Τα εισιτήρια δεν εμφανίζονται “ξαφνικά” είναι αρκετά στάνταρ διαδικασία. Βάση των προδιαγραφών της σκηνής δίινουν οι εκάστοτε αρχές άδεια για ένα αριθμό εισιτηρίων GA που όπως είναι λογικό είναι βάση συντηριτικών εκτιμήσεων (γιατί να αυξήσεις τα εισιτήρια γίνεται, να ακυρώσεις εισιτήρια που ήδη έχουν κάτοχο δε γίνεται). Όταν στηθεί η σκηνή 2-3-5-10 μέρες πριν κάνουν επιθεώρηση (κατά βάση η πυροσβεστική) και δίνει άδεια για παραπάνω εισιτήρια. Γίνεται σε όλο τον κόσμο και έτσι βγαίνουν 3-4-5.000 εισιτήρια επιπλέον που είναι άλλωστε πάντα GA και όχι κερκίδων.
Αλλαγή προορισμού δεν επιτρέπεται.
Μόνον δρομολογίου για την ίδια αφετηρία και τον ίδιο προορισμό.
Βεβαίως και επιτρέπεται, το έχω κάνει πολλές φορές.
Σωστός!
Πάντως, στους Rammstein τα επιπλέον εισιτήρια είχαν βγει κάνα τρίμηνο νωρίτερα.
Μάλλον όχι σε πτήσεις εσωτερικού.
Είχα εισιτήριο για Αθήνα - Ρόδο - Αθήνα το οποίο το έκανα Αθήνα - Βερολίνο - Αθήνα. Απλά θέλει τηλέφωνο, δεν γίνεται από το site.
Κάτι έψαχνα τις προάλλες στο chatgpt και λέω μετά να ρωτήσω αν μπορώ να βρω εισιτήρια για τη συγκεκριμένη συναυλία κλπ… η απάντηση ήταν ότι φυσικά μπορώ να βρω και μάλιστα με παρέπεμπε σε περασμένες ημερομηνίες προπώλησης τεχνητή βλακεία
Το πρώτο που τη ρωτάω είναι αν περίμενε αυτή την ανταπόκριση από το κοινό για τους Metallica , που θα έρθουν τον Μάιο του 2026 και είναι sold out, έχουν πουλήσει 76.000 εισιτήρια.
Οπότε αν ισχύουν αυτά που λέει η κυρα Νανα, υπάρχει περίπου άλλο ένα δεκάρικο εισιτήρια διαθέσιμο.
Πώς βγαίνει αυτό το συμπέρασμα αριθμητικά; Ξέρουμε μέγιστη χωρητικότητα στο οακα για τη δεδομένη σκηνή;
69.500 οι καθήμενοι. Η αρένα (γήπεδο + στιβος), αφαιρώντας το εμβαδόν της σκηνής και των πύργων, δεν υπάρχει περίπτωση να χωράει λιγότερους από 15.000.
Μακάρι να έμειναν τόσα, να ελπίζουμε…
Strange Déjà Vu
πήρα θέση
μάλλον επειδή είχα πάρει 6 στην αρχική προπώληση;;
Ναι, γι’ αυτο δε σε αφηνει.
Άδειασε καλάθι και ξαναγεμισε??
Εγώ πάντως τσίμπησα άλλο ένα αρένα που ήθελα, όλα κομπλέ
την πάτησα…
αν κάποιος δεν έχει φτάσει το όριο! δίνω προκαταβολή και κερνάω και μπύρες!
πηρα πολυ ευκολα δυο για εναν φιλο μου!!
εχει πολυ αρενα.
γενικα επεσε ακυρο σε πιστωτικες απο οτι καταλαβα!!!