Και να πουμε επισης, πως χωρις τους φασαιους που θα πανε την πρωτη μερα, η Αθηνα δεν σηκωνε δευτερη μερα Metallica.
Κρίμα για όλους εμάς που δεν τους είδαμε ποτέ.
Γιατί ποιος θα ρισκάρει να πάρει από viagogo ας πούμε. Φαντάσου να έχεις σκάσει 300 και να μη μπεις, μια βόλτα στο,trustpilot να διαβάσετε ιστορίες και θα καταλάβετε.
Καλύτερα να χάσω τη συναυλία, παρά να τα σκάσω πολλαπλάσια σε μαυραγορίτες! Να τους μείνουν απούλητα και να τα βάλουν στον κ… τους!
Ο,τι είπε ο @St_Anger
Θεωρώ ότι καλύτερα να ψάξουμε εισιτήριο μέσω φίλων / γνωστών/ ατόμων από το φόρουμ.
Μην κάνετε την αρρώστιά σας για τη μουσική πενηντάρικα για τους “έξυπνους”.
Είπατε τη μαγική λέξη και με κάνατε summon
VIAGOGO ούτε στον εχθρό μου. Αν πάρετε κάτι από αυτούς, υπάρχει τρόπος να πείτε ότι είναι διαδικτυακή απάτη και να πάρετε τα λεφτά σας πίσω
Manos out
Ρε υπομονή λέμε. Θα βρεθούν εισιτήρια για όποιον θέλει πιστεύω.
δοκιμαστε και την εφαρμογη ticketswap
ειναι οτι πιο εγκυρο σε μεταπωλησεις εισιτηριων. εχω παρει και εχψ δωσει χωρις προβληματα και μπορεις να αυξησεις την τιμη του εισιτηριου μεχρι 20% της αξιας του.
επιβεβαιώνω, ειχα παρει τικετ για Αγγλια και εμεινα ευχαριστημενος
Εχω πουλησει και εχω αγορασει απο ticketswap, μια χαρα ειναι. Εγω πιστευω οτι οταν πλησιασει η συναυλια μπορει να βγουνε εισιτηρια και απο την τικετμαστερ.
Πιστεύω πως θα γίνει όπως ακριβώς έγινε και Coldplay που ξαφνικά λίγο πριν ενώ και οι 2 μέρες ήταν sold out άνοιξε εκ νέου προπώληση με αρκετά εισιτήρια.
Η αδερφή μου αγόρασε εισιτήρια στη τιμή τους λίγες μέρες πριν την συναυλία των Coldplay μέσω ticketmaster. Προφανώς ήταν η καβάτζα της διοργανώτριας εταιρείας ή αυτά που μείνανε απούλητα από τις εναλλακτικές πλατφόρμες.
Γενική παρατηρήση: Η συναυλία είναι σε 11 μήνες. Ακόμα και εγώ ο ίδιος που έχω αγοράσει εισιτήριο, δεν ξέρω αν θα πάω (που λέει ο λόγος). Αν δεν πάω προφανώς θα το δώσω σε φίλο ή σε γνωστό ή ακόμα και εδώ μέσα και εννοείται στη τιμή του. Ψυχραιμία και υπομονή.
Ψύχραιμοι είμαστε… προς το παρόν (σε 11 μήνες δεν ξέρω )
Προσωπικά έχω σκεφτεί και plan B, plan C δεν το βάζω κάτω, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Αλλά συνεχίζω να είμαι… madly in anger with μαυραγορίτες, που στέρησαν εισιτήρια από πολλούς metalli-fans μόνο και μόνο για να βγάλουν λεφτά, στους οποίους εύχομαι όχι τα καλύτερα φυσικά
Flame post
Και καποιοι που τους εχουμε δει 2-3 φορες σου λεμε οτι δεν χανεις και τιποτα ιδιαιτερο,οποτε μην στενοχωριεσαι…
Και καποιοι που τους εχουμε δει 9 φορες συνολικα, μπορουμε να πουμε πως αν και μια συναυλια Metallica ειναι παντα εξωφρενικα υπεροχη εμπειρια, στην παρουσια περιοδεια ισως να ειναι λιγο λιγοτερο υπεροχη απο οτι ολες τις προηγουμενες, κυριως λογω του στησιματος της σκηνης.
επιβεβαιώνω κι εγώ για Coldplay , είχα μια φίλη από τη σχολή πολεμικών τεχνών που πήγαινα που κλαιγόταν ότι έχασε την ευκαιρία, σκάνε λίγες μέρες πριν εισιτήρια στην τικετμαστερ και την ειδοποίησα να αγοράσει .
Θα γίνει και με Μεταλλικα αλλά μαλλον θα πρέπει να τραβήξεις καρτα όπως ο Λουκι Λουκ το περίστροφο
Ή οπως ο Het έπαιζε στα 80s το battery
Όπως τα είπαν οι προλαλήσαντες. Συμπληρώνω και τους Rammstein που “ξαφνικά” εμφανίστηκαν εισιτήρια από την τικετμάστερ.
@pantelis79 και @volbeat λαμβάνω σοβαρά υπόψη αυτά που γράψατε.
Το θέμα είναι πόσες μέρες πριν θα βγουν τα εισιτήρια.
Γιατί εμείς που θα είμαστε μακριά, αν προσπαθήσουμε να βρούμε εισιτήρια για Aegean/ Sky Express δέκα μέρες πριν, θα τα πληρώσουμε ακριβότερα από τα εισιτήρια της συναυλίας…
Το ακριβότερο ναύλο (όχι business), συνήθως έχει όσες αλλαγές θες ή και ακύρωση (με μια μικρή ποινή, νομίζω η ετζίαν είναι 23ευρώ). Θα μπορούσες να το κλείσεις από τώρα το αεροπορικό τζογάροντας λίγο και αν δεν κάτσει, απλά το ακυρώνεις ή το βάζεις για άλλο προορισμό.