Ακριβώς. Κι εγώ το ίδιο έκανα, γιατί πολύ φοβάμαι ότι οι θέσεις ΑΜΕΑ θα εξαντληθούν γρήγορα. Στους Guns n’ Roses πχ υπήρχαν πολύ λίγες θέσεις, και λογικά, τώρα θα κλείσουν άτομα (ΑΜΕΑ και μη) που έχουν ακούσει μόνο 2-3 τραγούδια τους, οπότε οι υπόλοιποι αν δεν βιαστούμε θα πάρουμε τον πούλο.
Εν τω μεταξυ, ο κωδικος θα ειναι ιδιος για ολους και του στιλ LARSTHEBEST2026.
Μάλλον κι εγώ θα κάνω εγγραφή στο newsletter της HP.
Πότε ξεκιναειυ η προπώληση μέσω αυτής της οδού;
Μεσω του site της μπάντας δεν είναι πιο γρήγορο; Τριτη θα γινει η πρωτη φαση προπώλησης νομιζω.
Οπως κ ναχει μακάρι να ζησουμε metal sold out στο οακα αν κ το θεωρω πολυ δυσκολο
Πέμπτη 29 Μαΐου στις 10:00 π.μ. Θα λάβεις email με τις λεπτομέρειες.
2 ερωτήσεις:
Μεσω πιστωτικής μπορώ να πληρώσω στο ticketmaster;
Δεν μιλάω για δόσεις κ τετοια φυσικά. Απλα επειδη θα παρω αν μπορώ παραπάνω απο ενα, να γινει η αγορα τους μέσω πιστωτικής και μερα απο μερικες μέρες να τα πληρώσω κανονικα που θα εχω πληρωθει.
Γενικα επειδη δεν την χρησιμοποιω, δεν κατεχω πολλα πανω σαυτο το θέμα.
Δευτερον, αν υποθέσουμε οτι πωληση πάει τάπα, υπάρχουν πιθανότητες για δευτερη μέρα; Αν ναι, παιζει να ειναι σε στυλ διπλου λαιβ που γινεται με αλλο σετλιστ; Γενικα ψαχνω να μαθω ποσο πιο φτωχος παιζει να γινω απο βδομάδα, να ειμαι προετοιμασμένος.
Για το δευτερο υπαρχει πιθανοτητα. Πιο συγκεκριμενα, υπαρχει και ειναι ιση με το μηδεν
Ενοείται ότι μπορείς με πιστωτική, εάν έχεις άνοιγμα και δεν έχει λήξει η κάρτα, μια χαρά μπορείς.
Για δεύτερη μέρα δεν ξέρω, προσωπικά δεν το πιστεύω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Νομιζω αυτο ειναι το νοημα της πιστωτικης καρτας γενικα
Φοβάμαι ότι η High Priority μας δουλεύει κανονικά. Όλοι όσοι κάναν εγγραφή, στην ουσία δήλωσαν πρόθυμοι να αγοράσουν ένα προϊόν άγνωστης ακόμα τιμής. Άρα η εταιρεία βολιδοσκοπεί και αν δει ότι υπάρχει ζήτηση, θα ανεβάσει τις τιμές…
Ενταξει, οσο μπατε σκυλοι κι αν ειμαστε, οι τιμες εισιτηριων εχουν προκαθοριστει. Υπαρχουν εφοριες, υπαρχουν μανατζερ και μπαντες, δεν βγαινουν οι τιμες στην καφετερια, με φραπε.
Επειδη δεν προλαβαινω να κανω ριβιου σε 90 μνμ, ο κωδικος fifth member που ελαβα στο μειλ μου, χρησιμοποιειται για 4 general sales εισιτηρια στις 27 Μαιου; Ή ειναι για special εισιτηρια;
PRESALE TICKET LIMITS
Seated & GA: Four (4) tickets per person per city.
Snake Pit: Two (2) per person per city.
Εισαι ενας κυριος, θενκς.
Τότε γιατί δεν ανακοινώνονται εξ αρχής; Θυμίζω ότι στο εξωτερικό (και σύντομα και εδώ αν το ανεχτούμε) τις τιμές των εισιτηρίων τις καθορίζει αλγόριθμος, ανάλογα με τη ζήτηση…
έχει γίνει τα τελευταία χρόνια (κακιά) συνήθεια σχεδόν σε όλες τις παραγωγές, τουλάχιστον σε Ευρώπη, να ανακοινώνονται οι τιμές μαζί με την έναρξη της προπώλησης.
πχ και για Neil Young που έκλεισα πριν 2 μήνες για το καλοκαίρι, δεν ξέραμε τιμές πριν την έναρξη. Το ίδιο σε όσες συναυλίες έχω πάει στο εξωτερικό τα τελευταία 2-3 χρόνια.
