Βγηκανε αυτα τα εισιτηρια η’ θα βγουνε αυριο, στη γενικη προπωλα;
Αν αναφέρεσαι στα ΑμεΑ, θα βγουν αύριο. Τζάμπα ο κωδικός που, ούτως ή άλλως, δεν είχε καμία χρησιμότητα αφού εξαντλήθηκαν.
Δεν έχω καλό προαίσθημα γι’ αυτήν τη συναυλία… (Δεν θα πέσω, όμως, αμαχητί!)
σίγουρα θα υπάρχουν πάντως. νομίζω είναι και υποχρεωμένοι. δεν μπορεί τέτοια παραγωγή των Metallica και της Live Nation να μην έχει πρόβλεψη για ΑμεΑ και προσβασιμότητα. Θα έπεφτε παγκόσμια κατακραυγή.
Αν θέλεις στείλε και ένα email (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) στη HP.
Είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρεις
Αυτά εννοώ, ναι. Θέλει και η αδελφή μιας φίλης να πάρει και νομίζω μου είπε η φίλη ότι θα βγούνε αύριο.
Είναι, ναι.
@mixalis_purple @pantelis79 θα υπάρξει πρόβλεψη. Το θέμα είναι πόσα εισιτήρια θα βγουν, οπότε όποιο ενδιαφέρεται θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα (lol ), αλλιώς δεν νομίζω να βρει. Ο κωδικός δεν είχε χρησιμότητα μιας και τα εισιτήρια κλείνονταν ηλεκτρονικά μέσω Ticketmaster, ενω τα αναπηρικά θα κλείνονται μόνο τηλεφωνικά. Από αύριο δλδ, που ξεκινά η γενική προπώληση, γιατί εμείς οι ΑμεΑ, απ’ ό,τι κατάλαβα, αποκλειστήκαμε από τη σημερινή και την προχθεσινή, ενώ θα έπρεπε να μπορούμε κι εμείς να κλείσουμε ταυτόχρονα με τους 'υγιείς '…αυτό είναι και το πνεύμα του presale.
Όσο για την αδελφή της φίλης σου να βιαστεί, να επικοινωνήσει αύριο το πρωί στα τηλέφωνα της Ticketmaster, αν είναι δυνατόν.
Εύχομαι πραγματικά από την καρδιά μου σε όσες συναυλίες θέλει να πάει ο αρθρογράφος (και τις πληρώνει από την τσέπη του) να κάνει μίνιμουμ 200€ το εισιτήριο και να πηγαίνουν μόνο φασαίοι
Γύρισα από δουλειά κλπ, μπήκα τώρα να δω τι παίζει και όλα εξαντλημένα
Από αύριο και ό,τι μείνει…
βασικά, να μη γίνονται τελικά γιατί αποκλείστηκαν οι φασαίοι
Όταν θα παίξουν 2 φορές το Nothing else Matters, εκεί να σας δω
Τέτοιο κακό να μη μας βρει
Δεν περίμενα ποτέ να γεμίσουν οι Metallica το ΟΑΚΑ. Πολύ περισσότερο, δεν περίμενα να γίνεται τέτοιος χαμός για εισιτήρια ένα χρόνο πριν.
Ας ελπίσουμε να βολευτούν και οι υπόλοιποι αύριο.
Μάλλον θα χτυπάνε το κεφάλι τους στην High Priority που δεν τους έκλεισαν διήμερο.
Όλα μπορούν να λυθούν απλά γρήγορα και εύκολα αξιοποιώντας τις υπηρεσίες GOV Wallet όπου θα καταχωρούνται τα εισιτήρια συναυλιών των Ελλήνων φορολογούμενων. Αν για παράδειγμα το τάδε ΑΦΜ είχε παρευρεθεί σε συναυλία Coldplay, τότε δεν μπορεί να πάει σε συναυλία METALLICA. Το σύστημα θα σε αναγνωρίσει ως φασαίο. Μόνο με πρόστιμο μπορείς να συνδυάσεις τις δύο συναυλίες.
