Metallica OAKA 9/5/2026

Από Εμπειρία σε Παρίσι και Μιλάνο: μερτς θα υπάρχει. Την Κυριακή στο κατάστημα βέβαια θα μείνει μόνο ο κατιμας.

Αλλά στο γήπεδο θα βρεις. Απλώς να υπολογίσετε τεράστιες ουρές. Στο Παρίσι δεν πλησίασα καν, αλλά συμφορουμιτες αγόρασαν μετά το τέλος της συναυλίας. Λιγότερος κόσμος αλλά ό,τι έχει μείνει.

Έστειλα στο ινστα της.

10 Likes

Ξεκινάμε 20 παπάκια απο Πειραιά…

3 Likes

στις μπύρες να μην κάνετε ουρές μόνο :rofl:

1 Like

My culture is not your costume κι έτσ’

Αλλά ειλικρινά, δεν έχουν έναν έστω στοιχειώδη αυτοσεβασμό; (Είδα το βίντεο, μ’ έφαγε η περιέργεια)

Μακαρι εισαγωγη με whiplash militia dyers damage να φυγουν ολοι οι σκορδολιαγκες, αλλα δεν παιζει

15 Likes

Whiplash παίζει :grinning:

3 Likes

Κρίμα που οι knocked loose παίζουν πριν έρθουν όλοι αυτοί!

4 Likes

Το μεγάλο πρόβλημα είναι πώς βρέθηκαν στα χέρια της τα εισιτήρια.

3 Likes

Αν παίξει όντως metal militia ίσως αποκτήσω fomo

4 Likes

https://www.instagram.com/p/DYEmbx2lLPg/?igsh=MWtoaXp4bHNvdWc2ZA==

Limited edition poster

1 Like

Παρολο που εχει απειρη πληροφορια και ισως θα μπορουσε να αναπνευσει λιγακι χωρις 3209 στοιχεια πανω της, αυτη ειναι απο τις πιο ομορφες αφισες που φτιαχνουν οι διαφοροι καλλιτεχνες για τις συναυλιες τους. Κατι που εχει γινει παραδοση πλεον, καθως φυσικα υπαρχει κι εκει παραδακι για την μπαντα :stuck_out_tongue:

Βεβαια $60 ειναι απιστευτα πανακριβη τιμη για μια αφισα. Οριακα το λες κλοπη.

Λοιπον, ποιος θα μου την αγορασει για να του δωσω τα λεφτα σε εναμιση μηνα?

3 Likes

Έχουν ανοίξει πάλι κάποια εισιτήρια στο Ticketmaster.
Oντως όμορφη η αφίσα αλλά πανάκριβη.

1ο σχόλιο: Δεν της άρεσε της κυράτσας το MoP; Να μην πάει αυτή και οι όμοιοί της! #%$%^

2ο σχόλιο: Θα πάω αύριο πρωί στο pop-up store. Αν δω ουρά πάνω από μισή ώρα (άντε 1 ώρα), φιλάκια και γειά σας…

3ο σχόλιο/απορία: Όσοι συμφορουμίτες θα είστε αύριο οακα, θα είστε όλοι αρένα, ή θα είναι κανένα γερόντι σαν εμένα κερκίδα; Μετά το λάιβ έχετε όρεξη για άφτερ-λάιβ; Αν ναι, πείτε, γιατί θα είναι η πρώτη φορά που θα έχω ελεύθερο βράδυ…

1 Like

@pantelis79 Πηγαινε τον για σαπιλα στα ξυλινα καθισματα του Blueprint με playlist που παιζει Ρορυ Γκαλαχερ 3 φορες καθε 45 λεπτα και μετα στα καπακια ΠΟΣΤΟ για σουβλακι κοτοπουλακι…

7 Likes

δυνατή πρόταση. με λίγο Ρορυ να ξεμπουκώσουν τα αυτάκια μας

2 Likes

Θεωρώ δεδομένο ότι ΔΕΝ είναι ΑΙ. (έχει φοβηθεί το μάτι μου, και πλέον αμφισβητώ και τη σκιά μου)

Πήγα έχασα 3 ωρες από την ζωή μου και έφυγα… Φίλος ακόμα περιμένει 1+ ωρα από τοτε που έφυγα. Υπερβολικά αργό flow (αφνουν τον κοσμο μεσα στο μαγαζι οση ωρα θελουν και όλοι χαζεύουν), κακή οργάνωση, τελείως λαθος ιδέα να το κανουν Τεχνόπολη μαζί με beer fest , και καμία μέριμνα για να υπάρχει σταντ, κατι για καφέδες, νερά, μπύρες (πάλι λεφτά θα έβγαζαν). Πήγα γιατι όλοι λέγαν για αναμόνη στο εξωτερικό τύπου 1μιση ώρα

Πέρασα κατά τις 15.30 ελπίζοντας ότι θα είχε καλμάρει το πράγμα.
Αν δε. Είδα και έφυγα αμέσως.

Αν δεν γίνεται κακός χαμός μετά το live στο merch stand, ίσως το τιμήσω.

1 Like