Metallica OAKA 9/5/2026

Αν οι αγορές γίνονται μέσα από Ticketmaster , απ’το επόμενο δευτερόλεπτο που θα το αγοράσεις, θα μπορείς να το μεταπωλήσεις μέσα από την Ticketmaster ανεξάρτητα αν το έχεις στα χέρια σου ή όχι.

Το υποστηρίζει αυτό η ticketmaster στην Ελλάδα;

Δεν το υποστηριζει απ’ οσο ξερω, οχι. Επισης, το resale δεν ανοιγει μαζι με την προπωληση, ανοιγει σε επομενη φαση.

Ο κύβος ερρίφθη λαμβάνοντας υπόψη σχεδόν όλες τις παραμέτρους, με κυριότερη εκείνη της πιθανότατα τελευταίας εμφάνισής τους στα πάτρια.

Snake Pit it iz

james-hetfield-hetfield

9 Likes

Παρομοίως ,γι’αυτό θα κλείσω αρένα και θα περιφέρομαι από μπαρ σε μπαρ. Σίγουρα θα είναι πολύ χαλαρά προς τα πίσω (πιστεύω όσο χαλαρά ήμασταν το 22 στους μέιντεν στα μπροστά).

2 Likes

Κι εκεί τουρίστας είχα πάει και ήμουν στο μπροστά κομμάτι προς τα πίσω. Αλλά εκεί ήταν η κλασική σκηνή και με οθόνες αριστερά δεξιά. Βοηθούσε το σετ απ. Τώρα η συγκεκριμένη σκηνή δε βοηθάει για αυτό

3 Likes

Αν κατάλαβα καλά, θέλει και εγγραφή στο newsletter της High priority , θέλει και εγγραφή στην Ticketmaster;

1 Like

Ασε που στην αρενα είναι πιο εύκολη η πρόσβαση και στην τουαλέτα!!!

1 Like

Ναι και ναι. Για τη HP ήταν ομως μέχρι και 25/5. Για την Ticketmaster πρέπει να εγγραφείς πρώτα για να αγοράσεις και μπορείς να το κάνεις όποτε θέλεις.

Τεεεε;
Δηλαδή εγώ που εγγράφηκα σήμερα, τζίφος;;; Δεν έχει κωδικό για μένα;
Θα πρέπει να περιμένω να μπω στις 30/5 με την πλέμπα;

1 Like

Το πιθανότερο ναι, πας παρασκευή

:cry: :cry: :cry:

Πουλαω κωδικους ΗΡ για 5 ευρω τον εναν.

4 Likes

έχουμε φιφθ μεμπερ κυριος

2 Likes

ΕΝΔΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΓΟΡΙ μου

1 Like

Θέλω έναν dell αν υπάρχει

4 Likes

Η ελευθερη αγορα θα μου φαει 10% αυριο για την αγορα εισιτηριων. Ας βγαλω κι εγω κατιτις.

Εσυ εισαι σε αλλη ηπειρο και ημισφαιριο, αμφιβαλω αν θα εισαι ξυπνιος εκεινη την ωρα. Δεν μετρας.

Ο μονος που θα παρει δωρεαν κωδικο.

1 Like

μέχρι να ξυπνήσω εγώ , ίσως έχει ξεμπλοκάρει και το σαιτ :wink:

1 Like

Κατάλαβα.
Δέκα το βράδυ με βλέπω να το παίρνω.

1 Like