Εδώ στην Ελλάδα, σε ταβέρνα αν βγάλεις μετρητά να πληρώσεις, ο ταβερνιάρης αφήνει πουρμπουαρ στον πελάτη αντί για το ανάποδο ![]()
Δεν επιτρέπεται αυτό.
αυτό ξέρω κι εγώ για αυτό μου έκανε εντύπωση.
γιατί μετά η επόμενή μου ερώτηση ήταν να πάω στο merch και να τους πω “γίνεται κάτι καλύτερο χωρίς χαρτιά;;” ![]()
αλλά ο @QuintomScenario είχε στο νου του παραδείγματα από τις ΗΠΑ
Αμα πας εκεί, θα καταλάβεις γιατί το είπε. Εχουν ΣΚΟΥΠΙΔΟΣΥΣΤΗΜΑ στις τιμές ![]()
εγώ την πήρα το 2010 και θα την έχω και τώρα
Το επίσημο:
16:00 πόρτες
18:00 Knocked Loose
19:00 Gojira
20:30 Metallica
πολύ κοντά έπεσα ![]()
Κατά τις οκτώ και δέκα δηλαδή να σκάσω μύτη.
Οκτω και εικοσι, θα εχεις κι ενα δεκαλεπτο να παρεις μπυρα και μερτς. Ποση ωρα θα σου παρει;
Μπα, δεν παίρνω μπίρα, θα πρέπει να τρέχω για κατούρημα μετά.
Ε, οκτω και εικοσιπεντε ελα τοτε, προλαβαινεις ανετα ρε.
Δηλαδη θελεις να χασεις την μπαντα που αν τους ειχαν ολους στην ιδια ενταση και με της ιδιας εμβελειας show, θα ηταν η καλυτερη της βραδιας?
Κανονικά όμως
Πάντως περσι ατο release η σκέψη που μου ήρθε όσο παιζαν είναι ότι είναι οι Metallica της εποχής μας.
Είμαι πέρσι στον συναυλία, λέω θα πάρω μια μπλούζα για να τη θυμάμαι, άλλη μία των Limp Bizkit, τελικά δεν είχε πουθενά merch Limp Bizkit, παίρνω τελικά μια γαμάτη με το poster της συναυλίας, παίρνει ο αδερφός κι αυτός μια, παίρνει και ένα poster, μας κάνει ο τύπος «να βάλω και τσάντα;», τη βλέπω, μια γαμάτη μαύρη κίτρινη του 72 seasons και το M, ναι! του κάνω αμέσως, βλέπουμε απόδειξη +50 δολάρια
μνπν Λαρς
Για αυτό ρωτάμε τιμές πρώτα…
Στο pop-up store τι τιμές πιστεύετε θα παίζουν π.χ. για μπλούζες;
ΩΧ θα παιχτεί old school μπινιά ;
θα είναι τίμιες συγκριτικά με όσα έχουν δει τα μάτια μας . Είχαμε πάρει με 35 ευρώ θυμάμαι και είχε και με 25 κάποια σχέδια
Αδικαιολόγητα ακριβά θυμάμαι πέννες κλπ αναμνηστικά που λες " α έλα ρε ό,τι πρέπει κάτι μικρό που δεν πιάνει χώρο"
Καλές τιμές σε κάτι άλλα πχ κούπες πλαστικά ή μπυροπότηρα (αλλά ωραία όχι εντελώς βλακείες)
γενικά έχει και bargains. Με 10 νταλίκες merch ξέρω γω, τους παίρνει να έχουν και νορμαλ τιμές και ακριβά και ό,τι γουστάρει ο καθένας
για αυτό μεταξύ πολύ σοβαρού και αστείου, αυτοσυγκράτηση ![]()
Δεν σκόπευα να ξοδέψω τίποτα γενικά, αλλά μπαίνω στον πειρασμό τώρα, αφού αφήσω τα παιδιά πρωί Σαββάτου (μεσημέρι θα τα άφηνα ούτως ή άλλως) στα πεθερικά, και να πεταχτώ μέχρι το Γκάζι να ξοδέψω μέχρι 50. Για παραπάνω δεν είμαστε, έχουμε και λογαριασμούς να πληρώσουμε…
Ολοι ετσι παμε, αλλα καλου-κακου παρε μονο οσα μετρητα θελεις να ξοδεψεις μαζι σου και ασε τις καρτες μαζι με τα παιδια στα πεθερικα ![]()
Επισης, οσοι πατε, εχετε υποψη οτι θα υπαρχουν ουρες. Εννοω οτι αν πατε σε ωρα αιχης θα περιμενετε σιγουρα πανω απο 1 ωρα για να μπειτε μεσα ![]()
Εν τω μεταξυ δεν αντεξανε το 8:30 και το εκαναν 10:00 οι αμπαλοι ![]()
Αλλα εχει και δυο ΑΤΜ εξω, δεν στερευουν τα λεφτα γρηγορα. Ολα καλα ![]()
Οσο για τις τιμες, ουτε καν φανταζομαι μπλουζα με 35 ευρω. 40 για ξεκινημα κι οπου φτασει (λεω εγω).
Ποιος θα παει να του κανω μια παραγγελια btw; Δουλευω.
ω ναι, τι σκέφτηκες ρε Λαρς πάλι ![]()
Καλά ναι, ό,τι λέει ο Παντελής, μην πάτε με το σκεπτικό ότι θα μπείτε σε καμια Adidas/Nike στα Σπατα
Αν πάτε Σαββατο μεσημέρι άνετα χάσατε το λαιβ με τις ουρες που θα έχει ![]()