Metallica OAKA 9/5/2026

Πλήρωνα και για 2η μέρα.Ειδικα αμα ειχαν Pantera support που δεν τους εχω δει ποτε

Αυτό θα είναι γαϊδουρια για τους υπόλοιπους που δεν κατάφεραν να κλεισουν και επίσης πόσα λεφτά έχουν πια να ξοδέψουν για να πάνε και την υποτιθέμενη 2η,ούτε die hard fans δεν τα κάνουν αυτά.:woozy_face::stuck_out_tongue:

Το ψήνω να γίνω λίγο ακόμα φτωχότερος

2 Likes

Αν έρθουν οι Maiden και πάθω το ίδιο, θα πάθω υστερία!!!

ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΗΝΤΕΝ ΓΤΧΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ :bangbang:

1 Like

Πιστεύω άνετα υπάρχουν κάμποσες εκατοντάδες που και θα το έκαναν, και την οικονομική ευχέρια έχουν.

Καλά, αν βγει και καμιά βρώμα για διαφορετικά set-lists τις δύο μέρες; Ουουουου, εκεί να δεις.

1 Like

Αν πούνε για no repeat εκεί είναι που θα γίνει και δεύτερο sold out σε λίγες ώρες :laughing:

ΑΝ υπάρξει δεύτερη μέρα θα είναι μόνο στα πλαίσια του No Repeat weekend. Δηλαδή 2 εντελώς διαφορετικά σετ λιστ και τα “hit” (Sandman, Puppets, One, Seek, Nothing Else Matters) σπασμένα ανάμεσα στις 2 μέρες.

5 Likes

Αν τελικά πάμε για 2η ημερομηνία να δω τι θα γίνει με τα νέα εισιτήρια αφού στα no repeat weekend αγοράζεις και για τις 2 μέρες μαζί και μετά βγαίνουν αν θες να πάρεις για τη 1 μέρα.Εχω στο μυαλο μου πολυ κοσμο που θα παρει και για τη δεύτερη

Έλληνες οπαδοί Metallica τώρα:

9vuoqo

9vuou4

11 Likes

Εγώ πάντως πηγαινα και δεύτερη μερα, 15 διαφορετικα τραγούδια το λες καλο deal

9 Likes

Ιδια αναλογια ειναι, 10 ευρω το τραγουδι. Αλλο ενα 150αρι θα σκασεις.

Ακουω αυτο με την εξτρα μερα. Εισπρακτικα θα ειναι επιτυχια, αλλα εμπορικα το να βαζεις μια μερα οποτε να’ναι + το γεγονος οτι δεν θα υπαρχει δυνατοτητα για διπλα εισιτηρια, οπως στις αλλες no repeat πολεις, ειναι ενα θεματακι. Μικρο, αλλα ισως ειναι. .

Για εμενα καλυτερα, διοτι σε ενδεχομενη δευτερη θα κοιταξω για εξεδρα, αλλα τα λεφτα ειναι πολλα σε καθε περιπτωση.

2 Likes

Ε προφανως ιδια λεφτα είναι αλλα εγώ παω για την εμπειρια οχι για τις πληροφορίες

3 Likes

φαντάζομαι πως αν (ΑΝ) μπει δεύτερη μέρα θα δοθεί αρχικά η δυνατότητα στους κατόχους εισιτηρίων να αγοράσουν και για αυτή σε μειωμένη τιμή (με λίγα λόγια με τιμές διημέρου όπως ισχύει σε no repeat πόλεις). Και όσα μείνουν αδιάθετα θα τεθούν προς πώληση λίγο αργότερα.

4 Likes

Μπορεί και να υπάρχει δυνατότητα για διπλα εισιτήρια. Ισως η τιμή για να πάρεις καινγια δεύτερη να εχει καποια έκπτωση.

Εχετε δικιο, δεν το σκεφτηκα.

Τα τυπικά μένουν για τη 2η μέρα.
Περιμένουμε ανακοινώσεις.

Αν είναι να ανοίξει η 2η μέρα απλά για να πάρουν και 2ο εισίτηριο όσοι ήδη έχουν, και οι υπόλοιποι να πάρουμε πάλι τον πούλο με την κωλο-τικετμαστερ, τότε να μην ανοίξει ποτέ η 2η μέρα!

Λογικά της δεύτερης ημέρας, αν υπάρξει, θα ξεκινάνε από 500€ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

προφανώς ίδιες τιμές θα έχει
Μία μέρα μου φτάνει προσωπικά
Να δούμε και κανένα άλλο συγκρότημα
Άλλωστε ότι και να παίξουν θα γαμάει

Εκατοντάδες…?

1 Like