τέλοοοςς. τα απλά snakepit
frantic έχει μείνει;
βλέπω μόνο δύο one
Two δηλαδη
Ναι γιατί έγραφε πως στις 10 θα μας βάλουν όλους σε τυχαία σειρά αναμονής! Τυχερός ήσουν! Πήρες καλή σειρά
Άντε, να δούμε πόσα πήρανε τα μποτάκια τώρα.
αφού τα καταπολέμησαν!!
Γιατί το λες αυτό;;
Αν μπει δεύτερη μέρα νωρίτερα (δεν θα μπει αλλά λέμε), να ξέρεις θα είναι πολύ καλύτερα.
Εγώ τί θα έκανα… Επειδή η Πέμπτη είναι δύσκολη μέρα (εργάσιμη) και δεν εξυπηρετεί πολύ κόσμο (κυρίως επαρχία), εγώ θα πούλαγα τα εισιτήρια του Σαββάτου κανονικά στη τιμή τους και θα έβγαζα Πέμπτη, όπου θα είχε χαλαρά 50-60.000 κόσμο και όχι 90 που θα έχει το Σάββατο. Το αποκλείω να γίνει sold out η δεύτερη μέρα αλλά θα έχει μία πληρότητα στο 75%, όσο πρέπει να είναι πιο άνετα ο κόσμος
Υποθετικά όλα αυτά, γιατί δεν το βλέπω για δεύτερη μέρα
Καλό αυτό!
Απλά όταν είναι διπλο ή τριπλό λαιβ θέλω να είμαι σίγουρα στο πρώτο. Έχει καλύτερο παλμό
στο πρώτο ανακοινωμένο ή στο πρώτο ημερολογιακά;;
πόσα να έχουν πουληθεί άραγε ;
Ήμουν μέσα 12και κάτι, ενώ είχα στο καλάθι 2 εισιτήρια , μέχρι να σκεφτώ πιο θα πάρω, μου έβγαλε να αποδείξω ότι δεν είμαι και δεν λύνονταν με τίποτα.
Μετά με πέταξε έξω. Είχε πολλές θύρες με ολόκληρες σειρές, ειδικά πορτοκάλι. Δεν μπορεί να εξαντλήθηκαν όλα αυτά σε 5 λεπτά.
Μας δουλεύουν.
Για όσους ελπίζουν μια έγκυρη πλατφόρμα είναι το ticketswap για μεταπώληση και δεν μπορεί ο πωλητής βάλει πάνω από 20% καπέλο και είσαι σίγουρος ότι θα δεις συναυλία και δεν θα είναι κανένα μουφα εισιτήριο.
Αλλά ακόμη και σε αυτή την ελάχιστη πιθανότητα μπορείς να πάρεις τα λεφτα σου πίσω
Ok προς το παρών μόνο 86 άτομα ζητάνε εισιτήριο από αυτούς δεν θα μπορέσουν να πάνε
Κάνω κλικ στον χάρτη και δε γίνεται ΤΊΠΟΤΑ
Τελειώσανε;;;
Εγώ ξύπνησα στις 10 και άρχισα να παίρνω απανωτά τηλέφωνα, αλλά ήταν κατειλημμένο. Όταν το μυρίστηκα ότι θα με πάει έτσι, έβαλα τη μαμά μου να παίρνει και ξανακοιμήθηκα. Μετά από 2,5 ώρες εξακολουθεί να είναι 'κατειλημμένο '…αμφιβάλλω πλέον.
Sold out λένε…
Δεν γίνεται να μην βγουν κι άλλα στην πορεία…νομίζω