Αν όμως δεν είχες πάει Coldplay και βγάλεις πρώτα εισιτήρια METALLICA και θες να πας και MAIDEN, τότε θα κάνεις υπεύθυνη δήλωση ότι είσαι γνήσιος μεταλλάς και όχι φασαίος. Σε αυτή τη περίπτωση χάνεις οριστικά το δικαίωμα σε συναυλίες τύπου Coldplay και αυτομάτως διπλασιάζεται το πρόστιμο λόγω υπεβολικής φασαιότητας (αν τυχόν έχεις και ρύθμιση οφειλών χάνεται και αυτή).
Φορολογούμενοι μεταλλάδες με επικυρωμένη παρουσία σε ΚΙΤ, UTH, και λοιπά true φεστιβάλ θα έχουν απαλλαγή των επιπλέων χρεώσων και υπηρεσιων (πχ € 6 ticketmaster) και προτεραιότητα σε αρένα και snakepti μεγάλων συναυλιών τύπου Metallica.
Από τα άνωθεν εξαιρούνται οι συναυλίες των MANOWAR για τους οποίους θα υπάρχει ειδικός μετρητής επικότητας με μοριοδότηση και γραπτή δήλωση απόρριψης λοιπων μουσικών ειδών. Θα πραματοποιούνται και δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε δισκοθήκες και σε κάποιες περιπτώσεις αυτοψίες σε σπίτια για εύρεση τυχών δίσκων άλλων συγκροτημάτων πέραν των MANOWAR.
Οι συναυλίες ICED EARTH εξαιρούνται συνολικά από όλα τα παραπάνω λόγω προσφοράς στο έθνος από την εποχή του Alive In Athens. Η τιμή εισόδου ορίζεται στο συμβολικό ποσό των € 19,99 για όλους τους έλληνες φορολογούμενους οι οποίοι καταθέτουν εμπρόθεσμα φορολογική δήλωση από το 1999 και μετά (χρονιά πραγματοποίησης της συναυλίας). Οι υπόλοιποι (προ 1999) εισέρχονται δωρεάν.
Κι εγω προλαβα αρενα τελικα. Επομενος στοχος που βαζω ειναι να αρχισω τα σπρωξιδια την ωρα που θα μπαινει το Creeping Death και να φευγουν τα κινητα οσων προσπαθουν να τραβηξουν για το story στον αερα.
Επίσης όσοι ήταν στις μεταλ συναυλίες που έγιναν στην Ελλάδα στα 80’s θα μπαίνουν με 50% εκπτωση σε όλες με κάρτα βετεράνου
Προβλέπω τον πούλο να παίρνουμε αύριο… επειδή λόγω της φύσης της δουλειάς μου, αύριο στις 10 ούτε καν κινητό θα έχω διαθέσιμο, μέχρι το μεσημέρι, που θα μπορέσω να μπω, θα δω ένα sold out και άντε γεια συναυλία…
Και με εξετάσεις αίματος, τρίπλεξ καρδιάς/καροτίδων και τεστ κοπόσεως. (έκανε παρέμβαση ο Άδωνις, συγγνώμη)
Και έτσι να είναι, μέσα σε ένα χρόνο πολλά γίνονται. Κάποιοι δε θα μπορέσουν να πάνε, κάποια έξτρα εισιτήρια βγαίνουν πάντα αφού στηθεί η σκηνή και δώσει το ΟΚ η πυροσβεστική κλπ κλπ.
Σε αυτό μένει να ελπίζω…
Δεν έχεις κάποιον έμπιστο φίλο/ξάδερφο/γνωστό να σου βγάλει αύριο;
Αν και θα πάω Μετάλικα, ανήκω εδώ. Υπάρχει manual, γτ μπερδεύτηκα;