Metallica OAKA 9/5/2026

Μια συγκριση των μισθων μεταξυ Ελληνων, Κροατων και Ουγγρων βεβαια θα ηταν πολυ χρησιμη.

Συμφωνω, ας πουμε εγω δεν εχω δει ποτε King Diamond και προτιμω να δω 100 φορες Gojira απο το να δω 1 τον Βασιλια :stuck_out_tongue:

1 Like

2 Likes

Είναι πιθανό να γίνουν sold out σχετικά σύντομα τα εισιτήρια για αρένα;

@Alejandro.m εκ πείρας τα κανονικά snake pit θα βγουν την Τρίτη; 'Η Παρασκευή;

Την Τρίτη. Αν δε θες πρόσβαση στο black box μπαίνεις στα κανονικά εισιτήρια (και όχι experiences) και επιλέγεις στο χάρτη snakepit (όριο 2 ανά άτομο).

Δεν ξέρω σε τι πλατφόρμα είναι τα εισιτήρια στην Ελλάδα, αλλά αν είναι Ticketmaster καλό είναι πριν να έχεις τσεκάρει τα στοιχεία σου (τηλέφωνο κλπ γιατί καμία φορά σου στέλνουν κωδικό επιβεβαίωσης στο κινητό όταν πας να κάνεις log in) όπως επίσης να έχεις και την κάρτα σου προαποθηκευμενη στο Ticketmaster.

1 Like

σωραίος!

Ωπα… για δώσε (και όποιος άλλος γνωρίζει) τα φώτα σε εμάς τους δεινόσαυρους που τα αγοράζαμε μετρητοίς από το rock city…
Το ticketmaster θέλει εγγραφή για να αγοράσεις εισιτήριο; Δεν γίνεται με guest είσοδο και αγορά όπως σε άλλες πλατφόρμες; Να ξέρω να πράξω τα δέοντα δηλαδή από πρίν.
Επίσης, εκτός από πιστωτική/χρεωστική, είναι αποδεκτές και οι προπληρωμένες (τραπεζικές) κάρτες;

Μια συναυλία τους θέλεις να πας μετά από 16 γ@μημενα χρόνια και πρέπει ένα χρόνο πριν να προλάβεις να αγοράσεις… αι σιχτίρ!

Κάνεις εγγραφή ναι (προσωπικά κάνω με τον Google λογαριασμό μου)
Δε μου δίνει την δυνατότητα, σήμερα τουλάχιστον, να αποθηκεύσω την κάρτα μου

1 Like

Θέλει εγγραφή απλά επειδή «προσπαθούν» να μειώσουν τα bot κλπ είναι λίγο ταλαιπωρία με sms επιβεβαίωσης πριν σε βάλει στην προπώληση κοκ. Καλό είναι να τα κάνεις από σήμερα γιατί την ώρα της προπώλησης με το άγχος και την πίεση χρόνου όλο και κάτι μπορεί να πάει λάθος. Μου έχει τύχει να βάλω λάθος κωδικό και να μου βγάλει μήνυμα “unusual activity” και να πάρει 5-10 λεπτά να το ξεκλειδώσει.

Επίσης, μπείτε από μια συσκευή. Με διαφορετικές συσκευές / ip αυτόματα θα σας θεωρήσει μποτ και θα το κλειδώσει για 5-10 λεπτά.

@shadowking69 και εμένα μόνο στο Ticketmaster.com μου επιτρέπει να βάλω στοιχεία κάρτας, σε .de, .gr κοκ δε μου δίνει επιλογή.

1 Like

Εντάξει μικρό το κακό ελπίζω, θα βάλω τα γυαλιά πρεσβυωπίας και όλα καλά :stuck_out_tongue:

και μιας και λέω για πρεσβυωπία …

είμαστε αυτοί που κοροϊδεύαμε

1 Like

Ωχ σε τι ηλικία ξεκινά η πρεσβυωπία;

Εγώ ήθελα Pantera για support έστω κι αν δεν είναι κανονικοί Pantera. Gojira ωραίοι αλλά έχουν έρθει και άλλες φορές και θα έρθουν και φέτος.

Το θέμα είναι μην γίνει κανας πανικός τύπου Coldplay (απαίσια commercial ass μπάντα τα τελευταία 15 χρόνια) και μείνουμε αντί για εισιτήριο με το πουλί στο χέρι.

1 Like

Μετά τα 40-41 ξεκίνησε για μένα…

1 Like

Πόσο πιστεύετε ότι θα κοστίζει το απλό snake pit εισιτήριο? Κάποιος που να θυμάται πόσο κόστιζε στην πρόσφατη -προηγούμενη- Ευρωπαϊκή τους περιοδεία?

