Metallica OAKA 9/5/2026

Το sold out μια χαρα θα ειναι το συγκεκριμενο.

Το ψήνω ασχημα κατι απο load αλλά και κάτι διαφορετικό απο reload , ειδικα τωρα που ετοιμάζουν και το box.

Αλλα και ενα whiskey in the jar θα γούσταρα παρα πολύ!!!

1 Like

εισιτήρια δε βγήκαν τελικά πάντως !

1 Like

Θα φύγω στο encore :stuck_out_tongue:

Blackened λατρεύω είναι από τα αγαπημένα μου Metallica και λάιβ βγαίνει τούμπανο. Για τα άλλα δύο δεν καίγομαι. Προτιμώ το ομώνυμο από st anger αλλά νομίζω δε το έχουν παίξει σε αυτό το τουρ.

Ελπίζω λόγω των 40 χρόνων του MOP και των 30 του Load να έχουμε κάτι διαφορετικό και λίγο σπάνια γενικότερα παιγμένο τραγούδι πχ the thing, disposable ή damage ή/και κάποιο bleeding ή outlaw

Άμα παίξει disposable heroes θα με βρουν ξαφνικά και κατά λάθος στο snake pit

2 Likes

Καλησπέρα σε όλους!
Αν υπάρχουν 2 διαθέσιμα εισιτήρια για αρένα ή για κερκίδες πάνω διάζωμα στις θύρες των 145€ ενδιαφέρομαι. Ακόμα και για 1 εισιτήριο ή 1+1 (αρένα-κερκίδα).
Μόνο από ενεργά μέλη του φόρουμ, όχι αλεξιπτωτιστές και στην τιμή τους (πληρώνω και την προμήθεια, δηλαδή 150€).
Φυσικά τέτοιες περιπτώσεις όπως στη φωτογραφία μην μπείτε καν στον κόπο… :joy:

4 Likes

Μου θυμίζουν κάτι τύπους που πούλαγαν εισιτήρια έξω από τα γήπεδα τις δεκαετίες του '80 και του '90.

1 Like

16 Likes

Εν τω μεταξύ παίζει η τελευταία φορά που μπήκα στο ΟΑΚΑ να ήταν το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 3-1, με γκολ του ΜΠΟΡΕΛΙ :smile:

5 Likes

Αν έχεις εισιτήριο για κερκίδες παίζει να μπορέσεις να βρεθείς στην αρένα αφού μπεις στο στάδιο;

Όχι φίλε μου

1 Like

Η θύρα 3 είναι στο “πέταλο” προς τη λεωφόρο Σπύρου Λούη, σωστά;

Οχι. Πεταλο-κορνερ ειναι, αλλα απο την πανω μερια.

1 Like

Σαραβάκος στο κόρνερ και ΓΚΟΛΛΛΛ

στο μεταξυ παλι καλα που δεν ηταν εχθες το βραδυ η συναυλια γιατι θα τον ειχαμε δαγκωσει ασχημα τοση ωρα στο οακα , επόμενο σουκου θα πρεπει να νορμαλ θερμοκρασιες μαιου…

2 Likes

Λογικα θα παιξει δερματινάκι γιατι οταν πεφτει ο ηλιος ζοριζει λιγο η θερμοκρασία. Ειδικά για εμας που θα ειμαστε ψηλά κερκίδα.