους θεωρεί επικερδής μπίζνα…
Αυτό χτυπάει άσχημα. Δεν γίνεται να έχεις τόσο μεγάλη παραγωγή (οποιαδήποτε εδώ που τα λέμε, αλλά ναι) και να μην κάνεις τα βασικά
Χμ, γνωριζω τον αρθρογραφο. Δεν θα επεκταθω.