Είναι η πρώτη συναυλία που και εγω αναρωτιέμαι μηπως ειναι καλύτερα στην κερκίδα. Βέβαια ειναι ενθαρρυντικό οτι τα sold out της hogh priority σε Coldplay και Rammstein στην αρένα ηταν ανθρώπινα.
Σε αυτό το τουρ, αν δεις φωτογαρφίες από την αρένα, αφήνουν πάρα πολύ χώρο (σε σημείο να αναρωτιέσαι αν όντως είναι εξαντλημένα τα εισιτήρια ή όχι).
αν δεν ήταν τόσο αχανές το ΟΑΚΑ θα ήμουν πιο σίγουρος για κερκίδα. τώρα φοβάμαι μην είμαστε στου…βοδιού…
από την άλλη όμως, ζαχαρώνω καρεκλίτσα και μπυρίτα γιατί θα πάω εντελώς τουρίστας για την φάση
το έκανα στη Βαρκελώνη το 19… το καρεκλίτσα-μπυρίτσα ήταν πολύ καλό δε λέω… αλλά η απόσταση τεράστια και φυσούσε πολύ, ο ήχος σε ορισμένα τραγούδια ταξίδευε σε άλλες κατευθύνσεις και άκουγα τα μισά
είμαι πολύ προβληματισμένος, θα θέλει και η σύζυγος να έρθει και αρένα δεν τη παλεύει με τπτ
Εύκολη λύση, εσύ snakepit με την μικρή στον ώμο, και η σύζυγός κερκίδα με τις γυναίκες άλλων συμφορουμιτων
Το θέμα είναι σε περίπτωση κερκίδας, τι αξίζει πιο πολύ, πανω ή κάτω διάζωμα;
Περσυ coldplay ημουν πανω απο την πλευρα της σκηνής και ωφειλω να ομολογήσω το αποτελεσμα ηταν οπτικα φουλ εντυπωσιακό.
Βεβαια εδω παμε για την μουσικη κ οχι για τα φωτακια…
Βλεπω τον χαρτη του Μαικ, και εχω αποριες.
- Οι μαυρες κερκιδες αντιστοιχουν σε καποιο PL; Δεν ειδα τετοιο χρωμα.
- Αν δεν βρεις θεση κερκιδας αναμεσα στους πυλωνες, θα εχεις εμποδιο μπροστα σου.
- Ο κωδικος της HP ειναι αλλος απο τον κωδικο των Ταλικα;
οτιδήποτε μειώνει την απόσταση… άρα κάτω διάζωμα
απάντησα ανάμεσα στις γραμμές
Οπότε έχω κάτσει(σπάνια)σε τέτοιες συναυλίες, που η αδρεναλίνη είναι στο κόκκινο,το έχω μετανιώσει. Μιλάμε για Metallica.
Αν δεν υπάρχει θέμα υγείας, εγώ ψηφίζω αρένα.
Φυσικα και θα εχεις εμποδια μπροστα σου. Δεν θα καθισουν ολοι στην ευθεια του Χετ.
Ειδικα στο πανω διαζωμα μπορει να γινει πιο ασχημο. Σκεφτηκα μηπως οι “μαυρες” κερκιδες εχουν περιορισμενη ορατοτητα και να τις εχουν αφησει για το τελος της προπωλησης, αλλα για τις κεντρικες πανω δεν νομιζω να ισχυει.
στη φωτό έχεις ορατότητα πάνω από το 90% της σκηνές κλπ. σκέψου να είσαι 3 σειρά όμως, μπροστά μπροστά στις κολώνες και να βλέπεις μόνο σίδερο
Υπάρχει το σχέδιο με καλύτερη ανάλυση;;;
Δεν ξερω, αρχισα παλι να σκεφτομαι την αρενα. Ακομη και στα μπαρ να καθισεις, το viewing angle μπορει να ειναι πλεον πιο μικρο και να βλεπεις οκ. Καλα, δεν θα βλεπεις καποιον παιχτη στην αλλη πλευρα της σκηνης, αλλα… δεν ξερω, ισως λεω βλακειες.
Μήπως τελικά η άποψη να καθήσουμε σπίτι μας και να τους δούμε από dvd είναι η καλύτερη?
Δεδομένα!
Η κυκλική σκηνή στη μέση του γηπέδου είναι μεγάλο συν για όποιον σκέφτεται κερκίδα. Μειώνει δραματικά την απόσταση μεταξύ κερκίδας και σκηνής.
Το μόνο που θα απέφευγα είναι οι πρώτες 5-10 σειρές γιατί στο ΟΑΚΑ οι κερκίδες φτάνουν χαμηλά μέχρι το ταρτάν.
Στην αρένα είναι διαφορετική συζήτηση. Αν πας νωρίς σχετικά και είσαι από τους πυλώνες και μέσα οι πιθανότητες είναι να έχεις καλή ορατότητα για μεγάλο μέρος της συναυλίας. Ναι, θα υπάρχουν στιγμές που δε θα τους βλέπεις όλους, αλλά την έχουν συνηθίσει τη σκηνή και μοιράζουν το χρόνο τους. Από τους πυλώνες και πίσω είναι hit or miss. Επίσης, η σκηνή δεν είναι ισοϋψής. Τα σημεία που βλέπουν στα πέταλα είναι πολύ χαμηλά, η σκηνή είναι 1.50. Στα σημεία που βλέπουν στις κεντρικές θύρες είναι 3 μέτρα ύψος και αν είσαι στο κάγκελο δε βλέπεις τίποτα οπότε πας σε απόσταση 5-10 μέτρα από τη σκηνή.
Στο snake pit όπου και να γυρίσεις είναι γύρω σου. Και εκεί επιλέγεις αν θες να κάτσεις στο κέντρο και να έχεις 360 view ή να πας κοντά στη σκηνή και να θυσιάσεις κάτι για να τους δεις από πολύ κοντά όταν είναι σε εκείνο το σημείο.
Εμένα περισσότερο θα με προβλημάτιζε αυτό που λέει η ΗΡ ότι τα εισιτήρια θα τα λάβετε λίγο πριν την ημέρα του λαιβ για να μην γίνουν μεταπωλήσεις, δεσμεύοντας σε αν κάτι πάει πολύ στραβά να τρέχεις τελευταία μέρα να το πουλήσεις
οκ, πήραμε κι εμείς το ρίσκο τότε στο εξωτερικό, έτσι έγινε και τότε , αλλά κάπου σε αγχώνει αυτή η δέσμευση και μετά το πιθανό τρέξιμο
Επειδή κι εμένα με απασχολεί το πώς θα φαίνεται, έχω βρει ένα αρκετά κατατοπιστικό νήμα στο Reddit, που λέει εμπειρίες, με φωτό, και λοιπά παράπονα. Ένα διαγώνιο διάβασμα θα δώσει ίσως απαντήσεις
https://www.reddit.com/r/Metallica/comments/1f5fyyv/what_is_your_review_on_this_tours_stage_setup/
θα έλεγα πως κερκίδα κάτω διάζωμα κάπου κεντρικά και στη μέση (από θέμα ύψους) στην κερκίδα θα ήταν πολύ καλά. λίγο πιο μακριά μεν από τις φωτό στα γήπεδα (όχι αχανή στάδια). αλλά αν πέσεις πάνω σε καμιά κολώνα στο οπτικό σου πεδίο τη γάμησες…