Metallica OAKA 9/5/2026

νταξει όχι μωρέ δεν συμφωνώ. Είναι μέρος της εμπειρίας, τρομερή απόλαυση το pop up shop.

Τώρα αυτό που λέτε για γκρίνια κλπ, είναι μέρος της εποχής αυτό

Εμένα αν με χαλάει κάτι, εκτός του ότι δεν έρχονται Λατ.Αμ. και δεν θα είμαι Ελλάδα :rofl:, είναι ότι δεν μου αρέσει η 360 σκηνή και ότι η απόλαυση είναι τα διήμερα no repeat που δεν θα έχει η Αθήνα

Μόνο αυτό με κρατάει κάπως να μη μιζεριάσω που το χάνω . Μόνο μια φορά τους έχω δει σε 2ημερακι . Δεν ξέρω πόση μεγάλη διαφορά θα έχει που θα είναι στη χώρα σου, όταν τους είχα δει δεν πείσθηκα ότι είτε τους δεις Λονδινο είτε Βουδαπέστη είτε Αθήνα θα χάσεις και κάτι

Παρηγοριά στον άρρωστο θα μου πείτε βέβαια. Στο πρώτο sing for me / Athens / Family / Yeah θα γίνει μακελειό

6 Likes

Ο μόνος λόγος να στηθεί από νωρίς εννοώ να πας 8 ενώ ανοίγει 10. Γιατί στο εξωτερικό αυτό γίνονταν κατά κόρον. Ο λόγος είναι ότι τα βινύλια και οι αφισες για το live είναι περιορισμένα (κάπου 1000 συνολικά και τα μοιράζουν σε όσες μέρες λειτουργεί το pop up) οπότε υπάρχει κόσμος που πάει για αυτά και στήνεται από νωρίς, γιατί είναι first come-first served.

Γενικά ναι, μια χαρά είναι το pop up, τρως καμιά ώρα στην ουρά αλλά έχει το χαβαλέ του, γνωρίζεις κόσμο από κάθε άκρη του πλανήτη, συζητάς, κάνεις και τα ψώνια σου, είναι καλή φάση.

2 Likes

Μια από τα ίδια… αύριο πάμε για το snake pit (πάλι δεν περιμένω να κληρωθώ, αλλά να έχουμε να ελπίζουμε). Κερκιδάρα και καρεκλάρα… με αγκαλιά τα κυάλια :nerd_face:

1 Like

Μιας και πριν από 4 μέρες έγραψα αυτό και μάλλον το σύμπαν διαβάζει rocking και χθες με τα άνοιξε-κλείσε της ticketmaster καταφέραμε και τσιμπήσαμε εισιτήρια, ας γράψω ένα ευχολόγιο μπας και το σύμπαν έχει κέφια και κάνει κι άλλη καμία χάρη…

1. Whiskey in the jar
  2. The God that failed
  3. Unforgiven 2
  4. Turn the page
  5. Die die my darling

Σύμπαν διάλεξε έστω ένα…

7 Likes

Εγώ σκέφτομαι ότι φέτος είναι 40 χρόνια του MoP και 30 του LOAD…
Θα συμβιβαζόμουν με όλο το MoP και 4-5 από LOAD και μετά τα… fillers από τα υπόλοιπα :roll_eyes:

2 Likes

https://www.instagram.com/p/DYAHgjWDJVi/?igsh=MTIyMjJrMnhvdnljZA==

Και τα 10 του HTSD :stuck_out_tongue:

4 Likes

αν και το όνειρα πεθαίνουν τελευταία… για 0 στα 5 σε κόβω.

1 Like

7 Likes
1 Like

Μακάρι αν παίξουν και το escape… Oi Gojira

Θα στείλω email στον Kirk να παίξει αυτό αν γίνεται :stuck_out_tongue:

1 Like

1 και σήμερα…
6667

3 Likes

Ας γραψω και εγω το setlist των ονειρων μου, δεν προκειται να γινει ουτε σε 1000 χρονια, αλλα τσαμπα ειναι

1. Whiplash
  2. For whom
  3. Creeping death
  4. Fade to black
  5. Damage inc
  6. Master
  7. Disposable
  8. Blackened
  9. Harvester
  10. Dyers eve
  11. Wherever
  12. Unforgiven, το ορθοδοξο
  13. Jack
  14. No leaf
  15. Halo
  16. Moth και κλεισιμο με
  17. One να μας παρει ο διαολος

Καποια εντελως κλασικς μαλλον θα τα αντικαταστουσα αν τους ειχα ξαναδει, αλλα ειναι η πρωτη φορα (το πως εχει γαμηθει ο Διας και δεν τους ειδα καμια απο τις 3 φορες που θεωρητικα θα μπορουσα ειναι αλλη συζητηση)

10 Likes

Tα 12 απο αυτα τα παιζουν αραια η συχνα.
Ολα μαζι ομως οντως δυσκολο.

Το the house jack built ειναι αμαρτία που δεν εχει παιχτει ποτέ ζωντανα.

1 Like

Mίλησες στην καρδιά μου, αλλά με τον καημό θα μείνουμε.

1 Like

Του εσπασαν τα @@ του jamezzzz στο αεροδρομιο οποτε θα παιξουν το unforgiven 15 φορές και θα φυγουν.

11 Likes

:greece: :fire:

13 Likes

Σκάει κι αυτός με καουμποκαπελαδούρα, όμως, δεν βοηθάει

14 Likes

Πω πω, είναι ψιλό ντροπιαστικό