Metallica OAKA 9/5/2026

Τώρα που έρχονται τα εισιτήρια, αν κάποιος τελικά δεν μπορέσει να πάει και έχει εισιτήριο στην αρένα ας μου στείλει :v:

Ήρθε, ήρθε,ήρθε , ήρθε,ήρθε ήρθε ήρθε ήρθε ήρθε
Τόση προσμονή ούτε για το δώρο Χριστουγέννων

Ηρθε το πρωτο, περιμενω αλλα 4 :roll_eyes: Ενα για τον καθε Ταλικα.

Η μία τριάδα ήρθε σε μένα, περιμένω και τη δεύτερη

Η Ρ Θ Ε :smiling_face_with_three_hearts:

Αργησε αλλα επιτελους,ηρθε! :face_with_symbols_over_mouth:

Ηρθε ολο το πακετο. Καλη μας διασκεδαση.

1 Like

Ανεβαστε τα barcodes σας ρε παιδια να επιβεβαιωσουμε κι εμεις οτι τα πηρατε… :smiling_imp: :laughing:

9 Likes

Με τη παραδοση των εισιτηριων παντως, εχουν εμφανιστει πολλα και στο ticketswap.
Μ/Ο 300 αρενα :stuck_out_tongue:

Μαύρο στους μαυραγορίτες! Να τους μείνουν στα χέρια!
Καταλαβαίνω την απελπισία όσων δεν μπόρεσαν (εξαιτίας των μαυραγοριτών) να αγοράσουν εισιτήριο, κι εγώ στην ίδια κατηγορία ήμουν. Αλλά ακόμα κι αν δεν έβρισκα τελικά εισιτήριο, θα προτιμούσα να χάσω τη συναυλία, παρά να δώσω έστω ένα ευρώ στα καθίκια!

17 Likes

Ποια ήταν η κανονική τιμή της αρένας μαζί με τα έξοδα ticketmaster πριν ξεπουληθούν; Δυστυχώς ούτε εγώ πρόλαβα να πάρω πριν ξεπουληθούν :frowning:

Μαζι με τις κρατήσεις 149,75

2 Likes

Ξεκινάνε κάτι επιδοτούμενα προγράμματα ΔΥΠΑ από αύριο για 750 ευρώ - πολλά από αυτά θα πάνε για μαύρα τικετα :sweat_smile:

1 Like

Δεν υπήρχαν τέτοια πριν το black album

13 Likes

Στο μεταξύ, το ticketswap δεν υποτίθεται ότι βάζει άνω όριο στο καπέλο του πωλητή; Τώρα βλέπω ότι είναι 20%, άρα θα έπρεπε να είναι 179,70€ (αν εξαιρέσεις κάποια που έχουν early entry ξέρω γω).

2 Likes

Βαζει, ναι. Δεν ξερω ομως με ποιον τροπο ελεγχει την αρχικη τιμη που δηλωνεις.

2 Likes

Έκανα report για violation των terms & conditions, μήπως βοηθήσουμε τον κόσμο που δεν έχει το εισιτήριο, μην γίνουμε μαύρη αγορά.

All the arena tickets listed here are over 190% of the initial price, but you state you only allow 120%. I’ve bought with original price: € 125 EUR + FEE € 18,75 = € 143,75 https://www.ticketswap.com/concert-tickets/metallica-athens-oaka-olympic-athletic-center-of-athens-2026-05-09-CXCYuvmzQHiS7cHvLW4ch/regular-tickets/5620971

Ανέβασα και το μέρος του εισιτηρίου μου που τα αναγράφει.

14 Likes

149,75 το πήρες, είναι και το 6ευρο της δικής μας ticketmaster. Καλά έκανες :smiley:

2 Likes

8 Likes

Περιμένεις μια βδομάδα πριν που θα τους μένουν στα χέρια και τα παίρνεις στην αρχική ή παρακάτω αν έχεις υπομονή

1 Like