Metallica OAKA 9/5/2026

Έκανα και εγώ report και βλέπω τα αφαίρεσαν όλα εκτός από τα platinum

5 Likes

Έχει δύο listings για τη συναυλία, έχω παρατηρήσει. Μάλλον θέλει report και στα δύο. Το είδα κι εγώ ότι αφαιρέσανε τα υπερτιμολογημένα εισιτήρια.

2 Likes

Αυτά που είδα ότι έχουν μείνει είναι 2 platinum, δεν ξέρω αρχικές τιμές για να καταλάβω αν είναι υπερτιμολογημένα ή όχι.

Για το ticketswap λέμε. Μέχρι 20% πάνω επιτρέπεται, αλλά μάλλον κάποια “τρύπα” είχαν βρει και τα έδιναν παραπάνω. Επίσης “platinum” δεν νομίζω να υπήρξαν ποτέ στην ελληνική προπώληση, δεν υπάρχει dynamic pricing.

Η τρυπα που βρισκουν συνηθως οι εταιριες σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι “το ξερουμε οτι ειναι παρανομο και ελπιζουμε να πιασουμε αρκετα θυματα μεχρι να το προσεξει καποιος”.

Πετσοκοψε το rocking ολους τους μαυραγοριτες ! :star_struck:
Αντε μπας και δουμε νορμαλ τιμες τωρα.

8 Likes

Παιδιά να ρωτήσω κάτι χαζό; Φυσικές κόπιες ούτε γι’ αστείο έτσι;

ισως να μοιραζουν αναμνηστικα εισητηρια οπως στο release.

1 Like

Μακάρι!

Έκλαψα

13 Likes

Slightly off-topic:

Δίνω το εισιτήριό μου για το live στην Bologna, 3 Ιουνίου, όσο το πήρα. Είναι σε θέση καθήμενων, ακριβώς στο κέντρο.

Σε λίγες μέρες αρχίζει το official resale στο Ticketmaster αλλά σκέφτηκα μήπως το θέλει κάποιος από εδώ πρώτα.

Άντε δέκα μέρες ακόμα…πρόβλεψη setlist

Creeping Death
For Whom the Bell Tolls
Fuel
Memory Remains
If Darkness Had a Son
Lux Aeterna
Moth Into Flame
Wherever I May Roam
Sad but True
The day that never comes
Nothing Else Matters
One

Master Of Puppets
Enter Sandman
Seek and Destroy

2 Likes

νομίζω είσαι πάρα πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

3 Likes

πω πω πολύ προβλεπέ σετλιστ
τόσο προβλεπέ που με ενοχλεί

1 Like

φαντάζομαι η φάση με το timetable θα είναι:

16:00 πόρτες
18:30 Knocked Loose (30 λεπτά;)
19:15 Gojira (45 λεπτά;)
21:00 Metallica (90 λεπτά;)

?

Θεωρώ δεδομένο ότι οι Gojira θα παίξουν μία ώρα.Metallica μπορούν να βγουν και 21.30.Και δεν είναι 90 λεπτά καθαρά το show τους, είναι σίγουρα ένα τέταρτο παραπάνω.

νομίζω ότι στις 23:00 θα πρέπει να έχει σχολάσει το πανηγύρι

Οι Metallica παιζουν γεματο διωρο (το εχουν ριξει απο τοτε που ηταν 2:15). Βασικα αποκλειεται να παιξουν λιγοτερο απο 1 ωρα και 50 λεπτα στην χειροτερη.

Με βαση τα πιο προσφατα τους σετλιστς απο τις συναυλιες σε Μεση Ανατολη και Ωκεανια, εισαι μαλλον οντως παρα πολυ κοντα. ΑΛΛΑ, θα πω οτι γενικα η μπαντα οταν εχει διαφορα legs σε καποια περιοδεια, συνηθως αλλαζει 3-4 τραγουδια απο το ενα leg στο αλλο, και εχει περασει σχεδον ενα εξαμηνο απο αυτες.

Οποτε εγω θα κανω την προβλεψη οτι εκτος απο ολα τα στανταρακια (Master, One, Creep, Sad, Sandman, Nothing, Bellz), τα 2-3 απο το 72 Seasons και τα Fuel & Memory που θεωρω σιγουρακια, θα ακουσετε ισως κανα Blackened, Breadfan, Damage (!)

3 Likes

Μπα, 9:30-11:30 περιπου θα ειναι οι Mets.

2 Likes

στην ελλάδα τα curfews είναι σαν τα sold out. Ελαστικά (στην καλύτερη), ανύπαρκτα (στη χειρότερη)

1 Like