Αν κάποιος γίνει “τώρα” μέλος στο fanclub εξασφαλίζει κωδικό presale για τις 27/5 αλλά με δύο ώρες διαφορά από τους ήδη εγγεγραμμένους (οι λεγόμενοι LEGACY). Αυτοί που γράφτηκαν πρόσφατα ονομάζονται FIFTH MEMBERS.
Καλά τα κατάλαβα ή γράφω αρλούμπες
Αν κάποιος γίνει “τώρα” μέλος στο fanclub εξασφαλίζει κωδικό presale για τις 27/5 αλλά με δύο ώρες διαφορά από τους ήδη εγγεγραμμένους (οι λεγόμενοι LEGACY). Αυτοί που γράφτηκαν πρόσφατα ονομάζονται FIFTH MEMBERS.
Καλά τα κατάλαβα ή γράφω αρλούμπες
Καλα τα γραφεις, αλλα το προσφατο εν προκειμενω σημαινει τα τελευταια 10 χρονια
Legacy θεωρουνται οσοι ηταν μελος του fan club απο τα παλια τα χρονια, τοτε που πληρωναν και συνδρομη για να ειναι μελη δηλαδη. Η φαση με τα Fifth Members εχει ξεκινησει απο το 2015 περιπου ή και λιγο νωριτερα, τοτε που γιναμε ολοι μια οικογενεια…
Ερώτηση κρίσεως: στις 27/5 αν δεν μπω στις 11, αλλά μετά από 2-3 ώρες, παίζει να μη βρω εισιτήριο που θέλω; (στην ηλικία μου, κερκίδα κάπου πια δηλαδή)
Γιατί δουλεύουμε τα πρωινά κάποιοι…
Μπες τουαλέτα με στοιχεία πιστωτικής και κινητό, 4-5 λεπτά θα σου πάρει όσο…
Πάντως στο presale δεν διαθέτουν το σύνολο των εισιτηρίων, οπως και στους Rammstein. Μπορεί κατι να φαίνεται sold out , πχ καποια θυρα, και στην γενική προπώληση να ειναι πάλι διαθέσιμο.
Όσο για την ηλικια ,ειμαι 53 και αυτη τη στιγμή βλεπω entheos περιμένοντας τους Born of Osiris.
Και σκεφτόμουν πως θα πείσω την παρέα να πάμε 4η φορά εξωτερικό για τον Λαρς.
Κάνοντας boy math, με τα λεφτά που γλιτώνουμε από αεροπορικά/ξενοδοχεία, ίσως βγαίνει και το snake pit.
Είναι αυτό το 555αρι € που βλέπω στα special πακέτα; Ή θα βγει με τα κανονικά εισιτήρια;
Για διήμερο εισιτήριο στην Κοπεγχάγη πλήρωσα 220 ευρώ με fees και όλα τα νταβατζηλίκια μέσα. Δε νομίζω η μία μέρα στην Αθήνα να είναι πάνω από 120. Πρόβλεψη κάνω, 100-120 GA, 120-140 οι κεντρικές θύρες στο κάτω διάζωμα, κανένα κατοστάρικο οι υπόλοιπες του κάτω διαζώματος και 60-100 στο πάνω, ανάλογα πόσο κεντρικά ή όχι θα είναι.
Από εκεί και πέρα Gojira, Knocked Loose είναι το καλύτερο πακέτο support εδώ και πολλά-πολλά χρόνια. 1000 φορές αυτοί από Pantera, Avatar. Nαι, καταλαβαίνω το legacy των Pantera αλλά οι Gojira είναι η καλύτερη live μπάντα τα τελευταία 10-15 χρόνια και οι Knocked Loose ότι πιο φρέσκο και επίκαιρο μπορεί να ζητήσει κάποιος.
Πιθανοτατα δε θα το βρεις. Αλλα θα το βρεις στις 29 η’ στις 30, εκτος απροοπτου.
Αυτό είναι, όταν θα ανοίξει η πώληση θα σου δίνει 2 επιλογές, κανονικά εισιτήρια ή experiences. Tα Snakepit τα έχουν σαν επιλογή στο χάρτη με τα κανονικά και θα μπορείς να επιλέξεις (πχ Λονδίνο εδώ ενδεικτικά). Υπόψιν έχει όριο 2 ανά άτομο.
Εdit: Έχει και κάποια snakepit στα Experiences αλλά εκείνα έρχονται με πρόσβαση σε lounge, κάτι ποτά, κάτι merch, μπουφέ κλπ που δεν αξίζει τη διαφορά στην τιμή, οπότε (για μένα) προτίμησε τα κανονικά σαν επιλογή
θα συμφωνήσω κατοτακατο
Gojira support είναι τεράστια υπόθεση , μιλάμε για οδοστρωτήρες
Είναι καθαρά θέμα επιλογής και προσωπικής προτίμησης. Αν θες τα mosh pit σου, την ένταση κοκ τότε αρένα. Όντως θα τους βλέπεις περίπου στη μισή συναυλία καλά και στην υπόλοιπη από απόσταση, αλλά από την άλλη πόσο καλά θα τους έβλεπες με σκηνή στο ένα πέταλο αν ήσουν 40-50 μέτρα από τη σκηνή.
Στην κερκίδα έχεις τη θέση σου οπότε δεν αγχώνεσαι πόσο νωρίς ή αργά θα πας, πας για μπύρες, τουαλέτες κλπ με άνεση χωρίς άγχος αν θα χάσεις τη θέση σου, αν θα έρθει ο Παντελής μπροστά σου 5 λεπτά πριν βγουν οι Metallica και βλέπεις πλάτη αντί για τον James, αλλά χάνεις λίγο σε ένταση…
Αν θες από οπτική και μόνο θα έλεγα κερκίδα, κάτω διάζωμα, κεντρικά.
Ναι αυτή ήταν η ερώτηση, αν τα 555 είναι με τα σαλόνια, τα ποτήρια κλπ και είναι αυτό και τελεία ή θα βγει και “lite” εκδοχοχή κανένα 100αρι πιο κάτω που είναι μόνο το pit.
Tα σαλόνια και τα λοιπά χαϊλίκια είναι στα experiences το παρακάτω (“Moth Into Flame”) πακέτο.
Το “απλό” snakepit το οποίο θα βγει προς πώληση με τα “κανονικά” εισιτήρια είναι αυτό που κοιτάς, ναι.
Επίσης για το snakepit συνεχίζουν να έχουν τις καθιερωμένες κληρώσεις και μπορείς να το κερδίσεις τζάμπα (αν έχεις φυσικά εισιτήριο για τη συναυλία) αλλά εκεί είναι θέμα τύχης. Κληρώνουν καμία 150 (για δύο άτομα, δηλαδή 300 συνολικά) έτσι, τα υπόλοιπα 500-600 τα έχουν προς πώληση
Πάντως παιδιά μόνο δική μου αίσθηση είναι, πως η φετινή συναυλία των gojira, ότι πούλησε… πούλησε;
Στο snake pit δεν θα τους βλέπεις πλάτη;
Κατσε να δεις τι προσφορές θα βαλει το Release.
Snake pit package για το tour του 2026 δείχνει οτι κάνει 555 ευρώ .
Το χαϊλικι του Moth πακέτου 775.
Αξιος της μοιρας του οποιος δεν παει να τους δει με φουλ σετλιστ σε πιο intimate φαση επειδη θα παιξουν 45 λεπτα του χρονου σε ενα αχανες σταδιο…
Συμφωνώ αλλά 45 θα παίξουν οι Knocked Loose, oι Goira θα παίξουν 60 ενώ σαν headliners παίζουν 80-90. Εγώ θα τους έβλεπα και φέτος αν είχα τη δυνατότητα, αλλά αν κάποιος πρέπει να διαλέξει ΟΚ θα δει 4 τραγούδια λιγότερα.
Ακριβώς όπως το γράφει ο Alejandro. Εγώ πχ. προτιμώ να δω τον King Diamond που δεν τον έχω δεί ποτέ, παρά να δω άλλη μια φορά Gojira.
Όλα θέμα επιλογών και μπάτζετ είναι.
Δηλαδή αν κάποιος ήταν μεταξύ του να πάει ή να μην πάει , τώρα μάλλον δεν θα πάει με 70 ευρώ εισιτήριο.
Παρεπιπτόντως 50 ευρώ βλέπω το εισιτήριο στο Ζάγκρεμπ και 45 ευρώ Βουδαπέστη.Αλλα μάλλον αυτοί, δεν κάνουν φεστιβάλ.