Εχει και το ονομα του καλλιτεχνη μωρε. Δεν μου φαινεται καθολου για ΑΙ.
Βαριεμαι αρκετα τις κουβεντες για ΑΙ. Ειναι απλως ενα ακομα εργαλειο που προστιθεται στις χιλιαδες εργαλεια που εχουν προστεθει στο εργο των καλλιτεχνων ανα τις χιλιετιες. Καποτε δεν ειχαν καν μπογιες να βαψουν. Πριν 30 χρονια ακουγαμε γκρινιες απο πιουριστες επειδη καποιοι καλλιτεχνες χρησιμοποιουν photoshop στην δουλεια τους. Πριν 10 χρονια αν δεν χρησιμοποιουσες digital processing στην τεχνη σου ησουν δεινοσαυρος και δεν εκμεταλλευοσουν αυτα που σου προσφερει η τεχνολογια. Σε 20 χρονια οποιος κραζει το ΑΙ θα φαινεται καρικατουρα στον υπολοιπο κοσμο κ.ο.κ.
Ναι οκ, συμφωνώ. Απλά το ΑΙ δεν είναι μόνο ένα εργαλείο (τύπου Photoshop), δυστυχώς σχεδόν αντικαθιστά την έμπνευση. Τέλος πάντων…
Για Metallica…
χθες βράδυ πήγα να πάρω σουβλάκια (περιοχή Περισσός, Άγιος Ευστάθιος), και ακουγόταν από το υπερπέραν το Unforgiven. Λέω από μέσα μου “ποιός γείτονας ακούει τόσο δυνατά μουσική τέτοια ώρα”.
Μονο που κατω απο τον τεραστιο ορο - ομπρελα ΑΙ μπαινουν και διαδικασιες οι οποιες εχουν να κανουν με το να παρεις οντως το δικο σου εργο, και να χρησιμοποιησεις ΑΙ ωστε να ρετουσαρεις πολυ πιο ευκολα και γρηγορα λεπτομερειες που θα σου επαιρναν ωρες πριν καποια χρονια, μεσα σε λιγα δευτερολεπτα. Το εργο παραμενει δικο σου.
9:30 έφτασα, μπήκα στην τεχνόπολη κατά τις 12, 13:30 κατάφερα να μπω στο μαγαζί , σίφουνας να προλάβω βινύλιο / αφίσα , T-shirt ήδη είχαν μείνει small και 3xl μόνο (της Αθήνας), πρόλαβα το τελευταίο Xl που μου είναι μεγάλο.
Βινύλια κατά τις 13:45 τελείωσαν και αυτά. Αφίσα οριακά.
13:40-14:30 ουρά για πληρωμή.
.
Φίλος που πήγε 15:00, στις 16:00 βγήκαν από την παραγωγή και τους είπαν να φύγουν γιατί δεν θα μπουν ποτέ.
Φωτό δεν τράβηξα.
T-shirt άπειρα και διαφορετικά , σίγουρα πάνω από 20 , του τουρ έπαιζαν στα 45 ευρώ, τα πιο generic έχω την εντύπωση ότι ήταν 35 ευρω.
Το ειδικό της Αθήνας ήταν στα 60 ευρώ.
Οι American football που φοράει ο Robert δεν είδα πόσο έκαναν.
Φούτερ έπαιζαν 85+. Είχε μέχρι και….παπουτσια, έτοιμα καδρωμενα μεγάλα εξώφυλλα δίσκων (35 ευρώ) , κούπες (15 ευρώ) , ποτήρια, γενικά μπορείς να ξεφύγεις εύκολα χωρίς αυτοσυγκράτηση.
Μόνο κάρτα, πουθενά μετρητά.
Είχε μέχρι και … πένες.
Περισσότερο πήγα γιατί στις υπόλοιπες χώρες που έχω πάει να τους δω , δεν μπήκα στον κόπο και για την πιθανότητα να σκάσει snake από το fam card.
Αλλιώς δεν θα έμενα (τελικά έφυγε ένα 200αρι για πλάκα)