Τις συλλεκτικες καρτουλες μονο στο pop up τις μοιραζουν; Η και στο λαιβ αυριο;
Πραγματικα… θα πηγαινα στο μαγαζι να τσεκαρω την φαση, και με το που θα εβλεπα την ουρα απλα θα εκανα μεταβολη. Ο καθενας οπως γουσταρει βεβαια, εγω δεν κρινω καποιον που περιμενει στην ουρα και αγοραζει πραγματα, καλα κανει. Απλα εγω μαλλον θα εβγαινα απο το μαγαζι ουτως ή αλλως χωρις να αγορασω τιποτα, ή αντε να αγορασω ενα item το πολυ.
Τα εχουν πει πολλοι αυτα, δεν τα εχει κανει κανεις ![]()
Ρε ανέβασε ένας zippo αναπτήρα στο FB και δεν καπνίζω πια και θα το έπαιρνα τι να λέμε τώρα
Λαρς μας έχει παίξει μπάλα που δεν περιγράφεται
Αισιόδοξα πράγματα… μάλλον θα σκεφτώ να μην χαραμίσω αύριο τη μισή μέρα σε ουρές και να πάω πιο ξεκούραστος το απόγευμα.
Δίλημμα, να φορέσω μακρυμάνικη Master ή κοντομάνικη St. Anger ? ![]()
Εχω παει σε περιπου 90-100 συναυλιες στην ζωη μου, και δεν εχω αγορασει ΠΟΤΕ merch
Τα προιοντα ειναι σχεδον παντα overpriced, πολυ συχνα μετριας ποιοτητας, και σε πολλες περιπτωσεις η εκαστοτε μπαντα εκμεταλλευεται τον ενθουσιασμο και την πωρωση των φανς in the moment, στα δικα μου τα ματια. Δεν ξερω για ποιους πολλους αναφερεσαι, αλλα γενικα οσον αφορα αγορες που εχουν να κανουν με πολυτελεια/καλοπεραση τις κανω (ή δεν τις κανω) πολυ συνειδητα.
Δεν θα αναφερθώ στους Μετάλλικα όπου προφανώς μιλάμε για τεράστιο μέγεθος αλλά γενικά το μερτς στις συναυλίες είναι έσοδο για τις μπάντες.
Ό,τι είπε το παιδί, αλλά σε άρθρο. 0 και σήμερα.
Όλα αλήθεια είναι . Εγώ ξεκάθαρα πέφτω θύμα της στιγμής και του υπερκαταναλωτισμού ![]()
Καλα κανουν οι μπαντες, καλα κανουν και οι φανς που τα αγοραζουν, καλα κανουμε κι εμεις που δεν αγοραζουμε ποτε merch.
είναι ένας τρόπος να στηρίξεις τις μικρές μπάντες οικονομικά χωρίς μεσάζοντες.
Προτιμω να βρω τροπους να με στηριξει καποια μικρη μπαντα εμενα προσωπικα!
Χαιρομαι παντως με τον κακο χαμο που εχει δημιουργησει το λαιβ στα σοσιαλ και τις τηλεοράσεις.
Κυκλοφοριακές ρυθμισεις βλεπω, αστυνόμευση και δεν συμμαζεύεται.
Οντως παιζει να ειναι το μεγαλυτερο λαιβ εβερ επι ελληνικου εδάφους, οχι μονο απο κόσμο αλλα και απο πανικο καο προωθηση.
Θυμαμαι μονο stones το 96-97 πότε ηταν δεν θυμαμαι ημουν πιτσιρικος, αλλα βδομαδες ολοκληρες ασχολουμασταν με αυτο.
Σε αυτους της συνομοταξιας μας που εχουν βρεθει σε popup store των Metallica. Εχει παρα παρα πολλα πραγματα, δεν εχει μονο overpriced αφισες και μπλουζακια. Πιστεψε με, αποκλειεται να αγοραζες μονο ενα αντικειμενο, εχει και πραγματα με 5 και με 10 ευρω. Παρ’ το πισω αυτο που ειπες ![]()
Coldplay
. Με τους Metallica ασχολουνται τοσο πολυ γιατι τους βλεπουν ως ακραιους, αλλα τους νιωθουν και κοντα τους ![]()
Τι με περασες, καναν φτωχομπινε???
Αντε καλα το παιρνω πισω, μπορει να λυγιζα αν ειχαν καλτσακια Sleep with one eye open για την μικρη.
Λάβε υπόψιν ότι στο Παρίσι το pop up ήταν ανοιχτό Πέμπτη με Δευτέρα. Ίδιος κόσμος για το λαιβ αλλά μοιράστηκε σε 5 μέρες, όχι σε 2 για τα ψώνια.
Επίσης, στο στάδιο οι ουρές θα είναι πιο παλεψιμες. Απλά δε θα έχει την (ίδια) αφίσα και το splatter βινύλιο.
Τραγικό που σ’ αυτή τη χώρα δεν υπάρχει αξιοκρατία ούτε στην…“αγορά” εισιτηρίων! Να θες να δεις μια συναυλία και να μην μπορείς, γιατί κρατάνε τα εισιτήρια για τους δικούς τους και για μόστρα!
Τρεις μέρες θα είναι εδώ το store, θα είναι και Κυριακή. Παρίσι είχε δύο συναυλίες, αρκετοί θα πήγανε μόνο στη μία πιστεύω, ο μοναδικός κόσμος δεν θα ήταν όσο το attendance της μιας μέρας. Βέβαια από την άλλη, ειδικά η μία μέρα, απείχε πάρα πολύ από το sold out ![]()
Τι ωράρια έχει?
Σωστά, τρεις αλλα το νόημα δεν αλλάζει. Περισσότερες μέρες άρα ο κόσμος μοιράζεται.
Στα εισιτήρια απ όσο θυμάμαι ένα 20% κρατάνε για μονοήμερα. Το 80% είναι διήμερα