Metallica OAKA 9/5/2026

κι εγώ τίς ώρες ύπνου μπήκα να σχολιάσω :rofl::rofl::rofl:

4 Likes

Έπαιξε και προχτές μπροστά από το Αρχαιολογικό Μουσείο με Χειμερινούς, η βελούδινη φωνή του κάλυπτε την κίνηση της Πατισίων και αντηχούσε μέχρι Σταθμό Λαρίσης :stuck_out_tongue:

Εν τω μεταξύ, άσε με ήσυχο, ξέρω και τι ρωτάω και, κυρίως, ποιον ρωτάω. Ο Κιου είναι ίσως η μεγαλύτερη νυχτερίδα του κόσμου :stuck_out_tongue:

5 Likes

Μαλακες Μαλακες,κερδισα snakepit

35 Likes

αυτό μου διέφυγε εντελώς και πέτυχα βίντεο κατόπιν εορτής.
θα σου κάνω παρέα το καλοκαίρι στα Πετράλωνα

2 Likes

Δυστυχως οχι Manchester, μονο Λονδινο παιξανε εκεινη τη χρονια απο Αγγλια αν δεν κανω λαθος και ημουνα ακραια μπατιρης για την πολυτελεια να παω Λονδινο να τους δω και να γυρισω. Εκεινη η χρονια ηταν η φαση “ωραια εχει 20 ο μηνας, εχουμε 10 λιρες για να τη βγαλουμε μεχρι το τελος του” :smiley:

5 Likes

Ληγμένα από Poundland και Tesco Express έτοιμα Sunday Roast της 1,99 λίρας - κατάλαβα
I Feel You GIFs | Tenor

3 Likes

Και στα μεγαλα ζορια φασολια με σαλτσα ντοματας κονσερβα private label του Sainsbury’s με 0,49.

4 Likes

αυτά φίλος ΓΑΜΟΥΣΑΝΕ, μην τα βάζεις στο ίδιο τραπέζι :stuck_out_tongue:

3 Likes

@QuintomScenario πιστεύεις καλύτερα από Beefaroni αυτά που αναφέρουν τα παιδιά;

2 Likes

αφού σε αυτό το ένα έτρωγε. που αλλού να τα έβαζε;;

2 Likes

Ο Παντελης γνωριζει πολυ πολυ καλα (και καποτε υπηρχε και βαση δεδομενων για μια περιοδο 3-4 χρονων με τις ωρες που κοιμομασταν μια αρμαδα 10-15 νυχτεριδων ακριβης στο λεπτο) οτι απο την ηλικια των 25-26 περιπου εως την ηλικια των 38-39 - με καποια διαλειμματα στα οποια διατηρουσα ενα πολυ υγιες προγραμμα για λιγους μηνες και μετα παλι αστα να πανε - κοιμομουν μετα τις 4 τα ξημερωματα σταθερα καθε μερα, και πολλες φορες πηγαινα στην δουλεια με 2-3 ωρες υπνου. Ομως εδω και 5 χρονια εχω σταθερο προγραμμα και δεν λειτουργω καλα αν δεν εχω κοιμηθει πανω απο 6.5 ωρες, ενω τα τελευταια 3 χρονια συγκεκριμενα ξυπναω καθε μερα στις 6:30 το πρωι… θλιψη.

Ηξερα ακριβως τι θα ποσταρεις οταν ειδα τα προηγουμενα μηνυματα και το κυκλακι σου να γραφει :joy: :joy: :joy: Εχω κανει τρια φεγγαρια στην Αγγλια, και εχω φαει αρκετες φορες απο Tesco. Συγκεκριμενα τα Sainsbury’s προιοντα τα γνωριζω, αν και ευτυχως δεν εχω δοκιμασει τα φασολια με σαλτσα ντοματας. Εχω δοκιμασει ομως την αντιστοιχη κονσερβα με το μπηφαρονι. Τιποτα δεν φτανει το μπηφαρονι. Στο ποσο χαμηλα στον πατο ειναι εννοω φυσικα. Μονο τα μπεργκερακια απο White Castle παρουσιαζουν ανταγωνισμο.

Α ναι, Metallica topic, sorry :stuck_out_tongue:

Σας ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου να δειτε ενα αψογο σετλιστ, αλλα απευχομαι το να παιξουν το Outlaw Torn, γιατι τοτε θα πρεπει να ερθω να σας σκοτωσω ολους απο την ζηλεια μου.

7 Likes

Είδα το βίντεο στο λούμπεν και είναι σα να μασάς αλουμινόχαρτο η αίσθηση.Ε ρε Βρασίδα που θέλουν κάτι τέτοιοι…άστον άνθρωπο μωρέ αφού βλέπεις ότι τώρα κατέβηκε και δε γουστάρει να σου μιλήσει κωλόβλαχε.

2 Likes

Δικαιώνεται ο Μπρους όπως όλοι μεγάλοι άνθρωποι με λίγα χρόνια καθυστέρηση :stuck_out_tongue:

Μόνο μπινελικια τουλάχιστον επιπέδου Μπαρτζώκα σε τέτοιους

5 Likes

έχεις στη μια πλευρά τον μεσημεριανό κουτσομπόλη “ρεπόρτερ” και από την άλλη τον Hetfield… δεν ξέρω αν μπορεί να υπολογιστεί το χάος που βρίσκεται ανάμεσά τους

δεν μπορώ να φανταστώ πόσες φορές θα είπε από μέσα του WTF

5 Likes

Θα δικαιωνοταν αν ειχε απλα πει cunt :stuck_out_tongue:

Προς τιμην του Τζεημς το οτι ηταν απλα ευγενικος και με τεραστια υπομονη απλα συνεχισε τον δρομο του. Αν ηταν το 1993 μπορει να ειχε ακουσει κανα μαδαφακα μαδαφακα ο “ρεπορτερ”

2 Likes

unpopular opinion, αλλά σιγά τον μπρουτζόβλαχο τον Χετφιλντ. Ένας αμερικάνος βλάχος ρεπουμπλικάνος είναι με ταλέντο στη μουσική, και μέχρι εκεί.

5 Likes

https://youtube.com/shorts/E-S79JLC24M?is=PP6vA_3jDCjoO73t

Ελπίζω να έχουμε κάτι παρόμοιο αύριο το βραδάκι :stuck_out_tongue:

Νομιζω πως αυτο ειναι μια επιφανειακη κριτικη ενος ανθρωπου που ειναι μαλλον αρκετα πιο πολυπλοκος απο αυτο, αλλα δεν ειναι για το παρον θρεντ αυτη η κουβεντα. Θα μου πεις εδω λεμε με Παντελη και Παργαλατσο για πανελληνιες, μπηφαρονι και αθλια φαγητα απο Τεσκο, οκ.

4 Likes

Την μουσική του ακούμε φίλε δεν τον ψηφίζουμε

2 Likes

Αφήνω διακριτικά και το κείμενο μου για τη δική μου πρώτη ζωντανή εμπειρία με τους Metallica, όπως ανεβαίνει το hype

11 Likes