Metallica OAKA 9/5/2026

Για πόσο κόσμο μιλάμε δηλαδή αύριο συνολικά ;

Και στις χέστρες :joy:

Στη συναυλία; 90k

Πιστευω θα ειναι πιο πήχτρα απο coldplay που ναι μεν ηταν soldout αλλα με την σωστη σημασια, ειχε κενα σε αρκετα σημεία τοτε για να ειναι πιο ανθρωπινες οι συνθήκες

1 Like

IMG_1176

Summary

image

6 Likes

Θα σπάσει το ρεκόρ των U2 αύριο

Και δεν ήταν και λίγοι τότε , επίσης 360°

1 Like

Το σημερινό sound check:

δώσε και κάτι διαφορετικό ρε διάολε . for whom , moth, lux, unforgiven, roam, matterz, mop, sandman

1 Like

Αύριο 09:00 με 18:30, Κυριακή 10:00 με 20:00.

1 Like

Όσοι χρησιμοποιήσουν τα ΜΜΜ για να φτάσουν στο ΟΑΚΑ ας έχουν υπόψη τους ότι θα παραταθεί το δρομολόγιο του ηλεκτρικού αύριο:

1 Like

13 Likes

Ε αυτή είναι πολύ καλύτερη. Αν καταλαβαίνω, θα την έχουν μόνο στο γήπεδο.

Μόνο στο γήπεδο, σωστά

2 Likes

Πώς θα την πάρουμε είναι το θέμα :stuck_out_tongue:

4 Likes

Θα έχει merch εκτός σταδίου. Έλα με κάποιον μαζί, ψώνισε και στείλτον με τα πράγματα σπίτι :joy:

2 Likes

Έλληνας καλλιτέχνης, Revolver Dart. Και φίλος.

11 Likes

Συγχαρητήρια στον καλλιτέχνη, πολύ καλή η δουλειά του (γενικά, είδα το σάιτ του).
Πες του να κρατήσει μια στον @pantelis79 να μην ψάχνει αύριο :joy:

5 Likes

Έχω εισητήριο για αρένα αλλά δεν είναι κάποιο early entry, θέλω να είμαι μπροστά όσο γίνεται, τι ώρα πρέπει να είμαι εκεί; Επίσης με το parking τι παίζει;

Παίδες πως θα πάτε εσείς; αξίζει το αμάξι και παρκάρισμα 15-20 λεπτά μακριά με τα πόδια;

Προσωπικά σκοπεύω να παρκάρω κάπου 10 λεπτά περπάτημα, αν βρω… αλλιώς και λίγο πιο μακριά. Θα δείξει

Δεν θελω να σας στενοχωρησω, αλλα δεν υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να βρειτε παρκινγκ 10-15 λεπτα μακρια.

Στο γκαραζ του σπιτιου μου που ειμαι γυρω στο 40λεπτο κατι γινεται :stuck_out_tongue:

2 Likes