Δεν γαμιέστε όλοι με τις εμπειρίες σας?
- Ενας παρθένος
Τους είχα για πιο ψυχραιμο ζώδιο τους παρθένους ![]()
Δε θα πας μεθαυριο?
Δεν μου λετε εσεις που ειστε εμπειροι, επειδη εχω γερασει και δεν παιζει να παω να κατσω ουρα απο το πρωι να πιασω καγκελο, λεω να σκασω κατα τις 7, θα βλεπω τιποτα η θα ειμαι στου διαολου? Απ’οτι καταλαβαινω ετσι οπως ειναι η σκηνη αμα εισαι αρενα σχετικα καλα θα βλεπεις, δεν θα δεις ολο το λαηβ απο τις οθονες.
Υπομονή, αύριο θα τα πούμε
.
Κι εγώ εκείνη την ώρα λέω να πάω αλλά θα είμαι στην κερκίδα λόγω οικογένειας
Αν είσαι αρένα καλό θα ήταν να πας πιο νωρίς
Τους ειχα δει στη Πραγα το 2014
Ενταξει τι να πω απο τα καλυτερα show που εχω δει .
Να περασετε καλα μαγκες.
Oι ενδείξεις λένε ότι θα πάω μέχρι στιγμής. Όμως το γεγονός ότι πόναγε το αυτί της μικρής (υγρό), με έβαλε σε αναμμένα κάρβουνα, ο ΩΡΛ όμως έβαλε το χεράκι του. Οπότε θα το χαρακτήριζα πλέον: εξαιρετικά πιθανό (ναι, έχω εισιτήριο)!
Μλκ @morgoth , θα χάσεις Gojira?!?
Όποτε φτάνω δουλειά με 6 ώρες ύπνου, αισθάνομαι προνομιούχος… αλλά πρέπει να αλλάξει κι αυτό! Enough is enough! ![]()
edit: Τι διαβάζω; Κερκίδα θα πάτε κατά τις 7; Και έλεγα να πάω κατά τις 5-6παρά και λέω θα είμαι και αργά…
Δεν ξερω τι να σχολιασω για ολη τη φαση με τα πρωιναδικα ( καλα δεν ειμαι και Ελλαδα εδω και χρονια ) αλλα ο Λιαγκας ειναι ο ορισμος του The God that Failed ![]()
Sound check king nothing αυτή τη στιγμή…
σε λαθος ονομα τα δινουν ![]()
Μολις επαιξε wherever I may roam και καπακι sad but true…
Κανένα σπόιλερ στα τραγούδια παιδιά. Δε θέλουν όλοι να τα μάθουν από πριν
Με τον πονο μας παιζεις κι εσυ
;
Δεν ειναι σποιλερ… το σαββατο θα παιχτεί μονο το HTSD στην ολοτητα του για τα 10 χρονια του… αυτα ειναι για να ξεσκουριασουν
Σιγα μην ειναι οι ιδιοι στο ΟΑΚΑ, ουτε καν στην Ελλαδα δεν ξερουμε αν ειναι. Εκτος αν κρυφτηκαν τοσο καλα απο τον μα-Λιαγκα οι υπολοιποι πλην Χετ ![]()