Metallica OAKA 9/5/2026

Ξεφτιλίκια…

6 Likes

Και εγώ 1η φορά θα τους δω και ανυπομονώ :metal::metal::metal:

4 Likes

Το παίρνω πίσω.

Δεν θα παίξουν τελικα 15 φορές το unforgiven , αλλά θα κάνουν 15 medley ο Kirk με τον Rob… :stuck_out_tongue:

Μιλάμε για απίστευτο τρόμπα, λακαμά, δημοσιοκάφρο.

“Γουί χαβ σαν, ση, γκουντ φουντ. Χάου μένη ντεϊζ αρ γιου γκόνα στέϊ.”

Μετά κάτι λέει για μία που τον αγαπάει. “Ση λοβς γιου, ση ιζ μάϊ μπος. Σέϊ σαμθινγκ”

1 Like

Ωραίο, αλλά όλοι ξέρουμε ότι θα ανατριχιάσουμε με το ecstasy of gold, θα μπουκάρουν, θα ακουστούν τέσσερα χτυπήματα από τον Λαρς, και με την πρώτη νότα του Creeping Death θα ξεχαστούν όλα τα περί προτιμήσεων :stuck_out_tongue:

15 Likes

μόνο με εισαγωγή Blackened το αλλάζω

2 Likes

Το απόλυτο concert opener για μένα

1 Like

Που να τολμούσαν να τα κάνανε αυτά στον Dickinson… θα τους πέταγε ένα “You greek cunt!”
Αλλά φαντάζομαι μετά ο ηλίθιος ρεπόρτερ θα έλεγε “yes greek greek” :cowboy_hat_face:

12 Likes

Άδικο θα είχε;

1 Like

Παιζει οι μισοι εκει (για να μην πω και παραπανω) να μην ξερουν καν το Creeping Death…

1 Like

Και να φανταστείτε ότι διαβάζοντας το HellasMetallica στο FB περίμενα να του τα πρήξουν οι οπαδοί και τελικά έγινε το ακόμα χειρότερο

Πόσο πάτο θεε μου

ίσως η καλύτερη έναρξη μεταλ μπάντας αυτό το πράγμα . Τρελές ανατριχίλες

Δεν ξέρω τις προτιμήσεις σας, αλλά εγώ θα σας ευχηθώ ολόψυχα να σκάσουν όπως 2η μέρα στο Παρίσι το 2023, μετά το EoG → Creeping Death και καπάκι Harvester of Sorrow . Αν θυμάμαι ένα πράγμα έντονα είναι ο ήχος κιθάρας στο πρώτο heavy riff του Harvester εκεί που σκάει και η 2η κιθάρα

Ideas GIFs | Tenor

5 Likes

Δεν νομίζω

(ευχαριστώ για την πάσα, έψαχνα μέρες να κάνω αυτό το ηλίθιο αστείο)

22 Likes

Πρωτον, αν εχεις χρονο και διαθεση και ορεξη και δεν ειναι πολυ private, ειμαι σιγουρος πως ολοι θα ηθελαν να μαθουν γιατι και πως (να φανταστω αναφερεσαι σε 1999, 2007, 2010?).

Δευτερον, πραγματικα χαιρομαι παρα πολυ καθε φορα που καποιος βλεπει Metallica για πρωτη φορα στη ζωη του. Μπορει να ειναι πλεον 60αρηδες και να μην παιζουν οπως οταν ηταν 35αρηδες ή ακομα και 45αρηδες, αλλα ειναι ακομα φανταστικοι. Και αυτο που εχεις δει πιθανοτατα σε εκατονταδες βιντεο/συναυλιες τους στο YouTube, δεν φτανει αυτο που θα δεις μπροστα σου ζωντανα. Ελπιζω να εχεις θεση στην αρενα βεβαια, αλλα κι απο κερκιδες γαμω θα ειναι. Μπραβο ρε! Θελω απο ολους να διαβασω εντυπωσεις, αλλα απο καποιον παρθενο ακομα περισσοτερο :stuck_out_tongue: Θα ακουσεις 9 απο τα 17 που εβαλες, δεν ειναι τοσο ασχημα.

Το καλυτερο αστειο που εχω δει απο σενα προσωπικα, εγκρινω φουλ και γενικα να κανετε ολοι οσα τετοια αστεια γινεται, η ζωη ειναι μικρη!

ΥΓ. Ενιωσα απιστευτη ετεροντροπη για τα βιντεο απο αεροδρομιο. Ρομπα και στον James γιναμε ρε γμτ, ελεος.

6 Likes

Δεν νομιζω να ενδιαφερει κανεναν ιδιαιτερα, αλλα for the record '99 εδινα πανελληνιες Ιστορια 3 μερες μετα (δευτερα λυκειου, πρωτη χρονια του συστηματος με τα 666 μαθηματα), '07 ημουνα Αγγλια και ηταν δυσκολο να ερθω για το λαηβ, '10 επαγγελματικο ταξιδι που δεν μπορουσα με τιποτα να αναβαλλω. Εφτασε το πληρωμα του χρονου. Αρενα, ναι.

6 Likes

Εγω εδινα Βιολογια νομιζω την επομενη της συναυλιας (Γ’ Λυκειου) αλλα ημουν με την τελευταια χρονια Δεσμες, και αυτο το διαγωνισμα ηταν για τον τελικο βαθμο στο σχολειο, και οχι για την εισοδο στα πανεπιστημια. Οι εξετασεις για τα μαθηματα των Δεσμων ηταν αρχες Ιουλιου. Οποτε κι εγω, και ολοι οι συμμαθητες μου, ημασταν στην Ριζουπολη. Εκτος απο εναν. Δεν τον αφησε η μανα του. Πιστευω ακομα της το κραταει 27 χρονια μετα.

Δεν ησουν ανθρωπος? (οκ συγγνωμη ειναι 9 παρα το πρωι και εχω φτασει δουλεια με 6 ωρες υπνου, αλλα επρεπε)

3 Likes

Έτσι ακριβώς, δεν αποτυπώνεται πουθενά το αίσθημα που νιώθεις και αυτό που ακούς στα βιντεο

Ειδικά όταν θα κάτσει ο Τζειμς στο μικρόφωνο που είναι μπροστά σου, είναι σα να βλέπεις κάτι πολύ larger than life

5 Likes

Έλα ρε συ, το ότι επιλέγω να σχολιάσω συνήθως για να “προπηλακίσω” για φεμινιστικούς κυρίως λόγους δεν σημαίνει ότι δεν είμαι και αστεία ενίοτε :stuck_out_tongue:

@RiderToUtopia αναμείνατε στο ακουστικό, θα έρθει άρθρο ροκιν (όχι από εμένα) και για εσάς τους άτυχους!

1 Like

Α δεν το ειπα ετσι, απλα δε θυμαμαι να σε βλεπω να αστειευεσαι πολυ συχνα.
Λιγα και καλα :sunglasses:

1 Like

Παίξανε και εκεί :stuck_out_tongue:

Συγγνώμη, για να καταλάβω: τις 6 ώρες τις λες για λίγο; Ότι δηλαδή είσαι άϋπνος;

Όχι “σαν”…

10 Likes

ο άνθρωπος δεν είναι σαν και σένα που ξημερώνεσαι με τον Μπακιρτζή

4 Likes