Για πόσο κόσμο μιλάμε δηλαδή αύριο συνολικά ;
Και στις χέστρες ![]()
Στη συναυλία; 90k
Πιστευω θα ειναι πιο πήχτρα απο coldplay που ναι μεν ηταν soldout αλλα με την σωστη σημασια, ειχε κενα σε αρκετα σημεία τοτε για να ειναι πιο ανθρωπινες οι συνθήκες

Summary

Θα σπάσει το ρεκόρ των U2 αύριο
Και δεν ήταν και λίγοι τότε , επίσης 360°
Το σημερινό sound check:
δώσε και κάτι διαφορετικό ρε διάολε . for whom , moth, lux, unforgiven, roam, matterz, mop, sandman
Αύριο 09:00 με 18:30, Κυριακή 10:00 με 20:00.
Όσοι χρησιμοποιήσουν τα ΜΜΜ για να φτάσουν στο ΟΑΚΑ ας έχουν υπόψη τους ότι θα παραταθεί το δρομολόγιο του ηλεκτρικού αύριο:
Ε αυτή είναι πολύ καλύτερη. Αν καταλαβαίνω, θα την έχουν μόνο στο γήπεδο.
Μόνο στο γήπεδο, σωστά
Πώς θα την πάρουμε είναι το θέμα ![]()
Θα έχει merch εκτός σταδίου. Έλα με κάποιον μαζί, ψώνισε και στείλτον με τα πράγματα σπίτι ![]()
Έλληνας καλλιτέχνης, Revolver Dart. Και φίλος.
Συγχαρητήρια στον καλλιτέχνη, πολύ καλή η δουλειά του (γενικά, είδα το σάιτ του).
Πες του να κρατήσει μια στον @pantelis79 να μην ψάχνει αύριο ![]()
Έχω εισητήριο για αρένα αλλά δεν είναι κάποιο early entry, θέλω να είμαι μπροστά όσο γίνεται, τι ώρα πρέπει να είμαι εκεί; Επίσης με το parking τι παίζει;
Παίδες πως θα πάτε εσείς; αξίζει το αμάξι και παρκάρισμα 15-20 λεπτά μακριά με τα πόδια;
Προσωπικά σκοπεύω να παρκάρω κάπου 10 λεπτά περπάτημα, αν βρω… αλλιώς και λίγο πιο μακριά. Θα δείξει
Δεν θελω να σας στενοχωρησω, αλλα δεν υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να βρειτε παρκινγκ 10-15 λεπτα μακρια.
Στο γκαραζ του σπιτιου μου που ειμαι γυρω στο 40λεπτο κατι γινεται ![]()