Metallica OAKA 9/5/2026

Πάει ολοταχώς για Λυκαβηττό

1 Like

“Δυστυχώς λόγω καθυστέρησης των εργασιών οι συναυλίες των Metallica και των Iron Maiden δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η μόνη εναλλακτική λύση προτάθηκε από τον δήμαρχο του Βόλου Αχιλλέα Μπέο. Η πρόταση αυτή αφορούσε κοινή συναυλία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με το πρώτο σετ να γίνεται από τους Metallica και το δεύτερο από τους Iron Maiden. Στο encore θα παίζουν εναλλάξ κομμάτια.”

4 Likes

Θα παίξουν πυξλαξ κομμάτια

19 Likes

κάτι που δεν είναι και απίθανο στο doodle των Metallica.

Μονο αν παιξουν το Πυξ Λαξ Νταξ των Rotting Christ!

4 Likes

σιγά τους μεταλλάδες

1 Like

Τα εχουν μαζεψει ρε επειδη εφαγαν κραξιμο

1 Like

Βλέπω χτες ένα όνειρο, εφιάλτη κανονικό δηλαδή…
Είναι η βραδιά της συναυλίας, αλλά έχει γίνει κάποια αλλαγή και αντί για το ΟΑΚΑ, γίνεται σε μια μικρή σκηνή, σε ένα μικρό ανοιχτό μέρος. Είμαι μαζί με άλλους τυχερούς που κάθονται ακριβώς πάνω στη σκηνή λίγο πριν τη συναυλία… ο Χετφιλντ κυκλοφορεί από πίσω μας με ένα μωρό αγκαλιά (πότε πρόλαβε να ξαναγίνει μπαμπάς με τη νέα του γυναίκα; ). Ο κόσμος λιγοστός από κάτω, σαν να ξενέρωσαν με την αλλαγή του μέρους της συναυλίας… αρχίζει να βρέχει κιόλας… κάποια στιγμή ξεκινάνε με το πρώτο τραγούδι (δεν θυμάμαι ποιο) και μετά σταματάνε και φεύγουν! Η συναυλία λέει ακυρώνεται τελικά…!!!
Ξύπνησα και ευτυχώς ήταν απλά ένας εφιάλτης…

6 Likes

Ψάχνω στον Καζαμια αλλά δεν εχει κάτι σχετικό.

1 Like

Σήμερα έρχονται τα εισιτήρια θυμίζω.

1 Like

Έχουμε ιδέα αν θα ανοίξουν τον διαγωνισμό για το snake pit για τα 5th members;
(ή αν υπάρχει όποια άλλη ιδέα για τέτοιο εισιτήριο πέρα από Cosmote, ευπρόσδεκτη…)

Θα το μάθουμε λίγες μέρες πριν από τη συναυλία, όχι νωρίτερα. Εν τω μεταξύ, μην κάνετε στο google αναζήτηση “metallica athens” και δείτε τι βγάζει το AI και τρομάξετε :joy:

4 Likes

Τα επιπλεον εισητηρια ειναι επιβεβαιωμενα οτι θα παιξουν? Απο βδομαδα δλδ τυπου να περιμενουμε ανακοινωση κατι?

1 Like

Γι αυτό έχουν πάει οι μνήμες RAM στα ύψη;;;;

1 Like

Ήρθαν τα τικέτα.

2 Likes

Δε βλέπω τπτ ακόμα

2 Likes

Ομοιως, δεν εχω ουτε εγω ακομη τπτ. Θα ερθουν σε batches

Μας ξανάρχονται ένα - ένα
(Εμένα δε μου 'ρθανε) :joy:

2 Likes

'Ηρθε, εντάξει είμαστε

4 Likes

Που είναι γμτ?:japanese_goblin: Αληταραδες,μέχρι τις 21:00 να τα έχετε στείλει.