Ειναι στο κεντρο της Αθηνας βλέπω.
Αφορα μονο τους κατόχους εισιτηρίων?
Όχι.
ο Λαρς σου επιτρέπει να τον πληρώσεις και χωρίς να τον δεις στη συναυλία
Συγγνώμη που αμφέβαλα ![]()

Ξερουμε απο cd και κυρίως βινύλια τι συνηθως φερνουν?
ATHENS ![]()
The #M72Athens Pop-Up Shop opens Friday!
Each M72 Pop-Up Shop will feature its own splatter vinyl edition of 72 Seasons, as well as a completely exclusive screen-printed poster, event tee, and skateboard designed by some of your favorite artists.*
Premium items, including new Deathbones x Metallica jewelry featuring fan-favorite art and tour-exclusive football jerseys, will be available alongside all the staples you’ve come to expect, including a full selection of new and classic merch and Metallica-branded YETI products! The European run of Pop-Up Shops will also see the return of the sale rail with loads of bargains to be had.
Don’t forget to pick up an #M72FanCard during your visit for a chance to win awesome prizes, including Snake Pit passes!
FRI & SAT: 8:30 AM - 8 PM
SUN: 8:30 AM - 6 PM
PIREOS 100 | ATHINA 118 54
*There will be a limited daily quota of vinyl, posters, and skateboards on sale, and each will be limited to one per customer.
Θα έλεγα κυρίως σε αυτούς που δεν έδωσαν το 150ρι να έχουν την ευκαιρία να δώσουν κι αυτοί κάτι (τουλάχιστον ανάλογο)
![]()
Οπλιστείτε με υπομονή και χρήματα γιατί δεν χορταινεις εκεί μέσα . Από τα καλύτερα νέα το pop-up
Βλεπω επιασαν δουλεια οι MEREMETALLICA
Εκτός απο το pop up store υποθέτω θα παίζει merch και στο στάδιο καπου την ημέρα του λάιβ; Επειδη δεν εχω εικόνα, συνυθως ειναι στον χώρο της αρένας;
Θα έχει σε 2-3 διαφορετικά μέρη στο γήπεδο. Και έξω και μέσα. Στην αρένα δεν νομίζω ότι θα έχει κάτι τέτοιο.
Το ιατρείο για τα νεφρά θα είναι μέσα στα μαγαζιά?
Βγήκε το πρόγραμμα. Σχολάω 07:00 από δουλειά και παίζει ρεπό, καφές άραγμα στην αλλαγή βάρδιας για κανά μισάωρο, μετρό Κεραμεικός, ανάληψη μετρητών, ψώνια και εορτασμός αυτών με τσίπουρα κάπου παραδίπλα. 11-12 θα μαι δαβλί.
Παίρνει και κάρτες ο Λαρσάκος ![]()
Θέλω να μου δώκει ρέστα ο κοντός.
αχαχαχαχαχα.
Εγώ προσωπικά δίνω και άλλα όργανα και μάλιστα δεν ζητώ τίποτα ως αντάλαγμα
Με τις οποιες θα πληρωνει 4% παραπανω ο καταναλωτης απο οτι σε μετρητα, οπως σε καθε τι μετα τον COVID, γιατι καπιταλισμος εισαι. Και αυτα που τους τρωει η τραπεζα, πρεπει να τα πληρωνει ο καταναλωτης. Βεβαια επειδη θα πουλανε επι ευρωπαικου εδαφους, δεν ξερω τι παπαρια θα παιζει με τους φορους και με αυτες τις χρεωσεις. Σιγουρα ολα θα πανε υπερ της τσεπης του Λαρς παντως.
Θα ειναι απιστευτα μαγικη βραδια. Δεν ζηλευω καθολου για το λαηβ καθεαυτο με τοσες φορες που τους εχω δει, αλλα ζηλευω αρκετα που θα εχετε την ευκαιρια να τους δειτε με ολους τους φιλους και γνωστους στον ιδιο χωρο και θα μοιραστειτε την εμπειρια. Εντωμεταξυ θα πανε ολοι οσοι ξερω και ζουν στην Ελλαδα. Συμπεριλαμβανομενης της αδερφης μου, του αντρα της, και των δυο ανιψιων μου, ετων 14 και 9. Την αδερφη μου την ειχα συρει μαζι μου το 1999 στην ηλικια των 16 χρονων, και τα ειχε δει ολα (με την καλη εννοια). Θα τους δει μετα απο 27 χρονια ![]()
θα έχουν άλλες τιμές για μετρητά και άλλες για κάρτα;
Πιθανον οχι, γιατι οπως εγραψα θα ειναι σε ευρωπαικο εδαφος.
Εδω στην Αμερικη ομως, ειναι πλεον ετσι παντου. Παιρνεις μπυρα? $7 το ποτηρι με μετρητα, $7.28 αν πληρωσεις με καρτα γιατι ο ιδιοκτητης του μπαρ δεν θελει να πληρωσει το κερατιατικο που του βαζει η τραπεζα. Παιρνεις tacos σε εστιατοριο? Στο μενου γραφει εντελως πουστικα $16.32 η τιμη αλλα εχεις “εκπτωση” και πληρωνεις $15.50 αν πληρωσεις με μετρητα (που ειναι φυσικα η κανονικη τιμη).
Οταν αγοραζεις online δεν υπαρχει ευτυχως αυτη η μαλακια, οποτε δεν πιστευω οτι θα υπαρχει στα μαγαζια στον χωρο της συναυλιας. Απλα το αναφερω για να ξερετε ποσο πεταμενη ειναι αυτη η χωρα σε οτιδηποτε εχει να κανει με χρηματα (και οχι μονο)
. Καποια στιγμη θα σας πω και τι παιζει με φορους και με φιλοδωρηματα σε εστιατορια και μπαρ. Οσοι εχετε πατησει το ποδι σας εδω ξερετε ποσο καθυστερημενο ειναι αυτο το συστημα. Επιτηδες φυσικα, ολα εχουν σκοπιμοτητα και ο στοχος ειναι να εκμεταλλευτουν οσους δεν σκαμπαζουν πολυ απο μαθηματικα (δηλαδη την πλειοψηφια), και να βγαλουν απο την μυγα ξιγκι.