Άαχετο αλλα με μπουφαν παλεύεται η φάση στην Αθήνα ή τζαμπα το εχω και θα σκάσω απο την ζέστη;
Σε 15’ θα εχει φτασει Πειραιως η ουρα. Το λεω για οσους κανετε τον κοπο.
Δεν θα πήγαινα με τίποτα με αμάξι, όχι μόνο για τη δυσκολία πάρκινγκ αλλά και για την κίνηση μετά, ίσως να έμπαινα σε τέτοια σκέψη μόνο αν δεν είχα μέτρο/τρενο κάπως κοντά μου, αλλιώς ΗΣΑΠ εύκολη επιλογή
Έφτασε επιτέλους
Με τρολαρει η σύζυγος
Έχω πάει σε συναυλία στο Λονδίνο που 90 χιλιάδες θεατές έπαιρναν το underground και θα πω μόνο ότι πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή. Και εκεί υπόψιν περνούσαν κάθε 1-2 λεπτά καινούρια τραίνα, γιατί ήξεραν ότι σε τέτοιο event (συναυλίες Oasis) θα γίνεται χαμός. Είμασταν σαν παστές σαρδέλες μέσα.
Τώρα εδώ αμφιβάλλω αν θα έχουν προβλέψει να περνάνε τραίνα πιο συχνά. Θα θυμίζει μετρό στη διαδήλωση για τα τέμπη πέρσι για όποιον θυμάται. Το μόνο που μπορεί να μας σώσει λίγο είναι ότι Ελλαδάρα παίρνουμε και το αμάξι πιο συχνά.
Τρίτη πρωί μπλε γραμμή στο μετρό δηλαδή.
Νομίζω είμαστε λίγο υπερβολικοί. Δεν είναι και η πρώτη φορά που γίνεται sold out το οακα. Υπηρχαν εποχές που σχεδον κάθε σκ ειχε αγώνες με πανω απο 40.000 κόσμο και παρα πολλές φορες με 60.000.
Απο τις 60 στις 90 εχει πολυ μεγαλη διαφορα.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εδώ μέσα, αλλά στο πρώτο ψέμα ήδη η διασκέδαση βαράει κόκκινο. Καλά να περάσετε απόψε!
Ο αλλος παει και συγκρινει τους metallica με τους Grave.
Μλκα μου ποσο ληγμενα πια…
Grave καλύτεροι
Αφήστε τους Λαμάρ και τους Σνικ και ακούστε λίγο
Ευτυχως δεν βλεπετε Alpha πρωι πρωι να μας κρεμασετε στα μανταλακια με τις πομπες μας ![]()
Τώρα σε τρώει ο κ@λ@ς σου να ποσταρω φωτογραφικό υλικό.
Ασε να με τρωει, μη μου τον ξυσεις ![]()
Ok boomer
Αν και μεγάλος δίσκος ο συγκεκριμένος
Με τα νερά ξέρουμε αν θα τα παίρνουν στην είσοδο;
Το φλασκί θα το έχω κρύψει καλά δεν φοβάμαι.
Εχουν πει οτι θα τα παιρνουν.