Θέλω να πω, το GA arena θα έχει πχ. 120€ και το snake pit γύρω στα 200€, ή να υπολογίζουμε για 400€+ ?

Edit: Επίσης, έχει πάει κανείς snake pit? Αξίζει σε σχέση με την υπόλοιπη arena? Βλέπεις κυρίως πλάτες? (Υποθέτω την πλάτη του drummer καθ’όλη την διάρκεια της συναυλίας?)

Απο ακουστική πως είναι?

Ευχαριστώ.

Για να καταλάβουμε λίγο κι εμείς οι αρχαίοι: το stage θα είναι περιστρεφόμενο; Στη μισή συναυλία θα τους βλέπουμε από μπρος και στην άλλη μισή από πίσω;;

Ειναι σταθερο. Υπαρχουν τεσσερα διαφορετικα σετ ντραμς κατω απο τον κυκλο και ανα τεσσερα τραγουδια ενα σετ εμφανιζεται σε διαφορετικο τεταρτημοριο. Ετσι, δεν περιστρεφεται η σκηνη, αλλα ο Λαρς - παιζει σε διαφορετικο σημειο του κυκλου. Οι υπολοιποι εχουν πολλα μικροφωνα σε διαφορα σημεια του κυκλου, τα οποια κοιτουν ειτε προς το εσωτερικο πιτ ειτε προς τα εξω. Οπως καταλαβαινεις, περπατουν και αλλαζουν θεση σε ολον τον κυκλο (ο Χετ λιγοτερο γιατι τραγουδαει προφανως), οποτε μπορει να τους δεις 2-3 μαζι για λιγα δευτερολεπτα καθε φορα.

Εσυ θα καθεσαι στο σημειο Χ της αρενας. Αυτο σημαινει οτι μπορει να δεις μπροστα σου μεχρι δυο σετ ντραμς, αν εισαι στη μεση ξερωγω. Τα αλλα δυο θα εμφανιστουν στην απεναντι πλευρα. Ισως βλεπεις, αλλα μακρια. Αν οι 2 ή 3 αλλοι μεταφερουν τη “δραση” εκει, νιωθεις απομακρυσμενος. Υπερσπανια ως ποτε θα εισαι χωρις να βλεπεις καποιον, ενω αν εισαι τυχερος θα τους εχεις ολους πιατο μπροστα σου καποια στιγμη. Ραντομ ολα.

Η σκηνη εχει διαφορα υψη, αλλου ειναι ενα μετρο (αρα αν εχεις Παντελη μπροστα σου, φιλια στο σπιτι) κι αλλου λιγοτερο απο 2. Αν επιλεξεις να εισαι μπροστα σε καποιο απο τα κεντρικα μικροφωνα του Χετ, θα τον δεις λιγο πιο συχνα, αλλα κλαιν, δεν ξερω αν ειναι σταθερες οι θεσεις του. Αμφιβαλλω. Αν παλι εισαι κομαντο και καθισεις στην αρχη της συναυλιας μεταξυ των δυο σετ ντραμς του μανατζερ και μετα καταφερεις να περασεις τον κοσμο για να βρεθεις απο την απεναντι πλευρα (σιγουρα καποιοι θα το κανουν σε καθε συναυλια), συγχαρητηρια.

3 Likes

Μονο που με τα νεα τους χουγια, μια θεση θα εχει τρια τραγουδια και οχι τεσσερα…

3 Likes

Να πούμε εδώ και κάτι άλλο που έχει περάσει στα ψιλά και λογικό εν μέρει, λόγω του Metallica-σεισμού, αλλά θα είναι και η πρώτη φορά που έρχονται στην Ελλάδα οι Knocked Loose, μια hardcore μπαντάρα με προσωπικό ήχο και που είναι αυτή τη στιγμή στο peak της.

Και μεταξύ μας, οι γνώστες ξέρουμε πολύ καλά τον πραγματικό λόγο που τους πήρε μαζί στην περιοδεία ο μεγάλος - εκτός δηλαδή ότι είναι καλή μπάντα - και αυτός δεν είναι άλλος από το ότι είναι το μοναδικό συγκρότημα παγκοσμίως που εκτίμησε το ταμπούρο του St. Anger.

12 Likes

Αυτό όμως δεν είναι καλό marketing :stuck_out_tongue:

Όπως είδες, όταν κάνω marketing αποδεικνύεται ότι ξέρω τι λέω.

1 Like

Δηλαδή τώρα που έκανα subscribe στη high priority θα μου στείλουν κάποιο λινκ για να μπω να πάρω εισιτήριο μια μέρα πριν; Γιατί είσοδος στο σάιτ δε βλέπω να γινεται

1 Like