Metallica OAKA 9/5/2026

Να βγαίνει και σε μπλούζα άραγε;

Αν ξέρεις την γύρω περιοχή λίγο, υπάρχουν δρόμοι από άλλες πλευρές… δεν θα αποκαλύψω ακόμα, θα γράψω αύριο αν βρω τελικα :stuck_out_tongue:

Κοιτα εγω δεν εχω αμαξι οποτε παρολο που απο εδω ειμαι (Χαλανδρι) δεν μπορω να πω με σιγουρια, σε φιλο που μιλαγαμε και εχει εμπειρια απο αγωνες στο ΟΑΚΑ με 30000 κοσμο μου ειπε ξεχνα το, ποσο μαλλον με 70000. Αν τωρα εσυ εχεις καποια καλη καβαντζα αλλαζει το θεμα.

Ας βοηθήσω λίγο τους φίλους οδηγούς. Το πρώτο και σημαντικότερο έχει να κάνει με την ώρα. Παιδιά, αν έρθετε μετά τις 19.00, αντίο ζωή. Εκτός και αν είστε γκαστόνε, θα φάτε τα νιάτα σας να ψάχνετε parking. Για νωρίτερα οι επιλογές είναι οι εξής:

1. Αλσούπολη/ Νέα Φιλοθέη. Κάτω από την Σπύρου Λούη. Σε αγώνες μπάσκετ είναι φίσκα. Αρα, μιλάμε για 20.000, εδώ θα έχουμε ~100.000. Χρόνος για στάδιο 10’.
  2. Αγιος Θωμάς (Μαρούσι). Πάνω από το ΟΑΚΑ. Μια από τα ίδια. Χρόνος για στάδιο 10’.
  3. Νέο Ηράκλειο, Χαλάνδρι. Επιλογές για ακόμα πιο μακριά. Χρόνος για στάδιο 20’.
  4. parking σε σταθμό ηλεκτρικού.
  5. Golden hall/mall. Parking με πληρωμή. Θα το σκεφτούν και άλλοι, όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε.

In a nutchell, όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο. Αφήστε τις καβάτζες και τα ‘‘θα βρούμε μωρέ’’, ελάτε νωρίτερα, πιάστε ένα ίσκιο, καφεδάκι, μπυρίτσες και socializing.

1 Like

Γύρω από το Ιασώ βρίσκεις τίποτα;

Ναι, φυσικά στις 07.00 θα βρεις λογικά. Πέρα από την πλάκα οι μισές θέσεις δεν επιτρέπονται και οι άλλες μισές είναι μόνιμα πιασμένες από golden hall. Ούτε για αστείο, εκτός άμα έρθεις με τα κοκόρια.

2 Likes

Επίσης σκεφτείτε ότι είναι και Σάββατο και ότι εκεί γύρω έχει μεγάλα εμπορικά στα οποία κάθε Σάββατο γίνεται της ψιλοπουτάνας έτσι κι αλλιώς. Οπότε προσθέστε και αυτό και στην κίνηση και στη δυσκολία του πάρκινγκ.

1 Like

Στη χειρότερη, ΗΣΑΠ

στο πήγαινε ο ΗΣΑΠ είναι μια χαρά, στο φύγε υπάρχει θέμα

1 Like

Μπορείς να πάρεις προς Κηφισιά κι απ’την επόμενη στάση, αυτό που πάει ΟΑΚΑ προς Πειραια, και να περιμένεις το ντου στην Ειρήνη καθιστός. Επίσης είναι και η νυχτερινή γραμμή Κηφισιά - Πειραιάς(500).

4 Likes

Ο Ρομπ ποσταρε από Σπέτσες που κάνει ζωαρα

1 Like

έτσι χαλαρούς τους έχει ο κόουτς… πως θα μπουν συγκεντρωμένοι αύριο;
ωπ! λάθος θέμα

11 Likes

κλαιω

Ρομπ Τρουχιγιο - Ναιτζελ Χειζ Ντειβις 1-0 :rofl:

5 Likes

Καλό ξεκίνημα σε όλους κατεβαίνουν εκτός Αθήνας,ο καιρός να είναι καλός και υπομονή,θα έχει ταλαιπωρία,κούραση,αλλά στο τέλος δεν θα θυμόμαστε κάτι από όλα αυτά.

Αν θα έρθει και η Φαίη Σκορδά,να είναι snakepit.:stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Ξεκιναω απ Σαλούγκα. Καλό δρόμο σε όσους ταξιδευουν.
Αντε καλα να περάσουμε!

5 Likes

Μην πάτε golden hall για parking. Δεν θα βρείτε. Το κόλπο είναι στο Avenue που είναι δίπλα, τζάμπα και συνήθως βρίσκεις. Μέχρι και οι εργαζόμενοι που δουλεύουν στο golden hall, εκεί το βάζουν.

θα ειναι ανοιχτο το parking του Avenue μεχρι τις 23.00?

Ενταξει μωρε, το παιρνεις Δευτερα :grin:

Ηρθε η μερα ρε μαλακες :smiling_face_with_tear:

14 Likes
4 Likes

Σωστο και αυτο :stuck_out_tongue: