Metallica OAKA 9/5/2026

Έχεις δει ουρά στα Nike στα Σπάτα τα Σάββατα; :grinning: Όποτε έβλεπα ουρά, απλά προσπερνούσα. Το ίδιο θα κάνω κι εδώ, αν είναι να περιμένω παραπάνω από x λεπτά… (x ακέραιος στο διάστημα (0, 60λεπτά) )

3 Likes

Στο Παρισι παντως περιμεναμε μονο 1,5 ωριτσα, το πρωι της πρωτης μερας που ανοιξε το ποπ απ και νωρις νωρις επειδη ηταν κοντα στο ξενοδοχειο μας. Την επομενη μερα απλως δεν περασα ουτε απεξω (επειδη δεν θα μπορουσα κυριολεκτικα να περασω απεξω, χαμος γινοταν).

1 Like

κλαιώ :rofl: . Ισχύει και αυτό

Μιλάμε για αρρώστια! Και μετά σας φταίει ο Λαρς ρε φτωχάντζες, γι αυτό έκανε 16 χρόνια να έρθει, σου λέει τώρα έχετε Μητσοτάκη τόσα χρόνια, έχετε λεφτά

1 Like

12 Likes

Κοιμάσαι σε καμιά τουαλέτα του ΟΑΚΑ ρε και βγάζεις κάθε μέρα φωτό :stuck_out_tongue:;

23 Likes

Ειναι και κατι φιλοι κουβαλαιζερ απο τη Κυριακη ξεκινησαν.

Στήνουμε τα Η/Μ

3 Likes

Ευχαριστούμε τον @NK_10 για τις ανταποκρίσεις από το ΟΑΚΑ!
Όσον αφορά στις μετακινήσεις, αν το site των ΣΤΑΣΥ είναι σωστά ενημερωμένο, πιστεύω ότι άνετα θα προλάβει τελευταία δρομολόγια όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει ηλεκτρικό:
00:24 τελευταίο δρομολόγιο από Ειρηνη
για Πειραιά,
00:39 τελευταίο δρομολόγιο από Ειρήνη
για Ομόνοια.

23.35 και 00.00 τελευταία Α7 για Πολυτεχνείο
23.20 και 23.45 τελευταία 550 για Π. Φάληρο
(προσωπικά δε θα τα εμπιστευόμουν)

5 Likes

@evil

2 Likes

Ρε γμτ μπηκα αλλα μου βγαζει Δεν υπάρχουν τόσες συνεχόμενες διαθέσιμες θέσεις…
τεσπα - τελευταια στιγμη τωρα οτι βρω.

1 Like

Τιποτα δεν εμεινε. Οταν τα ανοιξαν ημουν εκτος δυστυχως.

Μέχρι πριν 10 λεπτά είχε κάποια λίγα, αλλά φεύγουν γρήγορα.

Τσίμπησα ένα με 103 ευρώ.

1 Like

Την ώρα που έγραψα έδειχνε μια κερκίδα ανοιχτή αλλά χωρίς καμία θέση

Ναι καμια φορα και εμενα μου το εκανε αυτο. Απλα ηθελα συνεχεια να μπαινεις στη ανοιχτη κερκιδα και μετα ξανα πισω με το αλλαξτε τμημα, συνεχεια. Ετσι βρηκα.

1 Like

Μετά από πραγματικά άπειρα refresh, μου έβγαλε αρένα και μπήκε στο καλάθι. Το πήρα για να κάνω upgrade το απλό που είχα πάρει πέρσι,το οποίο θα δώσω στην αδερφή μου που ήθελε να πάει.
Βέβαια αυτό θα της το χρεώσω γιατί της πήρα δώρο των maiden :rofl::rofl::rofl:
Βλέπω τους perfect circle να απομακρύνονται με δρασκελιές.

4 Likes

2-3 πραγματάκια βάση εμπειρίας από την περιοδεία. Στην αρένα το κάγκελο λογικά γεμίζει από όσου έχουν early entry (frantic) και από όσους έχουν το πακέτο εισιτηρίων για όλη την περιοδεία (I Disappear).

Η σκηνή έχει διαφορετικό ύψος ανά σημεία. Τα σημεία που βλέπουν προς τα πέταλα είναι τα χαμηλότερα και άρα την καλύτερη ορατότητα για το κοινό. Τα σημεία που κοιτάνε στις κεντρικές θύρες είναι τα ψηλότερα.
Το βασικό για όσους είναι στην αρένα είναι να είναι μπροστά από τους πύργους γιατί κρύβουν αρκετά την ορατότητα.

Γενικά περιορίζουν τον αριθμό εισιτηρίων στην αρένα και πίσω από τους πύργους σε ένα τόσο μεγάλο στάδιο με στίβο μπορεί να παίζετε μπάλα.

Για το pop up θα έχει μεγάλες ουρές αλλά ο μόνος λόγος να στηθεί κανείς από νωρίς είναι τα περιορισμένα σε αριθμό splatter βινύλια για το 72S και την αφίσα. Τα υπόλοιπα υπάρχουν και στο στάδιο (με επιφύλαξη ότι ενδεχομένως να έχουν 2 διαφορετικά σχέδια αφίσες, ένα στο pop up και ένα στο στάδιο). Οι τιμές είναι καλύτερες στο pop up γιατί δεν παίρνει προμήθεια η Livenation.

Καλά να περάσετε όσοι πάτε!

13 Likes

2 και σήμερα…
james-hetfield-cat

10 Likes

Οσο πλησιαζει η συναυλια,τοσο βλεπω σχολια απο διαφορους,μπορει να ειναι και μαστειν φαν καποιοι ισως,κομπλεξιλικια,ροκομεταλοπατερες,τα γνωστα,δεν θα παω γιατι τους ειδα το 1993 στην ριζουπολη τοτε που ηταν ακομη μεταλλικα και οχι λεφταλικα,δεν δινω τοσα λεφτα,θα παω να δω europe ξερω γω με ενα 50αρικο,θα ειναι πολλοι φασαιοι και οχι μεταλλαδες κλπ κλπ.

Ποσως με ενδιαφερει,εγω παω για εμενα οπως και ο καθενας,μονος του η με την παρεα του,εχω κανονισει το οικονομικο απο καιρο,καθορισα/οριοθετησα και εκρινα τι θελω να δωσω για αυτη τη συναυλια,θα ζησω την εμπειρια των μπαρμπαμεταλλικα οπως λενε και μερικοι,λες και οι αλλοι δεν ειναι μπαρμπαδες της ιδιας γενιας συγκροτηματα.

Θα ειναι και ο λιαγκας με το γιο του? Ο μητσοτακης με το γιο του? Θα αναψουν αναπτηρες στο νοτινγκ ελζ ματερς? Χεστηκαμε αν ειναι η δεν ειναι. :rofl:

10 Likes