Μένω κυριολεκτικά απέναντι, έχω πάρει το ουίσκι και κάθομαι στο μπαλκόνι.
Ο 15 χρόνος εαυτός μου σίγουρα μου κάνει high five σε κάποιο παράλληλο σύμπαν.
Spoiler
Unforgiven και τώρα παίζει το ηχητικό του one
Μένω κυριολεκτικά απέναντι, έχω πάρει το ουίσκι και κάθομαι στο μπαλκόνι.
Ο 15 χρόνος εαυτός μου σίγουρα μου κάνει high five σε κάποιο παράλληλο σύμπαν.
Spoiler
Unforgiven και τώρα παίζει το ηχητικό του one
Κανένα σποιλερ ξέρουμε εδώ και 2,5 χρόνια τι παίζουν στην περιοδεία
Οντως μου φαινεται αδιανοητο και εμένα… δεν συμβανει καθε μερα να ακους τον χετφιλντ απο το μπαλκονι… οριακα νομιζα πως ηταν ο γειτονας και εκανε προθερμανση…
Εντάξει, κλάμα, θα περάσουμε φανταστικά το Σάββατο.
7 δεν βγαινουν οι Γκοζιρα ρε?
Στο hbs αυτά σερβίραμε.
Καλα πηγε αυτο, ανεβασαν στο instagram φωτογραφιες με το soundcheck απο Πεμπτη βραδυ στο ΟΑΚΑ και ειναι οντως οι ιδιοι οι Metallica που τα παιζουν. Αλλωστε η αδερφη μου μου ειπε οτι απο το μπαλκονι της ακουγε το King Nothing με την φωνη του James κανονικα ![]()
Αναρωτιεμαι αν οι Metallica ηξεραν τι παιζει με την ακουστικη στο ΟΑΚΑ και το οτι ενα 20% της Αθηνας μπορει να ακουει ολοκληρο το soundcheck απο το μπαλκονι τους ![]()
καμία και σήμερα…

Εάν πάει κάποιος σήμερα στην Τεχνόπολη, θα μπορούσε να ποστάρει μερικές photos από το merch? Κυρίως ενδιαφέρομαι για την αφίσα (σχέδιο, τιμή, καθώς και πως την δίνουν. Πχ. τυλιγμένη, ανοιχτή, εάν δίνουν κάποια προστατευτική ζελατίνα/θήκη μαζι…). Μένω εκτός Αθηνών και θα ήθελα να ξέρω εκ τον προτέρων, για να προετοιμαστώ κατάλληλα (εάν χρειάζεται) ώστε να ταξιδέψει με ασφάλεια πίσω…
Ευχαριστώ πολύ!
Η ουρά σε λίγο θα φτάσει Πειραιώς και η είσοδος είναι από την πλατεία.
Είμαι κάπου στη μέση. Αμφιβάλλω τι θα μείνει ![]()
83 νταλίκες μπλουζάκια έφεραν!
Και την τιμή από το βινύλιο παρακαλώ!

Για όλους όσους ακούτε Metallica απ’ το μπαλκόνι σας.
Κάπου πήρε το μάτι μου €60 το βινύλιο , 45€ τα καπελάκια, €15 οι κούπες , 185 € παπούτσια , €60 longsleeve, €85 hoodie, €45 T-Shirt, €50 βερμούδες, €60 αφίσες (νομίζω),
(από Facebook)
Αρχικά το να είναι κάποιος βλάχος και ρεπουμπλικάνος δεν είναι ντε και καλά κακό.Μπουρτζόβλαχος χωρίς σεβασμό για τους άλλους να μην είναι.Ο Τζέιμς μεγάλωσε σε ένα σπίτι ΚΟΛΑΣΗ και για τα όσα έχει περάσει είναι μια χαρά άτομο.Το να έχει πει ή κάνει κάποιες μαλακίες σε καριέρα 40+ χρόνων δεν λέει κάτι.
2.5 ώρες στην ουρά και δεν έχω μπει ακόμα.
Και τα σχέδια στις μπλούζες guys.
Μαθαίνω ότι έχει ατελείωτες ουρές, όπως πάντα.
Αρα εμεις που θα κατεβούμε αυριο στο γήπεδο δεν εχουμε καμια ελπιδα για merch με τοσο κοσμο στις ουρές…