Πιστεύω ότι για αυτούς που δεν προλάβουν και αύριο, όπως ο φίλος StAnger, κάπως θα μπορεσουν να βολεύουν το επόμενο διάστημα.
Λίγο το ότι είναι σε ένα χρόνο από τώρα, λίγο το ότι πήρε αρκετός κόσμος 3 και 4, ακόμα και για άτομα που δεν πολύ ακούνε μέταλ κλπ, όλο και κάτι θα βρεθεί μέχρι τότε εάν βγάλεις ένα ωραίο φιρμάνι τύπου: αγοράζω εισιτήριο αρένας επί τόπου τοις μετρητοίς κι έτσι.
Άσε που μέχρι και στο φόρουμ θα βρεθούν τις τελευταίες μέρες να πουλάνε άτομα, ακόμα και απέξω στην είσοδο όπως παλιά…
ΥΓ: Πείτε με τρελό, αλλά εχω και μια κρυφή ελπίδα μήπως σκάσει και μια 2η ημερα…είναι αρκετά μακριά η επόμενη ημερομηνία (αν και υπάρχει η μετακίνηση, κλπ)
Επειδή είμαστε οικογένεια 3 ατόμων δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουμε 450 ευρώ για.μια συναυλία σρλε αυτή την οικονομία, ενώ θέλαμε αρένα. Έχει πάει κάποιος σε άλλη συναυλία στα τμήματα pl7 και pl8 να μου πει αν θα βλέπουμε τίποτα ή τζάμπα θα δώσουμε και τα 300;
Νομίζω αναφέρει limited view, αλλά το ίδιο αναφέρει και σε άλλες θύρες με υψηλότερη τιμή.
Άποψή μου είναι ότι θα βλέπετε κανονικά. Απ’ ότι έχω δει στο youtube, αυτοί οι τεράστιοι πύργοι ναι μεν είναι τεράστιοι αλλά δείχνουν να έχουν σκετικά λεπτή κολώνα στήριξης και με σκελετοειδή μορφή. Θεωρώ ότι δεν θα έχετε πρόβλημα. Από κει και πέρα όλα έχουν το ρίσκο τους. Και αρένα να βγάλεις πάλι δεν θα βλέπεις 100% τέλεια λόγω της ιδιαιτερότητας της κυκλικής σκηνής.
οι διπλές συναυλίες είναι είτε Πέμπτη&Σάββατο , είτε Παρασκευή&Κυριακή.
Οπότε να παίξουν πχ Σάββατο και Δευτέρα δεν παίζει.
Να ξεκινήσουν το ήδη ανακοινωμένο tour νωρίτερα δηλάδή Πέμπτη επίσης δεν γίνεται.
Όπου υπάρχουν κενά πάνω από 5 μέρες πχ Μπολόνια 03/06/26 έως 11/06/26 στη Βουδαπέστη , είναι για την περίπτωση που θα μπορέσουν σε 3-4 μήνες από τώρα να προσθέσουν 2-3 ημερομήνιες σε φεστιβάλ - που δεν θα είναι αναγκασμένοι να κουβαλήσουν την παραγωγή τους - όπως έγινε και πέρυσι ουσιαστικά για το tour του 2024.
είχε βγει το πλάνο του ευρωπαϊκού tour με την κυκλοφορία του 72 Seasons για τις χρονιές 2023&24 Και τον Νοέμβριο του 2023 ανακοίνωσαν και 4 εμφανίσεις σε festival για το καλοκαίρι του 2024.
Σε καθε τους συναυλια (και σε καθε event γενικα) σε σταδιο στην Αμερικη, εννοειται το parking κοστιζει, και μαλιστα ειναι γυρω στα $30-40 αναλογα με την πολη. Συντομα κι εκει!