Το ίδιο παρατηρείται και στις εγχώριες παραγωγές (πχ Release ή και μεμονωμένες συναυλίες).
Οι Metallica είναι παραγωγή της Live Nation. Οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί για καμία άλλη συναυλία της περιοδείας τους.
Το dynamic pricing είναι άλλη ιστορία και έχει να κάνει με την επί τόπου ζήτηση, όπως με τα αεροπορικά για παράδειγμα.
Παιδιά ρωτήθηκε και πιο πάνω αλλά δεν απάντησε κάποιος, αξίζει το snake pit έχει εμπειρία κάνεις; Το εισιτήριο για την συγκεκριμένη θέση πόσο λέτε 350 ή ξεφεύγει στα 550;
Πολλοί απάντησαν για το αν αξίζει το snakepit στη συγκεκριμένη σκηνή . Αν πας μέσω “experience”, το φτηνότερο πακέτο που περιλαμβάνει εισιτήριο snakepit είναι στα 555€. Νομίζω ότι θα υπάρχουν snakepit εισιτήρια και στα “κανονικά”, όπου πιθανολογώ ότι η τιμή θα είναι >300€.
@pantelis79 thanks, νομίζω από την συγκεκριμένη θέση θα ειναι μια διαφορετική εμπειρία. Λογικά τις τιμές θα τις μάθουμε αύριο από ticketmaster εκτός και αν προηγηθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση,
Ενημέρωση από High Priority παρακάτω. τη βάζω σε summary γιατί είναι πολύ μεγάλο το κείμενο με εικόνες.
Η ερώτησή μου είναι να προτιμήσω κερκίδα ή αρένα;
Summary
Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ.
Για την αποφυγή μεταπώλησης, τα εισιτήρια θα αποσταλούν σε ημερομηνία πιο κοντινή στη διεξαγωγή της συναυλίας.
Ωστόσο, θα λάβεις αμέσως επιβεβαίωση της παραγγελίας σου (order confirmation), η οποία επιβεβαιώνει την κράτησή σου και την κατοχή των εισιτηρίων.
Με κάθε μοναδικό κωδικό μπορείς να αγοράσεις έως 4 εισιτήρια.
****Η αγορά εισιτηρίων με τη χρήση των High Priority Codes μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 30 Μαΐου στις 9:00 π.μ.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Βήμα 1
Είσοδος στο site:
• Μπαίνεις στη σελίδα προπώλησης: www.ticketmaster.gr
• Αν έχεις λογαριασμό, κάνε είσοδο με το email και τον κωδικό σου. Αν όχι, πρέπει να δημιουργήσεις λογαριασμό (Εγγραφή) στο site.
Βήμα 2
Εύρεση Εκδήλωσης:
• Επιλέγεις την εκδήλωση για να μεταβείς στη σελίδα πώλησης εισιτηρίων της συναυλίας.
• Πατάς «ΑΓΟΡΑ» στην κατηγορία που σε ενδιαφέρει και ανοίγει ο αντίστοιχος χάρτης με τις κατηγορίες τιμών.
• Επιλέγεις το τμήμα που σε ενδιαφέρει.
Βήμα 3
Επιλογή Θέσης στον χάρτη:
• Κάνε κλικ πάνω στη θέση που θέλεις να αγοράσεις.
• Θα προστεθεί στο καλάθι σου (εμφανίζεται δεξιά).
• Μπορείς να προσθέσεις περισσότερες θέσεις (μέχρι 4 εισιτήρια ανά αγορά) και πατάς «Προσθήκη στο Καλάθι» για να συνεχίσεις την αγορά.
Βήμα 4
Σύνοψη παραγγελίας/κουπόνια:
• Στη επόμενη σελίδα εμφανίζονται όλα τα στοιχεία της παραγγελίας. Εισιτήρια που έχεις επιλέξει, οι αντίστοιχες χρεώσεις, και οι προαιρετικές συνδυαστικές υπηρεσίες καθώς και τα στοιχεία του λογαριασμού σου).
• Για να ολοκληρωθεί η αγορά θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσεις τον κωδικό κουπονιού που διαθέτεις στο αντίστοιχο πεδίο (High Priority code) και πατάς αποθήκευση.
Εφόσον ο κωδικός είναι έγκυρος εμφανίζονται τα στοιχεία του και πατάς το κουμπί «Συνέχεια».
Βήμα 5
Ολοκλήρωση Παραγγελίας/Πληρωμή:
• Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία επιλέγεις τον τρόπο πληρωμής από την λίστα.
• Συμπληρώνεις τα στοιχεία της κάρτας, και πατάς «Ολοκλήρωση Παραγγελίας».
• Εφόσον η πληρωμή είναι επιτυχής, θα λάβεις το αντίστοιχο επιβεβαιωτικό email αγοράς.